Hoe maak ik een FAQ in Divi?

Een FAQ in Divi is tegenwoordig een haast onmisbare optie. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee je een FAQ kunt creëren, maar Elegant Themes zou Elegant Themes niet zijn als ook daar specifieke mogelijkheden voor zijn uitgebracht. Een FAQ zie je steeds vaker op websites terugkomen en is vanwege de nieuwste ontwikkelingen in Google cruciaal geworden voor de online vindbaarheid in zoekmachines. Je ziet ze regelmatig terugkomen op landingspagina’s en op speciale FAQ-pagina’s.

Welke mogelijkheden zijn er om een FAQ in Divi te creëren?

Eén van de meest gebruikte opties om een FAQ in Divi te creëren is de Divi FAQ Plugin With Structured Data. Deze plugin is niet gratis, maar kan van onmisbare waarde zijn wanneer het ook gaat om de vindbaarheid in de zoekmachines. Sommige opties voor FAQ’s zijn grafisch gezien wel netjes opgemaakt, terwijl je ook graag wilt dat een FAQ wordt opgenomen in het zoekmachine gedeelte ‘Mensen vragen ook’ (als je over de zoekmachine van Google praat).

WordPress versus Divi FAQ

WordPress heeft van origine een eigen FAQ optie. Het is handig voor de categorisering in WordPress om eerst de originele WordPress optie te gebruiken en vervolgens de Divi FAQ plugin With Structured Data te gebruiken. Zo houd je ook structuur in de onderwerpen en kan je vragen en antwoorden gemakkelijk toevoegen en categoriseren. Divi FAQ Structured Data kan je gebruiken om de bestaande FAQ in WordPress om te zetten in nieuwe Divi FAQ, zodat je vormgeving, techniek en design met elkaar kunt combineren.

Zijn er ook gratis opties voor een Divi FAQ?

Divi kent ook een gratis optie om een FAQ toe te voegen vanuit de Divi builder. Deze optie kan je gebruiken wanneer je gelijk een nette optie per pagina of op de FAQ pagina wilt. Je kunt deze naar wens vormgeven via de builder. Dit kan wel wat voeten in de aarde hebben, ook gezien alle mogelijkheden qua vormgeving en techniek. Kan je onze hulp wel gebruiken? Stuur je vraag dan in via support. Natuurlijk kunnen wij je ook helpen bij het geheel categoriseren en vormgeven van jouw FAQ-afdeling.

Meer weten over de kosten van Divi?

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan echter een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Gelukkig kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we bespreken hoe SEO kan bijdragen aan het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit, en welke stappen je kunt nemen om jouw merk te versterken met SEO.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier