Maatwerk

Alles wat nog niet bestaat maken we mogelijk

Bij het onderhouden van je website, wil je het natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken voor zowel je bezoeker als voor jezelf. Plug-ins ondersteunen je hierbij. Door middel van plug-ins kun je veel nieuwe functionaliteiten toevoegen aan je website. Maar wat nou als er geen plug-in bestaat voor hetgeen wat jij zoekt?

Koppelingen van systemen

Bij maatwerk horen ook de koppelingen van systemen met jouw website. Dit kan veel waarde toevoegen aan jouw website en jouw werk makkelijker maken. Door een boekhoudprogramma, zoals Exact, te koppelen aan jouw website, maak je het jezelf makkelijker. Je hoeft dat niet meer alles handmatig in te voeren, maar je gegevens worden zo ingeladen vanuit je webshop. Daarnaast kunnen koppelingen van systemen ook veel waarde toevoegen aan je website. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling van je webshop (WooCommerce) en je boekhoudprogramma, zoals Exact. Dat scheelt jou als website eigenaar veel tijd en moeite in de boekhouding.
Ook is er de mogelijkheid om een koppeling te maken met jouw voorraadbeheer of het voorraadbeheer van je leveranciers.
Alles wat voor jou van toegevoegde waarde is of kan zijn, is mogelijk bij Montix!

Plug-ins voor jou gemaakt

Wanneer er geen bestaande oplossing is voor het probleem dat jij hebt, dan moet deze oplossing gecreëerd worden. Met maatwerk maak je alles wat nog niet bestaat, mogelijk. Montix bouwt graag plugins aan de hand van jouw eisen en doelen. Zo kun je toch alle functionaliteiten toevoegen aan je website en je doelen behalen. Ook kun je je door middel van plug-ins onderscheiden van de concurrentie. Maak online impact met jouw gepersonaliseerde website.

demy fireel montix digital marketing2

Plug-ins voor Typo3 en WordPress

Typo3 en WordPress hebben diverse uitbreidingsmogelijkheden die al standaard beschikbaar zijn. Typo3 stelt hier hoge eisen aan waardoor de extensies die beschikbaar zijn vrijwel altijd al van hoge kwaliteit zijn. Wanneer jouw toevoeging er toch niet tussen zit, kunnen we bij Montix alle gewenste plug-ins op maat maken voor zowel Typo3 als WordPress. Zo voldoen deze plug-ins altijd aan jouw wensen.

Marko 2023 wiebertje

Allan
Kerssies

Maatwerk adviseur

Op maat gemaakt voor jou

Bij Montix maken we alle plug-ins voor jou op maat. Al jouw wensen worden werkelijkheid door onze maatwerk plug-ins. Onze professionals staan elke werkdag voor je klaar om jou te ondersteunen en te helpen bij het maken van online impact. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Blog