Online Marketing

ADVERTISING

Google Ads, Bing Ads, Remarketing, Social Media Advertising, Display Advertising, YouTube (video) Advertising

Creatie

ADVERTISING

Google Ads, Bing Ads, Remarketing, Social Media Advertising, Display Advertising, YouTube (video) Advertising

DIGITAL ADVERTISING

Onlosmakelijk verbonden met je website, content creatie en je webdesign. Doelgroepen zijn bepaald, de positionering staat. Social Media kanalen kunnen worden opgestart of zijn ingericht, opgeruimd en actueel. Planning en consistentie voor campagnes en continuïteit om je eigen olievlek te creëren.

  • Zelf doen of uitbesteden
  • Slimmer is efficiënter
  • Meetbaar en dus verantwoord in te zetten

Resultaat in de niche, lef voor het onverwachte
De behoefte en daarmee het gedrag van mensen veranderd. Wat een tijd geleden een succes was levert steeds minder op. Er liggen vaak kansen in onverwachte hoek. Een andere aanpak, een helder proces laat je deze kansen oppakken!

marko-portret-klein

ADVERTISING ADVISEUR

Nora Yigit

VERGEET OFFLINE NIET

Vergeet bijvoorbeeld niet om advertenties in bladen en kranten in te zetten. Zet in op waar je doelgroep zit. Zoek naar waardoor zij geïnspireerd raken. Via welk kanaal spreek je hen het beste aan. Waar heb je zelf het meeste affiniteit mee?

Plezier, de fun factor

De boodschap moet consistent zijn. En aan nog een heleboel andere eisen voldoen. En op de beste momenten geplaatst worden. Zeker! Maar het spontane, informele, is zoveel sterker als het daartussen ook een kans krijgt. Een belangrijk element van verrassing is!

Gelikt beeldmateriaal

De combi met een sterke eenvoudige trigger-tekst met sterk beeldmateriaal. Het proces dat voor de website loopt, voor het continu-onderhoud, helpt je om ook social mee op te pakken.

  • Top fotografie
  • Eigen, informeel, beeld
  • Hergebruik levert ook herkenning op

Blogberichten

Wat is SEA?

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising. Dit houdt in dat je adverteert op een zoekmachine. SEA is een betaalde manier om bovenaan te staan in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Lees meer

Doelgroepen in Google Ads

Wil je relevanter verkeer naar de website halen met Google Ads? Dan kun je jouw Google Ads optimaal inzetten met het gebruik van doelgroepen. Van remarketing banners tot Google Search.

Lees meer