Open-source software

WooCommerce

Een WordPress webshop heeft als voordeel dat je alles in één omgeving kan integreren. Als je een WordPress website hebt, kun je heel makkelijk producten via dezelfde omgeving aanbieden. Voor de eigenaar van de WordPress website heeft dit als voordeel dat alles vanuit één backend geregeld kan worden.

Symfony

Symfony is een open-source PHP-framework wat veel gebruikt wordt. Met dit framework kan er gemakkelijk een nieuwe website gebouwd worden. Het biedt een set van eenvoudige tools aan waarmee snel een dynamische website ontwikkeld kan worden. Ook voor volledig maatwerk is Symfony geschikt.

Typo3

Typo3 is een betrouwbaar open source systeem. Door de handige opbouw van TYPO3 kan de site net zo groot worden als gewenst. Daarnaast is het mogelijk om de websites met vele functionaliteiten uit te breiden en is dmv een workshop de website zelf te beheren.

WordPress

WordPress is erg populair en zeer gebruiksvriendelijk. Elk design kan in WordPress worden gerealiseerd maar er kan ook gebruik worden gemaakt van standaard thema’s. WordPress is makkelijk zelf te beheren en daarnaast pakt Google WordPress websites goed op in de zoekresultaten.