De Divi Cloud

Momenteel is Divi één van de populairste thema’s op WordPress. De ontwikkelaar van Divi, Elegant Themes, focust zich op het thema en uitbreidingen op het thema op het gebied van updates en nieuwe functionaliteiten. Elegant Themes is nu met iets nieuws gekomen, namelijk de Divi Cloud. Wat de Divi Cloud precies is en waarom deze handig te gebruiken is, leggen we je graag uit.

Wat is Divi cloud?

Divi Cloud is een online opslag voor Divi lay-outs en content. Je zou Divi Cloud kunnen vergelijken met Dropbox of Google Drive, maar dan voor Divi elementen. De Divi cloud kan je overal openen, dus er wordt niks op je computer opgeslagen. Sla alle Divi gegevens op met Divi Cloud en open je bestanden vanaf elk apparaat.

Divi Cloud functies

Divi Cloud biedt verschillende functies aan, een aantal voorbeelden zijn:

  • Overal toegang tot uw Divi-lay-outs
  • Betere bestandsorganisatie
  • Visueel door al je lay-outs bladeren
  • Sla Divi-lay-outs rechtstreeks op vanuit de Divi Builder
  • Bespaar tijd met de bulkuploader
  • Onbeperkte opslag (premium)
  • Optie om favoriete lay-outs te kiezen
  • Categorieën en filters
  • Hoog beveiligingsniveau

Kosten Divi Cloud

Divi Cloud is gratis te downloaden en te gebruiken. Echter geldt er een maximum van 50 items als je gebruik maakt van een gratis abonnement. Is dit niet genoeg voor je? Dan kun je altijd nog upgraden naar een premium abonnement. Deze geeft toegang tot extra functies, zoals onbeperkte opslag van onbeperkte items voor onbeperkte websites.

De premium versie van Divi Cloud kost $8 per maand. Het is dan per maand opzegbaar. Als je kiest voor een jaarabonnement, dan krijg je 25% korting op het maandbedrag en betaal je $6 per maand. Dan kom je jaarlijks uit op $72. Je kan het abonnement dan jaarlijks opzeggen. Houd hier rekening mee bij het afsluiten van een abonnement. We raden aan om eerst gebruik te maken van de gratis versie om te kijken hoe Divi Cloud bevalt.

Divi hulp

Ben je nog niet echt bekend met het populaire WordPress thema? Heb je hulp of ondersteuning nodig met Divi? Bekijk dan eens de Divi handleiding of neem contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen met je vragen.

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan echter een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Gelukkig kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we bespreken hoe SEO kan bijdragen aan het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit, en welke stappen je kunt nemen om jouw merk te versterken met SEO.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier