Duitse teksten

Voor WordPress, WooCommerce, Typo3 en Online Marketing

 

 

 

 

 

 

 

Duitse content voor WordPress Webshop

Uitzonderingen daargelaten is het verstandig om per taal, per land, de cultuur een taal te gebruiken om meer succes te halen met je webshop of website. Het Rudy Carell of Sylvie Meis effect werkt maar zeer beperkt: het Nederlandse accent als charme-factor in de strijd gooien. Duitse consumenten willen vooral duidelijkheid, meer nog dan de Nederlandse consumenten zijn zij gewend aan heldere informatie. Deze informatie geef je uiteraard ook het beste in hun eigen taal, in hun eigen bewoordingen in een site-structuur die zij herkennen.

Pas je WordPress Webshop/WooCommerce shop aan aan je Duitse klanten.
Zorg dat je zonder grammaticale fouten in een prettig leesbaar Duits, waarbij je ook let op het juiste gebruik van “Sie” ed., je informatie aanbiedt. Dit overtuigd het meest!

Jouw nederlandse kwaliteiten
Waarom zouden jouw klanten bij een Nederlands bedrijf inkopen? Dit levert vragen op over betrouwbaarheid qua afwikkeling o.a.: hebben ze dezelfde rechten als in hun eigen land bij de aanschaf van producten?
Benoem helder waarom jij als Nederlandse partij interessant voor ze bent: locatie, product zelf, etc. Heeft het geen voordeel? Zorg dan dat je zoveel mogelijk Duits bent cq niet van een Duitse partij bent te onderscheiden. Dit kost in het begin moeite, maar als je onderscheid wilt maken dan is het deze investering zeker waard!

Hulp nodig om je Duitse content op de rails te krijgen? Bel (053 7503030) of mail (heldesk@montix.nl) met Montix WooCommerce Support Center voor de juiste ondersteuning voor jouw WooCommerce webshop!

Duitse content voor WordPress Webshop:

  • Heb jij een webshop die is gericht op de duitse markt?
  • Wil jij meer resultaat uit deze webshop?
  • Is deze webshop onderdeel van een meertalige webshop?

Tips voor meertalige webshop:

  • Tip nr 1: Duitse content voor WordPress Webshop
  • Tip nr. 2: Zorg voor een eigen versie van de webshop, specifiek voor in dit geval Duitsland
  • Tip nr 3: Vermijd hiervoor meertalige plugins als WPML ed

Hoe meer je “native” gaat, hoe beter en meer beheersbaar het resultaat wordt.

icon2

Meer te weten komen over Wordpress?
Volg dan onze workshop.

Must read over online marketing

Interne Zoekopdrachten instellen

Vele websites maken gebruik van een zoekbalk in de website. Het maakt producten of services vinden een stuk makkelijker. