Handleiding op maat

Voor jouw WordPress, WooCommerce of Typo3 website

Een ruggesteun

Gebruik  je lang niet elke dag het volledige systeem achter je website?

Als ruggesteun om direct zelf weer verder te kunnen helpen we je graag verder met een handleiding op maat. Voor die onderdelen binnen een website of webshop die je niet dagelijks nodig hebt of die net iets complexer in elkaar zitten.

Met een handleiding kan ook een collega bijvoorbeeld tijdens de vakantie bijspringen en het onderhoud van je overnemen.

Workshop
Mocht je tussentijds graag met iemand alle functies weer eens door willen lopen om te kijken of je wellicht zaken nog handiger aan kunt pakken dan helpen we je graag verder middels een workshop. Helemaal op maat voor jou zodat jouw vragen worden beantwoord. Liefst doen we dit hands-on waarbij je het geleerde ook direct in de praktijk brengt.

Handleiding op maat:

  • Alleen die info die voor jou van belang is
  • Compact en daardoor snel en efficiënt
  • Optie voor workshop voor extra tips

Wil je graag een handleiding voor jouw WordPress, WooCommerce of Typo3 site, neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat je vlot weer verder kunt.

Mocht je toch nog tegen vragen aanlopen, dan kun je altijd contact opnemen met onze Helpdesk voor ondersteuning.

icon2

Meer te weten komen over Wordpress?
Volg dan onze workshop.

Must read over Internetbureau Montix

Geen standaard cms maar maatwerk

                     Hoe kies je je cms? Wanneer is een maatwerk cms zinvol? Als je een nieuwe website gaat opzetten is het zeker goed om stil te staan bij de keuze van het cms. CMS wil zeggen: content management systeem, dus het systeem waarmee je...

Lees meer

Advies bij software-trajecten

Loop je tegen een software traject aan waarbij je ondersteuning kunt gebruiken om de briefing helder te krijgen of zit je al in het offerte traject maar vind je het lastig om deze te vergelijken? Wij helpen met advies bij software-trajecten.

Lees meer