branding project kips.nl

Opbouw van de Typo3 website

Goed voor elkaar

goedvoorelkaar-klantenpagina

Iedereen kan iemand helpen

Het doel van de website is om mensen in de gemeente De Liemers bewust te maken dat iedereen mensen nodig heeft. Vraag een ander eens om hulp. Gewoon als gezelschap of omdat je bijvoorbeeld niet meer alleen boodschappen kan doen.

Zo zijn ze in de Liemers ‘Goed voor elkaar!’.

Usability test

In samenwerking met Enigeen is er een usability test gedaan om de website zo gebruiksvriendelijk te maken voor de doelgroep. Door deze test komen eventuele ‘obstakels’ naar voren die verholpen kunnen worden waardoor de website zo optimaal mogelijk gebouwd kan worden.

montix-filter-kips-producten
montix-icon-proces

Onze aanpak

Het ontleden van waar sta je voor, wat is het belangrijkste, de kern. Hoe is een en ander georganiseerd, wat zijn de resultaten. Van daaruit wordt een helder stappenplan ontwikkeld voor de social media, de nieuwsbrief-aanpak en voor de te bouwen website. De klant heeft direct de mogelijkheid om vanaf de start aan de voorzijde mee te kijken. Dat is eigenlijk hoe we de bouw, het proces van een nieuwe website altijd aanpakken. Ons streven is altijd om een website vanuit kracht en eenvoud te bouwen en zo de bezoeker, met sterk design en content, te laten vinden wat hij zoekt.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Onze oplossing

De website is volledig gebouwd in Typo3. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee een op maat gemaakte website gebouwd kan worden. De website kan in Typo3 zo groot worden als gewenst en kan uitgebreid worden met verschillende features en modules.

De agenda en de nieuwspagina zijn zo opgebouwd dat men kan kiezen welke berichten er getoond worden. Dit filter is in Typo3 gebouwd en laadt automatisch de berichten van de aangevinkte gemeente.

montix-icon-proces
Landgoed Hotel De Holtweijde
montix-icon-proces

Het resultaat

Het resultaat is een goedwerkende en duidelijke website voor de gemeenten. Hier heb ben de burgers van de gemeenten goede houvast aan en zijn zij altijd up-to-date van de actuele ontwikkelingen. Dit komt mede door het gebruik van de zoekfunctie, de responsiveness, de lettergrootte functie, de agenda functie, de nieuwsmodule, de facebook integratie, de ervaringen en de implementatie van mijn gemeente. Al deze onderdelen heeft Montix waar kunnen maken. 

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

reCAPTCHA is required.