Content Marketeer met Seo en Social Media specialisme of interesse

Content Marketeer

Word jij enthousiast van interessante teksten schrijven die de aandacht trekken? Kort of juist lang, in 1 bericht of juist campagnematig voor branding?

Hou je van Social Media, het inrichten en bijhouden van accounts die bedoeld zijn om een dienst of product aan te bieden? En daarin de authenticiteit van het bedrijf integreren, bewaken. 

Bedenk jij graag aan de hand van de behoefte een content concept en bijbehorende contentstrategie? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Online Marketeer

Relevante content, teksten en visuals. 

Medwerker Montix

Je werkplek

Hou je van online communicatie, flexibele werktijden, een flexibele werkplek, gedreven collega’s en uitdagende opdrachten, dan vind je bij ons een prima werkomgeving.

Je kunt zowel vanuit huis werken als vanuit kantoor (afhankelijk van de geldende maatregelen uiteraard). Samenwerken doe we online en offline; wekelijks pakken we een koffiemoment waarbij we online samenkomen. Gewoon over persoonlijke interesses en gebeurtenissen die je wilt delen.

Belangrijk is het team-gevoel: iedereen heeft zijn eigen duidelijke taken en werkgebied. Maar door uitwisseling van kennis en ideëen kun je tot verrassende oplossingen komen. Ook als dat andere, aanvullende, vakgebieden zijn!

SEO

Site-optimalisatie heeft je interesse (SEO) en nieuwe ontwikkelingen op dit gebied zie je als een uitdaging. Nog betere resultaten voor de klant bereiken door de interesse van de doelgroep te prikkelen en die aandacht vast te houden als men klant is geworden.

R

Wij bieden jou:

Bij ons vind je een dynamische werkplek, heb je zeer gemotiveerde en op top-niveau opererende collega’s. In deze omgeving is alle ruimte om flink door te groeien en je ambities waar te maken.

Hier kun jij je marketing skills verder ontwikkelen!
Als team-lid profiteer je van diverse kennis om je heen. Direct schakelen met een programmeur, online marketeer, SEA specialist, andere tekstschrijver, fotograaf, etc.

Wat heb jij nodig:

• Teamgeest
• Kennis van contentmarketing
• Doorpakkers-mentaliteit
• Interesse om nieuwe strategieën te ontwikkelen
• Ervaring met marketing
• Goede taalkennis (schrijven gaat je goed van de hand)
• Flexibel
• Planning kunnen maken en bewaken

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer en we gaan het samen ontdekken!

Vul onderstaand formulier in of mail naar marketing@montix.nl

reCAPTCHA is required.