WordPress specialist

Uitbreidingen, onderhoud of support nodig?
Als WordPress specialist staan wij voor je klaar.

WordPress Support Specialist

Uitbreidingen, onderhoud of support nodig?
Als WordPress specialist staan wij voor je klaar.

montix-icon-website

WordPress techniek

 • WP updates
 • Plugin updates
 • Website backup
 • Beveiliging
 • Laadsnelheid
montix-icon-optimaliseren

WordPress maatwerk

 • Externe data-
  bronnen koppelen
 • Productinformatie-
  systemen
 • Technische toevoegingen
 • Maatwerk en layout uitbreidingen
montix-icon-support

WordPress hosting

 • Hosting problemen
 • Onderhoud
 • Optimalisatie
 • Beveiliging
 • SEO
montix-icon-support

WordPress support

 • Snelle ondersteuning
 • Strippenkaart
 • Ticketsysteem
 • Binnen 2-4 uur antwoord
marko-portret-klein

Vraag het een specialist

Rana Güney

Dit mag je van ons verwachten

Bij Website Support Center hechten wij waarde aan professionaliteit,
kwaliteit en transparantie. 

 • Op werkdagen binnen 2 tot 4 uur reactie.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk.
 • Toegang tot een urenoverzicht van werkzaamheden.
 • Volledige WordPress ondersteuning en advies bij onderhoud.

Werkwijze

Meld je uitdaging, vraag of probleem bij ons via ons ticketsysteem, e-mail of telefonisch. Zo kan je team altijd bij ons terecht voor vragen en WordPress ondersteuning wanneer dit nodig is. Afhankelijk van je hulpvraag zetten wij de vraag uit bij de juiste experts. Reactie mag je van ons binnen 2 a 4 uur verwachten.

Vervolgens maken wij heldere afspraken over de uit te voeren taken. Online kan er worden meegekeken en akkoord gegeven worden op aanpassingen. Maandelijkse WordPress support nodig? Wij voorzien wij je van uitgebreide rapportages bij checkups en maandelijks onderhoud. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Afspraken

Middels een Service Level Agreement worden er duidelijke afspraken vastgelegd. Zo worden er o.a. afspraken gemaakt over de geleverde diensten, de kwaliteit hiervan en het aantal uren.

Uren kunnen vervolgens middels een strippenkaart worden ingekocht. Zo betaal je nooit meer dan je hebt ingekocht. Wanneer de strippenkaart bijna op is, geven wij je een seintje zodat je de keus kan maken om een nieuwe strippenkaart te kopen.

Daarnaast berekenen wij tevens kosten op basis van nacalculatie.

montix-icon-maatwerk

Maatwerk

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

 • Koppeling van PIM systeem
 • Filtersystemen voor WordPress
 • Plugins met maatwerk functionaliteit

Klant aan het woord

Janssen de Jong Bouw

“Montix beheert al jaren naar tevredenheid onze websites onderhoudplus.nl en janssendejongbouw.nl. In principe houden we zelf onze websites actueel, maar als het iets te ingewikkeld wordt of bij tijdgebrek, staan ze altijd klaar om ons te helpen.”

janssen-de-jong-case-montix

Met trots werken wij o.a. voor

gemeente-zevenaar
huls
hollandia
stokerij-sculte
chicken-tonight
gemeente-enschede
esprit-scholen
gemeente-brummen
kips
thinkwise
gemeente-rheden
zwanenberg
ponlogistics
royalhaskoningdhv
secondhomeinvest
gemeente-barneveld
holtweijde
janssendejongbouw
gemeente-zevenaar
hollandia
chicken-tonight
esprit-scholen
kips
gemeente-rheden
ponlogistics
secondhomeinvest
holtweijde
huls
stokerij-sculte
gemeente-enschede
gemeente-brummen
thinkwise
zwanenberg
royalhaskoningdhv
gemeente-barneveld
janssendejongbouw
montix-icon-webdevelopment

Professionele hosting
WordPress websites

WordPress hosting is al beschikbaar vanaf €350,-

WordPress Hosting

Bevat o.a.

