Waarom wordt Divi zoveel gebruikt voor WordPress?

Divi is één van de meest gebruikte WordPress thema’s van de afgelopen jaren, maar waarom is Divi toch zo populair? Het thema staat in eerste instantie bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de toegankelijkheid. Naast dat je eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen in het thema, is het thema ook nog eens erg prettig om aan te passen naar wens. De functionaliteiten geven je veel vrijheid om je WordPress website vorm te geven, omdat Divi enorm veel mogelijkheden heeft om de layout aan te passen. Zo kan je kiezen uit meer dan achthonderd layouts en zijn er zelfs kant en klare websites beschikbaar. Deze kan je uiteraard ook zelf personaliseren óf ons inschakelen om te laten zien waarom het Divi thema zo populair is voor WordPress.

Jouw website responsive voor elk device

Met Divi is jouw WordPress website altijd geschikt voor verschillende apparaten en beeldschermen, ongeacht of het een mobiele telefoon of een tablet is. Tegenwoordig is een responsive website niet meer weg te denken, maar je komt ze nog steeds wel eens tegen: websites die zich niet goed aanpassen aan verschillende devices. Om die reden is het erg belangrijk dat je een goed thema kiest, bijvoorbeeld Divi voor WordPress.

Geheel naar wens vormgegeven

Voor veel organisaties is het van groot belang dat de website uniek is. Met behulp van het Divi thema kan jouw WordPress website geheel naar wens worden aangepast. Zo zijn er enorm veel lettertypes beschikbaar waardoor jouw website een eigen identiteit krijgt. Verder is Divi erg gebruiksvriendelijk op het gebied van van vormgeving. Ook zijn er veel ingebouwde functionaliteiten beschikbaar, zoals een blogoverzicht of fotogalerij. Je hoeft deze niet eens meer met behulp van een plugin toe te voegen, dit kan direct vanuit het Divi thema. Dat er weinig plugins gebruikt hoeven te worden kan vanwege de laadtijd van de website voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines zorgen.

Divi is vernieuwend

Nog een extra reden waarom het thema zo populair is in combinatie met WordPress is de constante vernieuwing van het thema. Divi wordt steeds weer vernieuwd, functionaliteiten worden uitgebreid of er komen nieuwe opties bij. Er is steeds meer mogelijk met het thema én dat is precies de reden waarom Divi zo geliefd is.

Lees hier alles over de kosten van Divi.

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier