Waar kan je Divi templates voor gebruiken?

Divi templates kan je verkrijgen door gebruik te maken van het Divi thema. Divi, één van de meest populaire thema’s voor WordPress, is uitgerust met een aantal templates die je kunt gebruiken om een website te bouwen. Dit kan je ook wel een Divi layout noemen. In eerste instantie zal je het thema moeten beschikken, waarna je een nieuwe pagina kunt aanmaken.

Vervolgens kan je de Divi builder of de Visual builder gebruiken om de pagina te bewerken. Het thema beschikt over een zogenaamde Backend Builder waarmee je Divi Layouts, ook wel templates, kunt inladen. Dit doe je door op ‘Load Layouts’ te klikken en naar Premade Layouts te gaan.

Daarna ga je naar de ‘Settings bar’ en kan je op het plusje klikken om ‘Premade Layouts’ te kiezen. Bij Premade Layouts kan je verschillende Divi templates vinden. Deze layouts zijn al vormgegeven en kan je naar wens aanpassen. Heb je een Divi layout gevonden die je wel aanstaat, dan kan je klikken op ‘Use this Layout’.

Hoeveel Divi templates zijn er?

Tegenwoordig zijn er honderden templates van Divi te verkrijgen, omdat er steeds weer vernieuwende designs en functionaliteiten worden toegevoegd. Dit is dan ook gelijk één van de sterke punten van Divi, vooral omdat er weinig thema’s zijn die zo vernieuwend zijn. Er zijn enorm veel templates te verkrijgen welke je ook nog eens naar wens kunt aanpassen.

Zo beschikt Divi over uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van vormgeving. Zo kan je gemakkelijk bepaalde elementen aanpassen waardoor jouw Divi template toch uniek lijkt. Wil je liever helemaal maatwerk, dan kan dat natuurlijk ook. Toch kan het kiezen van een Divi template een mogelijkheid zijn, zodat je vanuit daar verder kunt bouwen en professionaliseren.

Neem contact op

Ben je benieuwd welke Divi templates er zijn en welke optie interessant is voor jou? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Support helpt je graag verder!

Wil je graag weten wat je nog meer met Divi kunt en de kosten? Ons gedreven supportteam staat natuurlijk voor je klaar!

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan echter een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Gelukkig kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we bespreken hoe SEO kan bijdragen aan het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit, en welke stappen je kunt nemen om jouw merk te versterken met SEO.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier