Techniek

De basis voor jouw online succes

demy digital marketing afbeelding montix

DÉ STABIELE BASIS VOOR JOUW ONLINE SUCCES

Technologie is de laatste jaren razendsnel ontwikkeld en in de nabije toekomst zal dat alleen maar verder ontwikkelen. Technologieën zoals AI beginnen hun opmars te maken en deze razendsnelle ontwikkelingen maakt het voor bedrijven cruciaal om up-to-date te blijven en in te spelen op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Daarom is het van belang om de juiste online partner te vinden die jou betrekt in het proces en zorgt voor jouw online succes. Een flexibele en innovatieve aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Zo maken we samen het verschil.

De pijlers voor techniek

SEO icoon 2023 montix 90

Hosting

Snel, beveiligd en up-to-date. Zo ben je verzekerd van de juiste basis en kun je het meeste uit je website halen. Geoptimaliseerd voor zowel bezoeker als zoekmachine.

SEA icoon montix 2023

Maatwerk uitbreidingen, koppelingen & integraties

Wat nog niet bestaat, kan gemaakt worden. Op maat gemaakte slimme oplossingen om het voor jouw bedrijf te vergemakkelijken. Pas je niet aan aan de techniek, we passen graag de techniek aan voor jou.

icoon paid social advertising montix 2023

Website

Waar techniek, design en content samenkomen. Middels expertise, strategie en het bundelen van onze visies jouw bedrijf online op de juiste manier op de kaart zetten. Samen maken we impact in de online wereld.

smm icoon montix 2023

Webshop

Vaak hét verkoopkanaal van jouw bedrijf. Compleet geoptimaliseerd voor het converteren voor zowel de B2C als de B2B markt. Door gebruik te maken van een data-driven aanpak en out of the box oplossingen, maken we het verschil.

icoon email marketing montix 2023

Typo3

Een complex CMS vereist de juiste aanpak en specialisme. We adviseren, creëren en realiseren graag het krachtige CMS die op verschillende manieren ingezet kan worden.

linkbuilding icoon montix

Technische support

Meer uit je website halen of werkt er iets niet naar behoren? Met ons brede scala aan support mogelijkheden, willen we het voor iedereen toegankelijk maken. Via de mail, het ticketsysteem of de telefoon kun je elke werkdag van 9:00 – 17:30 uur bij ons terecht.

demy fireel montix digital marketing2

Advies & testen van CMS’en

Weet je nog niet welk CMS geschikt is voor je website? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen en waar kan jij het meeste voordeel uit halen? Bij Montix kijken we graag samen met jou naar de opties. Door een op maat gemaakte aanpak adviseren we wat er bij jouw bedrijf past om jouw doelen te kunnen bereiken.

Door het opzetten van testomgevingen, kan je in de praktijk proberen hoe het is om met de verschillende systemen te werken. Zo kunnen we samen een weloverwogen keuze maken voor het ideale CMS om het beste resultaat te behalen en maken we je graag wegwijs in het CMS.

Wat niet bestaat, kan gemaakt worden

Mis je bepaalde functionaliteiten, koppelingen en integraties? Bij Montix staat er een team van techneuten klaar die houden van een uitdaging. Je kan het zo gek niet bedenken en we vinden samen met jou slimme oplossingen die matchen met jouw doelen en eisen. Door jarenlange ervaring en expertise te combineren met een flexibele en efficiënte aanpak, maken wij het onmogelijke mogelijk.

Daarnaast is het van belang dat jouw bedrijf goed met de technieken over weg kan. Daarom betrekken we jou en jouw collega’s in het proces om het gebruiksvriendelijke oplossingen te maken, want uiteindelijk zijn jullie degenen die ermee moeten werken.

Marko 2023 wiebertje

Allan
Kerssies

Technisch adviseur

Cases

Het werk waar we trots op zijn

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Compleet geoptimaliseerde website op gebruiksvriendelijkheid

Kips.nl

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Vernieuwde website (op basis van WordPress).

Chicken Tonight

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Website op basis van WordPress

Pon Logistics

Blog

We delen graag onze kennis