Webbouwer gezocht

Voor WordPress website met webshop

 

 

 

 

 

 

 

Deze vraag zien wij vaker langskomen:

Webbouwer gezocht voor een WordPress website met ingebouwde webshop

Liefst in de buurt, voor regelmatig persoonlijk contact, snel beschikbaar ivm zsm oppakken van de werkzaamheden. Verder komen deze wensen nog langs: Een content management systeem, webshop met diverse betaalmogelijkheden, een contactformulier en een zoekfunctie.

Allereerst ons idee hierbij: dit is precies hoe het moet gaan. De wensen zijn stuk voor stuk niet meer dan logisch en van belang om tot een goed en vooral bruikbaar resultaat te komen.

Wat ontbreekt er oa nog aan dit lijstje:

  • doelgroep bepalen tbv vormgeving en navigatie (gebruiksvriendelijk maken)
  • diverse specifieke functies die je, bijna, altijd nodig blijkt te hebben om de presentatie van alle producten incl de informatie die daarbij hoort zo makkelijk mogelijk toegankelijk te maken. Voorbeeld: een filter. Maar welk filter is voor dit product geschikt: hoe laat je je bezoeker zo snel mogelijk zowel een indruk krijgen van hetgeen er zoal wordt geboden als specifiek hetgeen waarnaar hij op zoek is?
  • goede hosting of tenminste advies hierover
  • afspraken tav het onderhoud na oplevering
  • verwachtingen tav de vindbaarheid, “hoog in google”, vooraf helder?

Aanpak:

  • Begin met kennismaking en inventarisering. Als het snel duidelijk is kan deze stap snel worden genomen, maar wel doen!
  • Start met de eerste concrete voorbeelden online uit te werken om vervolgstappen ook duidelijk te maken. Oa de noodzaak van een goed filter, goede verdeling van de producten dwz goede technische inrichting van de webshop
  • Direct na livegang begint de support: Een webshop, en zeker die jij gaat maken, is dynamisch. Gebruik de geboden mogelijkheden van WordPress en WooCommerce dan ook optimaal.

Samengevat: Is de kop van dit bericht ook jouw vraag? Maak dan een afspraak als start!

Must read over WooCommerce

WordPress en Woocommerce support

Voor je Woocommerce webshop heb je support nodig voor diverse soorten vragen, zoals: techniek, seo-vragen, vragen omtrent hosting, vragen omtrent het betaalsysteem of de werking van Woocommerce in het algemeen.

Lees meer

WooCommerce nieuws

Met honderden reeds beschikbare plugins en een geweldig flexibel systeem om eigen plugins te ontwikkelen, kun je al je logistieke en technische wensen invullen.

Lees meer

Hulp nodig?

We helpen je graag direct verder.

reCAPTCHA is required.