15-04-22

Wat is een goed thema voor een WooCommerce webshop?

Wil je graag weten wat een goed thema is voor WooCommerce? Wij helpen je natuurlijk graag bij het beantwoorden van deze vraag. Er zijn namelijk meerdere thema’s die goed aansluiten bij WooCommerce. Hoe maak je de beste keuze?

Er zijn een aantal thema’s die de afgelopen jaren vaak gebruikt worden in combinatie met WordPress, waaronder het Divi thema van Elegant Themes. Dit thema is één van de meest gebruikte thema’s, omdat Divi naast gebruiksvriendelijk ook nog eens SEO technisch een erg aantrekkelijke keuze is.

De beste thema’s voor WooCommerce

Andere goede thema’s voor WooCommerce zijn onder meer het Avada theme of het Elementor theme. Deze thema’s worden naast Divi ook regelmatig gebruikt in combinatie met WooCommerce, omdat alledrie deze thema’s beschikken over een speciale WooCommerce builder. Met behulp van deze builder kunnen belangrijke onderdelen gemakkelijk worden geïmplementeerd, zonder dat deze van scratch af aan moeten worden ontworpen. Het voordeel daarvan is dat je een webshop eenvoudig kunt opbouwen en kunt vormgeven.

Avada theme vs Divi thema: de beste thema’s voor WooCommerce in 2022

Het Avada thema wordt zelfs genoemd – naast Divi – als één van de beste thema’s van 2022. Naast Divi is het Avada theme al zes jaar een bestseller in WordPress-land. Het Avada thema is te verkrijgen via het platform van Themeforest en kan daarna eenvoudig geïmplementeerd worden.

Avada in combinatie met WooCommerce, dat blijkt ook vanwege de gebruiksvriendelijkheid naadloos aan te sluiten op elkaar. Er is niet echt technische kennis nodig om te werken met deze thema’s. Dat heeft als voordeel dat je eenvoudig zelf bepaalde aanpassingen kunt doen, zonder dat je daar direct hulp bij nodig hebt. Kom je er toch niet helemaal uit, dan kan je altijd nog onze WooCommerce handleiding of onze supportafdeling raadplegen.

Elementor in combinatie met WooCommerce

Wanneer je van plan bent om WooCommerce als plugin toe te voegen aan jouw Elementor theme, dan is het verstandig om te weten dat ook Elementor beschikt over een WooCommerce builder. Ook bij Elementor kan je WooCommerce eenvoudig installeren als extra plugin. Met dit thema beschik je ook over een drag en drop page builder waarbij je het één en anders gemakkelijk kunt bewerken.

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: [email protected]
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Nora Yigit