Waar kan je Divi templates voor gebruiken?

Divi templates kan je verkrijgen door gebruik te maken van het Divi thema. Divi, één van de meest populaire thema’s voor WordPress, is uitgerust met een aantal templates die je kunt gebruiken om een website te bouwen. Dit kan je ook wel een Divi layout noemen. In eerste instantie zal je het thema moeten beschikken, waarna je een nieuwe pagina kunt aanmaken.

Vervolgens kan je de Divi builder of de Visual builder gebruiken om de pagina te bewerken. Het thema beschikt over een zogenaamde Backend Builder waarmee je Divi Layouts, ook wel templates, kunt inladen. Dit doe je door op ‘Load Layouts’ te klikken en naar Premade Layouts te gaan.

Daarna ga je naar de ‘Settings bar’ en kan je op het plusje klikken om ‘Premade Layouts’ te kiezen. Bij Premade Layouts kan je verschillende Divi templates vinden. Deze layouts zijn al vormgegeven en kan je naar wens aanpassen. Heb je een Divi layout gevonden die je wel aanstaat, dan kan je klikken op ‘Use this Layout’.

Hoeveel Divi templates zijn er?

Tegenwoordig zijn er honderden templates van Divi te verkrijgen, omdat er steeds weer vernieuwende designs en functionaliteiten worden toegevoegd. Dit is dan ook gelijk één van de sterke punten van Divi, vooral omdat er weinig thema’s zijn die zo vernieuwend zijn. Er zijn enorm veel templates te verkrijgen welke je ook nog eens naar wens kunt aanpassen.

Zo beschikt Divi over uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van vormgeving. Zo kan je gemakkelijk bepaalde elementen aanpassen waardoor jouw Divi template toch uniek lijkt. Wil je liever helemaal maatwerk, dan kan dat natuurlijk ook. Toch kan het kiezen van een Divi template een mogelijkheid zijn, zodat je vanuit daar verder kunt bouwen en professionaliseren.

Neem contact op

Ben je benieuwd welke Divi templates er zijn en welke optie interessant is voor jou? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Support helpt je graag verder!

Wil je graag weten wat je nog meer met Divi kunt en de kosten? Ons gedreven supportteam staat natuurlijk voor je klaar!

Digital Marketing

WooCommerce versus Shopify

Je wilt een nieuwe webshop bouwen voor jouw bedrijf. Er zijn veel verschillende content management systemen die jij hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar hoe kun jij de beste kiezen, die past bij jouw bedrijf?

Lees meer

Jouw merk versterken met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

Blog formulier