Het totaalpakket voor jouw bedrijf

Als fullservice internetbureau maken wij graag het verschil samen met onze klanten. Dit doen wij door bijvoorbeeld websites te ontwikkelen, te beheren en te optimaliseren. Ook houden we ons bezig met online marketing, zoals SEO en SEA. Daarnaast bieden wij hosting aan voor een sterke basis voor jouw website.

 

 • Internetbureau voor WordPress, WooCommerce en TYPO3
 • Alles onder één dak; techniek, digital marketing, creatie en support
 • Combineren van specialismen voor een naadloos aansluitend proces

 

montix advertenties woocommerce

Stel je vraag

Marko
Strategisch en Technisch Advies

reCAPTCHA is required.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 • Het realiseren van nieuwe websites
 • Het optimaliseren van bestaande websites
 • Het toevoegen van functionaliteiten
 • Het verbeteren van de gebruikerservaring
 • Het verbeteren van de conversie
 • Online adverteren
 • Het steeds beter positioneren van websites middels de organische resultaten
 • Advies over de inzet van Google Ads
 • Ondersteuning waar en wanneer jij die nodig hebt

Op zoek naar een fullservice internetbureau dat je volledig ontzorgt?

Eentje die bij jouw doorgroei past en mee kan denken. Die zelf met ideeën komt voor doorontwikkeling. Natuurlijk kun je ons voor elk specialisme afzonderlijk inschakelen. De echte kracht blijkt pas als je de specialismen combineert en een naadloos aansluitend proces kunt realiseren.

montix-icon-digitalmarketing4

Specialist in WordPress, WooCommerce en TYPO3

Jouw Digital Agency
Montix biedt verschillende diensten aan voor WordPress, WooCommerce en Typo3. Door gebruik te maken van deze diensten, kunnen wij alles uit de kast halen voor een optimale website. We geven persoonlijke advies en begeleiding en zijn onder kantooruren bereikbaar voor ondersteuning.

Fullservice is bij ons ook écht fullservice

Techniek

Bij Montix doen wij er alles aan om jou volledig te ontzorgen. We zorgen dat jouw website snel laadt en van alle gemakken is voorzien. Wij staan elke werkdag weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat jouw website optimaal en geheel naar jouw wens presteert.

Creatie

Een technisch goede website is belangrijk, maar deze website moet er ook mooi uitzien en gevuld zijn met content. Montix beschikt over gespecialiseerde webdesigners en tekstschrijvers en neemt deze taak graag uit handen.

Digital marketing

Je kan dan wel een prachtige website hebben, maar dit staat niet gelijk aan succes in conversies of bezoekers. Hoe krijg je bezoekers naar jouw website en wat voor toegevoegde waarde heeft de website voor jouw bezoeker?

De centrale vraag daarbij is: waarom moet men bij jou zijn? Als deze strategie eenmaal is bepaald kan je beginnen met het aantrekken van bezoekers. Dit kan organisch via SEO of betaald door middel van SEA of het adverteren op social media, zoals Facebook en LinkedIn.

Support

Heb je vragen of ondersteuning nodig? Montix is de aanwezen plek om jouw vragen te stellen. Van systeemkoppelingen en data migratie tot onderhoud en ondersteuning. Bij onze helpdesk kun je al je vragen kwijt bij een specialist.

montix-icon-digitalmarketing4

De “Open Keuken Methode”

Website aanpassingen of nieuwbouw: direct live online meekijken.
Documenten delen, kennis uitwisselen. Essentieel als je samen aan een proces deelneemt.

De expertise van jouw markt, de ontwikkelingen rondom jouw product. Al deze essentiële kennis wordt gebundeld in de aanpak van je online marketing activiteiten. Het uitvoeren van allerhande taken kun je prima uitbesteden. De kennis daarvoor is vaak erg specialistisch en daardoor prettig om bij een extern internetbureau neer te leggen waar de diverse disciplines met elkaar samenwerken.

Meer weten over de aangeboden CMS’en?

WORDPRESS: DE PERFECTE BASIS

Zoek je een uiterst flexibel en snel te leren systeem? De mogelijkheid om modulair uit te bouwen? Kijk dan eens naar het meest gebruikte web-cms!


TYPO3: HET CORPORATE CMS

Stabiliteit, stabiliteit en nog eens stabiliteit. Dat mag je van dit cms verwachten. Z’n kracht komt goed naar voren bij websites die om een hoge consistentie vragen. Liefst in meerdere talen en met extra complexiteit.

WOOCOMMERCE: DE PROFESSIONELE WORDPRESS WEBSHOP

Top e-commerce systeem. Meest gebruikte webshop van dit moment. Briljant gekoppeld met WordPress.

Een greep uit onze cases