Hoe maak ik een FAQ in Divi?

Een FAQ in Divi is tegenwoordig een haast onmisbare optie. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee je een FAQ kunt creëren, maar Elegant Themes zou Elegant Themes niet zijn als ook daar specifieke mogelijkheden voor zijn uitgebracht. Een FAQ zie je steeds vaker op websites terugkomen en is vanwege de nieuwste ontwikkelingen in Google cruciaal geworden voor de online vindbaarheid in zoekmachines. Je ziet ze regelmatig terugkomen op landingspagina’s en op speciale FAQ-pagina’s.

Welke mogelijkheden zijn er om een FAQ in Divi te creëren?

Eén van de meest gebruikte opties om een FAQ in Divi te creëren is de Divi FAQ Plugin With Structured Data. Deze plugin is niet gratis, maar kan van onmisbare waarde zijn wanneer het ook gaat om de vindbaarheid in de zoekmachines. Sommige opties voor FAQ’s zijn grafisch gezien wel netjes opgemaakt, terwijl je ook graag wilt dat een FAQ wordt opgenomen in het zoekmachine gedeelte ‘Mensen vragen ook’ (als je over de zoekmachine van Google praat).

WordPress versus Divi FAQ

WordPress heeft van origine een eigen FAQ optie. Het is handig voor de categorisering in WordPress om eerst de originele WordPress optie te gebruiken en vervolgens de Divi FAQ plugin With Structured Data te gebruiken. Zo houd je ook structuur in de onderwerpen en kan je vragen en antwoorden gemakkelijk toevoegen en categoriseren. Divi FAQ Structured Data kan je gebruiken om de bestaande FAQ in WordPress om te zetten in nieuwe Divi FAQ, zodat je vormgeving, techniek en design met elkaar kunt combineren.

Zijn er ook gratis opties voor een Divi FAQ?

Divi kent ook een gratis optie om een FAQ toe te voegen vanuit de Divi builder. Deze optie kan je gebruiken wanneer je gelijk een nette optie per pagina of op de FAQ pagina wilt. Je kunt deze naar wens vormgeven via de builder. Dit kan wel wat voeten in de aarde hebben, ook gezien alle mogelijkheden qua vormgeving en techniek. Kan je onze hulp wel gebruiken? Stuur je vraag dan in via support. Natuurlijk kunnen wij je ook helpen bij het geheel categoriseren en vormgeven van jouw FAQ-afdeling. 

Digital Marketing

Templates maken in Divi Theme builder

Divi is één van de populairste page builders op dit moment. Divi heeft vele functionaliteiten en is makkelijk in gebruik. Een aantal jaar geleden heeft Divi een update gehad waarbij je templates kan maken. Benieuwd naar de functies en hoe je dit kan toepassen in je website? We vertellen het je graag in dit artikel.

Lees meer

Divi vs Elementor

Vroeger waren er weinig opties om een website aan te passen op WordPress als je geen kennis hebt van programmeren. Sinds 2013 is dit drastisch veranderd. Verschillende thema’s met daarbij horende page builders kwamen op de markt. Dit maakte het mogelijk voor mensen zonder technische achtergrond om een WordPress website te maken die er aantrekkelijk uitziet. In dit artikel vergelijken we Divi en Elementor.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

reCAPTCHA is required.