Webdevelopment

CMS

Typo3 voor een corporate website in meerdere talen? Of toch WordPress voor maximale flexibiliteit en een webshop? Hoe houd je dit door de jaren stabiel?

WebDevelopment

CMS

Typo3 voor een corporate website in meerdere talen? Of toch WordPress voor maximale flexibiliteit en een webshop? Hoe houd je dit door de jaren stabiel?

CMS keuze

Loop je tegen beperkingen aan van jouw cms? Wil je een webshop toevoegen aan je website?
Breng goed in kaart wat je nodig hebt voor jouw website. En vind er het juiste internetbureau bij om dit door de jaren heen stabiel te ondersteunen.

Open Source
Op basis van Open Source wil zeggen dat de data van jou is en blijft. WordPress, WooCommerce en Typo3 zijn allen Open Source systemen waardoor je vrij bent in de keuze van jouw leverancier. En je kunt alle aanpassingen en uitbreidingen doen die voor jou nodig zijn. Spreek dit goed af voordat je begint. Niet elke leverancier gaat hier zo soepel mee om.

marko-portret-klein

STRATEGISCH EN TECHNISCH ADVIES

Marko van den Berg

Een webshop en een e-commerce oplossing inéén

Zoek je een sterk webshop systeem? Iets dat snel is op te zetten en goed uit te breiden is? Liefst gekoppeld met een cms waarmee je ook makkelijk een aantal pagina’s of volledige blog kunt onderhouden? Dan is WooCommerce, ook nog eens het meest gebruikte webshop-systeem ter wereld, het overwegen meer dan waard.

WooCommerce
Dit is een uitbreiding op WordPress. Je profiteert dus van alle voordelen van dit grootste cms ter wereld met al zijn flexibiliteiten. Maak je webshop met uitbreidingen helemaal op maat. Voor een groter onderscheid, een betere gebruikservaring voor je klanten.

WordPress / WooCommerce

 • Meest gebruikte cms ter wereld
 • Ongekend qua uitbreidingsmogelijkheden
 • Pagebuilders zorgen voor veel zelfstandigheid

Van website tot e-commerce de populairste


Van hosting tot maatwerk:

 • Snel herkenbaar
 • Ook voor kleurenblinden
  (8% van de mannen!)
 • Overzichtelijk

Typo3

 • Corporate CMS
 • Multilingual ingebouwd
 • Multi-site ingebouwd
 • Snelheid ingebouwd

Voor als het sterk en consistent moet zijn


Geen grenzen aan de samenstelling:

 • Maatwerk templates
 • Veel extensies voor unieke gebruikerservaring
 • Koppelen van databronnen prima mogelijk

Onderhoud van je cms

Voor welk van deze twee sterke cms-systemen je ook kiest, het onderhoud bepaald hoe succesvol het gebruik er van gaat worden. Goede hosting, tijdige updates en upgrades. Snel kunnen ingrijpen als er zich problemen voordoen. Een helder proces als je met uitbreidingen bezig bent zodat je controle houdt en de site stabiel blijft.

Nieuwe ontwikkelingen in een aparte omgeving
Voor grotere aanpassingen wordt een aparte versie van je website geïnstalleerd. Pas als alles gereed en akkoord is gaat deze nieuwe versie live. Dit geeft de ruimte om ook nieuwe inzichten eerst uitvoerig te testen.

WebDesign als continue proces

VERNIEUWEN EN VERBETEREN

Nieuwe inzichten, nieuwe gebruikersgroep, veranderend aanbod. De wereld staat niet bepaald stil, dus ook de visuele doorontwikkeling van de website niet.

Content managen, het proces bepaalt het succes

Daarom zijn er content-marketeers

Planning is één, spontane acties en vooral ook reacties geven leven in de brouwerij! Snel kunnen schakelen in de hele keten naast de kracht van consistentie is wat je wilt.

Een stelling die voor succes zorgt:

Aandacht maakt alles mooier

Je voelt het verschil, de kwaliteit. Zonder dat je er met woorden of heftige kleur-accenten extra zwaar de nadruk op hoeft te leggen. Of het nou om budget, middenmoot of topklasse gaat!

Blogberichten

marko-portret-klein

Strategisch en technisch advies

Marko van den berg

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: info@montix.nl

Neem contact op

reCAPTCHA is required.

Gevestigd in Klooster Dolphia
Gronausestraat 710 – 0.05
7534 AM Enschede, Nederland

Menu