 • Wekelijkse updates
 • Actie bij incompatibiliteit
 • Monitoring op hacks
 • Monitoring op blacklisting
 • DDOS aanvallen worden omgeleid
 • Monitoring op snelheid
 • Optionele optimalisatie website dmv caching-systeem

WordPress Support in 5 heldere stappen

1: Bepalen gewenste support
Heb je WordPress support nodig? Heb je een technisch probleem of wil je juist je website laten optimaliseren of uitbreiden? We gaan eerst kijken naar je wensen en vragen, hoeveel tijd benodigd is voor de oplossing en welke kosten dit met zich meebrengt.
2: Benodigde toegang tot de site regelen
Kan er een extra gebruiker worden aangemaakt, is toegang tot de core installatie nodig of is er overleg met de host nodig?
3: Vraag oplossen
Op een afgeschermde omgeving of middels een preview kunnen wij jouw WordPress support vraag oplossen.
4: Na akkoord live zetten
Heb je de preview gezien? Pas na het definitieve akkoord gaat het live. Heb je nog aanpassingen dan kan dit door ons in preview modus of in een afgeschermde omgeving worden aangepast.
5: Advies voor vervolg
Op basis van hetgeen er is uitgevoerd een advies hoe dit de volgende keer voorkomen kan worden.

WordPress Support

WordPress support voor jouw website

Op zoek naar een professionele, ervaren en transparante WordPress expert die met je mee denkt? Wij helpen je graag verder met al je vraagstukken. Van WordPress onderhoud en optimalisatie, tot maatwerk en WordPress ondersteuning.

 

Onderhoud WordPress inclusief alle plugins

Verouderde thema’s en plugins kunnen voor problemen zorgen. Van compatibiliteitsproblemen tot beveiligingsrisico’s. Bespaar jezelf tijd en problemen door het onderhoud van je website uit te besteden aan een WordPress expert. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren en onderhouden van WordPress pagina’s en de bijbehorende thema’s en plugins. Bij ons is het onderhoud en beveiliging gericht op al dat: de technische samenstelling van de website tot en met de hosting. Kortom, ben je op zoek naar onderhoud, beveiliging en support voor je WordPress website, dan ben je bij ons op het juiste adres.

WordPress hack oplossen en voorkomen

WordPress is het meest populaire CMS van dit moment. Dat betekent dat er veel thema’s en plugins zijn en dat WordPress zelf in hoog tempo wordt doorontwikkeld. Daar profiteer je uiteraard in veel gevallen van. Het nadeel hiervan is echter dat het WordPress systeem daardoor voor hackers zeer interessant is. Daar kun je 2 dingen aan doen: veilige en professionele hosting en het wekelijks updaten van onderdelen zoals WordPress, thema’s en plugins. Minder dan 1x per week WordPress updates bijwerken is niet aan te raden. Laat je website door ons wekelijks updaten.

WordPress gehackt?

Is jouw website momenteel gehackt of vermoed je problemen? Heb je WordPress ondersteuning nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen je verder.
Spoedgeval? Bel ons voor overleg tijdens kantooruren.

Snelheid door middel van caching

WordPress installaties lenen zich vaak prima voor snelheidsoptimalisatie middels cachingsystemen. Een goede afstemming hiervan zal voor aanzienlijk betere resultaten zorgen voor je gebruiker. Een tevreden bezoeker is over het algemeen één die zorgt voor een lagere bouncerate, langere tijd op je website blijft en resulteert in meer conversies. Kortom, een zeer belangrijk onderdeel van website onderhoud en beheer.

Pagespeed optimaliseren

Google Pagespeed is een tool waarmee de snelheid van een site getest kan worden. Er zijn uiteraard meerdere tools, maar aangezien Google de ranking bepaalt is het belangrijk om van deze aangeboden tools gebruik te maken en te zorgen dat je hier goed op gescoord wordt. Hierbij wordt gekeken naar het totaalplaatje. Vanaf de server waarop je site wordt gehost (de capaciteit die jouw website ter beschikking stelt om de site snel te laten laden bij de gebruiker) tot en met de gehele installatie van je site.

Er zijn bijvoorbeeld plugins die erg fraai werken, mooie functionaliteit toevoegen, maar de snelheid flink omlaag halen. Denk hierbij ook aan de hoeveelheid en grootte van de geplaatste afbeeldingen, video en externe bronnen.

WordPress Migratie

Denk je na over het overzetten van je huidige website CMS naar WordPress? Dat kan veel voordelen hebben voor je website. Van zowel snelheid, compatibiliteit als ook een betere structuur. Wij zetten een aantal migratie mogelijkheden op een rij.

Joomla naar WordPress

Joomla! heeft een enorm snel dalend aantal gebruikers en de ontwikkelingen van Joomla! gaan steeds trager (in verhouding met het verleden). Ook de kwalitatieve uitbreidingsmogelijkheden dalen, waardoor Joomla! steeds vaker kampt met compatibiliteitsproblemen. WordPress biedt daarnaast een simpelere website structuur en is hierdoor prettiger te beheren en bewerken. WordPress geeft daarnaast veel meer mogelijkheden. In combinatie met WooCommerce kun je tevens een volledig functionerende webshop verbinden aan je website. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website, of een test migratie laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

Drupal naar WordPress

Drupal is een prima CMS. Maar wanneer je een gebruiksvriendelijkere website wil waarbij het gemakkelijk is voor niet-ontwikkelaars om content en functionaliteiten toe te voegen, dan is WordPress de betere keus. Het is gemakkelijk om zelf teksten aan te passen of toe te voegen. Drupal verkocht zichzelf o.a. middels hun uitstekende beveiliging. Echter, tegenwoordig is ook WordPress uitstekend beveiligd en kunnen er tevens (gedeeltelijk) geautomatiseerde processen worden ingesteld voor het up-to-date houden van WordPress, thema’s en plugins. Ook bied WordPress een breder aanbod in thema’s en plugins. Hierdoor kun je makkelijk en meer personaliseren. Wij helpen je graag verder en kijken samen naar de mogelijkheden voor je website. Hierbij is ook een test migratie mogelijk.

Typo3 naar WordPress

Heb jij een website of webshop die je wilt omzetten naar WordPress? Als het een grotere website is, een site met veel inhoud en eventueel ook in meerdere talen, dan is dit geen eenvoudige klus maar zeker wel mogelijk. Het overzetten van de data kan meestal voor een flink deel geautomatiseerd gebeuren. Alle andere zaken zijn handwerk. Als je dat echter gestructureerd en efficiënt inricht, dan is dit prima te doen. Wij inventariseren graag je Typo3 support vraag voor je en wat de impact zal zijn. Tevens bieden wij dan, indien gewenst, een oplossing op maat aan. 

Magento naar WooCommerce

Ook voor Webshops leveren wij verschillende mogelijkheden op gebied van migraties. Meer informatie hierover vind je op onze WooCommerce Support pagina.

montix-icon-migratie

Migraties

Voor kleine en grote websites

 • Van Joomla naar WordPress
 • Van Drupal naar WordPress
 • Van Typo3 naar WordPress
 • Van Magento naar WooCommerce

WordPress maatwerk

Wil je je website deels of helemaal op maat laten aanpassen? Dat kan uiteraard. Op basis van hetgeen jij al hebt draaien kunnen wij eventueel verder bouwen of alternatieven aanbieden. Wij nemen jouw eisen en wensen hierin mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

WordPress koppelen met Sales-systemen

Maak je al gebruik van systemen zoals Salesforce of andere tools waarmee je het salestraject beheerd, dan kun je de aanvragen die vanuit de website binnenkomen prima hiermee koppelen. Veelal hebben deze systemen een koppel-mogelijkheid (API) zodat dit ook niet al te kostbaar hoeft te zijn en je tijd kunt besparen.

Haal het maximale uit WordPress

WordPress is één van de meest krachtige web-CMS’en ter wereld. Niet voor niets zijn er door Google ontwikkelaars op dit systeem gezet, om te helpen o.a. bij het sneller maken van dit systeem. Met WordPress is er veel mogelijk en de rest is door middel van maatwerk te bereiken. Verleg de grenzen van je website. Van koppelingen met productinformatiesystemen tot externe databronnen koppelen: wij regelen het graag voor je.

WordPress SupportWordPress Support Center

Wil je advies en WordPress ondersteuning bij het optimaliseren en onderhouden van jouw WordPress site en ben je op zoek naar een WordPress specialist? dan ben je bij WordPress Support Center op het juiste adres.

WordPress specialist voor maatwerk

Zit je met een uitdaging omtrent een maatwerk plugin voor een nieuwe functionaliteit? Lukt het met de website snelheid nog niet optimaal? Wij helpen je graag bij het afstemmen en adviseren bij een goede aanpak. Samen kijken wij naar je wensen en eisen en zetten wij dit om in een werkbaar plan. Met maatwerk is bijna alles mogelijk. Van kleine aanpassingen tot uitgebreide koppelingen naar systemen en software.

Workshop WordPress

Naast de technische realisatie, de optimalisatie van de gebruikerservaring, ontwerpen van interactieve elementen, etc, helpen we je graag vlot op weg met een workshop. Dit kan met een standaard workshop of doormiddel van een WordPress Workshop op maat. Deze zal perfect aansluiten op de wensen en eisen die jouw team heeft, zodat zij exact weten hoe ze het maximale uit jullie WordPress website kunnen halen. Ben je geïnteresseerd in een Workshop over WordPress, laat het ons weten.

WordPress handleidingen

Wij bieden tevens compacte handleidingen voor zowel WordPress zelf als thema’s en plugins binnen het CMS (Divi en VFBPro).

 

WordPress Support nodig?

Wij adviseren je graag

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: info@montix.nl

Neem contact op

reCAPTCHA is required.