Support

Blijvende ondersteuning op ieder moment

demy digital marketing afbeelding montix

Wanneer je gebruik maakt van een website dan kunnen er vragen ontstaan. Misschien wil je nog meer uit je website halen of werkt er iets niet naar behoren. Dan staat Montix voor je klaar. Met ons brede scala aan support mogelijkheden, willen we het voor iedereen toegankelijk maken. Via de mail, het ticketsysteem of de telefoon kun je elke werkdag van 9:00 – 17:30 uur bij ons terecht.

Ook hebben we een uitgebreid aanbod aan workshops. Je wilt zelfstandiger werken met jouw website, maar weet niet helemaal hoe je dit kunt aanpakken. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en jou wegwijs te maken in de complexe wereld van WordPress, WooCommerce of Typo3.

Wij staan voor jou klaar

Ons brede aanbod aan support mogelijkheden

SEO icoon 2023 montix 90

Handleidingen

Wanneer je graag zelf met je website bezig wilt zijn, is een handleiding altijd handig. Daarom hebben wij een aantal handleidingen voor je gemaakt die je gratis kunt gebruiken. Zo kun je zelf content toevoegen of aanpassen.

SEA icoon montix 2023

Workshops

Voor een persoonlijkere en nog uitgebreidere uitleg is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop. Zo krijg je persoonlijke begeleiding en kun je jouw vragen ter plekke stellen.

icoon paid social advertising montix 2023

WordPress Support

Heb je een WordPress website en loop je tegen problemen aan? Dan kunnen wij je helpen. Met onze snelle en efficiënte processen lossen wij je vraag vaak (afhankelijk van de complexiteit) binnen 2 dagen al op.

smm icoon montix 2023

WooCommerce Support

Wens je een betrouwbare en transparante partner in te schakelen voor WooCommerce support? Wij bieden de juiste ondersteuning als het gaat om een gezonde groei van jouw webshop. Om dit te kunnen realiseren is het van groot belang dat WooCommerce feilloos functioneert.

icoon email marketing montix 2023

Typo3 support

Een complex top CMS (content management systeem) vraagt om een professionele aanpak. Montix, de Typo3 specialist, kan op alle vlakken helpen en eventuele vragen beantwoorden.

demy fireel montix digital marketing2

Onze support mogelijkheden

We hebben twee soorten SLA’s (Service Level Agreement). De standaard en de uitgebreide SLA. De standaard SLA is vaak al meer dan genoeg. Je vraag wordt hier binnen 1 tot 2 dagen opgepakt. Geeft het je een fijner gevoel dat je ook buiten de kantooruren support kunt ontvangen? Dan is de uitgebreide SLA de beste keuze voor jou.

Ook is er de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen. Bij een strippenkaart wordt elke aanvraag die binnen twee uur verwerkt kan worden, direct opgepakt. Als er meer tijd nodig is gaan we transparant te werk. We maken eerst een kostenberekening die na goedkeuring wordt uitgevoerd. Ook wordt er na elke volle strippenkaart de lijst van werkzaamheden gedeeld, zodat je precies weet wat er allemaal is gedaan.

Dan is er nog de mogelijkheid om je vraag in te sturen via ons ticketsysteem. Hier zijn we altijd beschikbaar. Het ticketsysteem is de plek waar je jouw vragen en onze antwoorden terug kan vinden. Vanuit het ticketsysteem krijg je ook geautomatiseerd antwoord als de status van jouw ticket veranderd: zo ben je altijd op de hoogte van hetgeen waar wij mee bezig zijn. Dat houdt het overzichtelijk.

Als laatste is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om te bellen of om een e-mail te sturen. Wij staan je te woord en helpen je graag verder.

Onze support heeft geen einde

Bij Montix zijn we gespecialiseerd in full service internetdiensten en streven we naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Samen met jou willen we graag de mogelijkheden verkennen om jouw online aanwezigheid te versterken. Vanaf het begin staan we je bij en we blijven altijd jouw vangnet voor vragen of nieuwe ideeën. Onze steun eindigt niet zodra de problemen verholpen zijn, we blijven je graag ondersteunen bij nieuwe uitdagingen. Zo willen we samen écht online impact maken.

Marko 2023 wiebertje

Marianne
van den Berg

Support advies

Website support blogs

75% klikt nooit verder dan pagina één

In de digitale wereld hoor je vaak het begrip SEO voorbij komen. Gelukkig begrijpen hedendaags steeds meer bedrijven wat het inhoudt en passen het toe aan hun websites. Helaas wordt SEO nog steeds gezien als een ‘leuke bijkomstigheid’ en niet als een echte must. Denk er eens over na: als je Googelt naar een bepaald product of dienst, klik je dan een website aan die aan de top van de eerste pagina staat of klik je verder tot pagina 10? Is het dan nog steeds ‘leuk’ voor erbij of zie je het dan wel als een essentieel aspect in je digital marketing?

Lees meer

Geen conversies? Wat nu?

Wanneer je website onvoldoende converteert, dan is het tijd voor conversie optimalisatie. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom jouw website niet tot nauwelijks converteert. De reden hierachter is dus ook voor elke website verschillend en kan niet zomaar worden vastgesteld. Daarom biedt Montix een volledige website check-up aan. Bij deze website check-up worden alle problemen en bedreigingen vastgesteld. Aan de hand van deze lijst worden, kunnen wij advies geven en problemen oplossen, ook kunnen wij de hosting van je overnemen. Hierdoor weet je zeker dat je begint met een goede basis om je website verder op te bouwen.

Lees meer

Online doorgroeien

Wil je graag online groeien middels een nieuwe website of sluit jouw website niet meer aan bij jouw wensen en doelen? Geen paniek, Montix to the rescue!

Een website begint bij de keuze van het systeem waarmee deze wordt gemaakt. De keuze van het juiste CMS, ofwel inhoud beheer systeem. We helpen je graag met het maken van deze beslissing en geven advies aan de hand van jouw wensen (in de praktijk uitproberen bijvoorbeeld middels een test-versie)

Lees meer

Dalende resultaten in de zoekmachines

Je hebt zo hard gewerkt om bovenaan te staan in de zoekmachine resultaten en opeens ben je niet eens meer op de eerste pagina te vinden. Dit zorgt natuurlijk voor een enorme afname in je (organische) verkeer. Geen paniek, dit kan verholpen worden. Alleen moet er wel snel actie worden ondernomen.

Lees meer

Wat is WooCommerce en wat heeft het te bieden?

WooCommerce is een gratis plugin die kan worden gedownload. Hierbij zijn er veel verschillende opties en mogelijkheden beschikbaar. Wanneer je nog meer opties wilt toevoegen aan een shop, zul je er plug-ins bij moeten kopen van WooCommerce. Maar dit is niet gelijk al nodig wanneer er net een webshop wordt opgezet, omdat er al veel mogelijkheden worden aangeboden. De plug-ins van WooCommerce die er later bij kunnen worden gekocht, dragen vooral bij aan het gebruiksgemak voor het opzetten en onderhouden van de webshop. Maar het draagt ook bij aan het gebruiksgemak voor de gebruiker van de webshop.  

Lees meer