Blog

Voor WordPress, WooCommerce, Typo3 en Online Marketing

 

 

 

 

 

 

 

 

WooCommerce internetbureau

Sinds 10 jaar realiseert Montix websites op basis van Open Source web-cms’en. Het meest gebruikte daarvan is WordPress. Door de jaren heen en de afgelopen 2 jaar zelfs met extra energie, heeft dit content management systeem een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Oorspronkelijk opgezet als blog-systeem, en ook door ons voornamelijk zo ingezet, is het ondertussen ook uitstekend geschikt om websites in op te bouwen.
Sterk modulair, veel plugins beschikbaar, veel actieve gebruikers wat een zeer sterke doorontwikkeling mogelijk maakt, zijn enkele van de redenen waarom WordPress nu aan de basis staat van ca. 25% van alle websites.

WooCommerce

Ben je op zoek naar een sterk webshop-systeem, heb je niet de kracht van Magento (incl. alle overhead) nodig? Dan is het goed WooCommerce, dat een uitbreiding vormt op WordPress, te overwegen.
Je kunt dan gebruik maken van alle sterke eigenschappen van WordPress, waardoor je een volwaardige website naast je webshop kunt inrichten. Daarnaast is WooCommerce op dit moment eveneens in de top 3 van meest populaire webshop-systemen. En dat is niet voor niets!

Internetbureau

Als je op zoek bent naar zowel vormgeving, technische uitwerking als online marketing dan ben je bij Montix aan het goede adres. Juist de mix aan expertise van zowel techniek als online marketing maakt dat je met de minste overhead op alle gebieden efficiënte ondersteuning vindt.

WooCommerce internetbureau


Op zoek naar support op technisch vlak, vragen omtrent SEO, op zoek naar een betere integratie tussen MailChimp en je WooCommerce webshop? Leg je vraag bij ons neer, wij helpen je graag verder.

Heb je vragen over WooCommerce?

Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder.
Vul onderstaand formulier in of bel direct 053-7503030

Blog

Interessante artikelen:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vraag informatie aan!

Zit je te denken aan een nieuwe website maar weet je niet goed waar te beginnen?

Neem gerust eens contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar verbeterpunten en hoe we van jouw website een succes maken!