WooCommerce koppelen aan Exact

WooCommerce kun je goed koppelen aan Exact Online. 

Alle relevante data die je wilt overzetten van je webshop naar Exact Online kun je geautomatiseerd over laten zetten. Dit kan op een bepaalde tijd lopen, bijv. per uur of ook nog handmatig geactiveerd worden als dat voor de workflow beter past.

Voordelen van deze koppeling

Bij handmatig overzetten waarbij mensen worden ingeschakeld ontstaan altijd fouten. Niet veel, maar wel lastig. Deze zijn niet te voorkomen helaas. Bij een export en import-functie die je handmatig uitvoert zit er een flinke vertraging in de uitwisseling van de data. Voor een webshop die behoorlijk omzet genereert is dit iets dat alleen onnodige tijd vraagt. Je bent immers druk met de verkoopondersteuning.

Exact plugin voor WooCommerce

De koppeling zoals Montix deze heeft gerealiseerd werkt middels een plugin voor WordPress. Reminder: WooCommerce zelf is ook een plugin. Hetgeen de plugin uitvoert wordt voor elke webshop op maat ingericht.

Plug and play met maatwerk afstemming

De plugin zelf is wat werking betreft snel te installeren. Anders is het met de data gesteld:

De data zoals die in een webshop staat en die je overgezet wilt hebben is niet een standaard pakket. Daarnaast heeft Exact Online ook altijd een eigen inrichting en vaak een eigen manier van gebruiken.

Deze twee onderdelen moeten dus op elkaar worden afgestemd. Dat zit soms in kleine details die van groot belang zijn voor het netjes overzetten van deze data.

Dit is een proces dat om zorgvuldigheid vraagt en enige tijd kan kosten.

Veel winst door foutloze en direct beschikbare data

Waar je in het verleden tijd kwijt was met het overzetten van de data beschik je nu altijd over de bijna live data uit je webshop in Exact. En dat is pure winst!

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of deze koppeling voor jouw webshop geschikt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Ons werk

Waar we trots op zijn:

Kips

Chicken Tonight

Pon Logistics

WebDevelopment

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan echter een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Gelukkig kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we bespreken hoe SEO kan bijdragen aan het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit, en welke stappen je kunt nemen om jouw merk te versterken met SEO.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?