Wat is het Divi thema?

Divi is een enorm populair thema voor WordPress, afkomstig van Elegant Themes. Wereldwijd is Divi het meest populaire thema onder WordPress gebruikers. Wanneer je nog niet zo bekend bent met WordPress en de mogelijkheden, dan kunnen wij ons goed voorstellen dat jij je afvraagt wat Divi precies is. Het thema is een aantal jaren geleden geïntroduceerd en is inmiddels niet meer weg te denken onder de WordPress thema’s, maar waarom is dat? Wij vertellen je dit natuurlijk graag met behulp van deze blog in onze FAQ.

Wat kan je doen met het Divi thema?

Met behulp van het Divi thema kan je WordPress websites bouwen waarbij je direct mee kunt kijken naar de resultaten. Het thema beschikt inmiddels over een Visual Editor met een drag- en drop functie. Met dit thema kan je jouw WordPress website geheel naar wens vormgeven, zonder dat er veel plugins gebruikt hoeven te worden. Het thema beschikt namelijk over vele opties die direct beschikbaar zijn in de Divi bibliotheek. In deze bibliotheek kan je tevens gebouwde elementen opslaan en hergebruiken op andere pagina’s. Dit heeft als voordeel dat je terugkerende elementen, zoals call to actions, elke keer opnieuw hoeft te bouwen of hoeft vorm te geven.

Voor wie is het thema geschikt?

Het Divi thema is eigenlijk geschikt voor iedereen. Dit komt omdat het thema erg gemakkelijk te gebruiken is, maar daarnaast ook heel gemakkelijk vorm te geven is. Dankzij de Drag & Drop functie kan je elementen in één beweging met je muis toevoegen, verwijderen of verplaatsen. Een kind kan in principe de was doen, maar er zijn ook belangrijke functionaliteiten voor programmeurs en webdesigners. Zo is er maatwerk CSS mogelijk in het Divi thema. Dat zorgt ervoor dat je op een prettige wijze unieke elementen toe kunt voegen aan de website, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Het thema kent op dat gebied haast geen restricties.

Wil je graag weten wat je nog meer met Divi kunt en de kosten van Divi? Ons gedreven supportteam staat natuurlijk voor je klaar!

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan echter een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Gelukkig kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we bespreken hoe SEO kan bijdragen aan het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit, en welke stappen je kunt nemen om jouw merk te versterken met SEO.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier