Sterke eigen visuals

Animatie, fotografie, iconen, video

Het belang van eigen visuals

Stockmateriaal, foto’s, video’s, animaties, iconen. Alles kun je in prima kwaliteit kopen. Dat is vooral voor de snelheid en het budget goed. Maar onderscheidend is toch echt eigen materiaal.

De boodschap ondersteunen door goede, krachtige, visuals

Een persoonlijke presentatie geeft vertrouwen. Het maakt de boodschap tot jouw boodschap. Dus hier geldt zeker dat aandacht alles mooier maakt! Of je nou stockmateriaal als basis neemt, bijvoorbeeld voor de iconen kan dat handig zijn, dan is het aanpassen van de kleuren naar de eigen huisstijlkleuren een minimale stap. Beeldmontages, van foto’s en video, met eigen materiaal er bij in, maakt het al een stuk meer eigen.

Een goede voorbereiding betekent ook dat bijvoorbeeld de fotografie goed gebrieft kan worden. Locatie, uitstraling, uitsnede, sfeer, omgeving, formeel of informeel. Met slechts enkele details onderstreep je je boodschap en zet je een geheel eigen beleving neer.

  • Sfeer
  • Beleving
  • Persoonlijk
  • Vertrouwen

Jasje dasje, “u” of “je”?

De omgangsvormen zoals je die ook in het bedrijf of binnen de doelgroep herkent zet je in voor de online uitingen. Alles sluit op elkaar aan: degeen die persoonlijk kennis komt maken, of die het product aanschaft, herkent in alle details jouw bedrijf. Daarin zit de opbouw van wat voor jou een fan kan worden.

Wat hebben visuals met het proces rondom online marketing te maken?

Een strakke planning, weten wanneer en waarvoor de visual gebruikt gaat worden. Uitsnedes, toevoegingen, aanpassingen voor het specifieke medium. Het team dat de visuals maakt is in nauw contact met de andere teamleden die zich met de diverse online marketing activiteiten bezig houden. Daardoor kunnen zij hun productieproces optimaliseren. Zo kun je in korte tijd toch de juiste boodschap brengen. Dus ook hier geldt: waarom, hoe, wat en wie, wanneer, waarvoor?

MEER OVER Creatie

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Vraag het een specialist

Marko van den Berg

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier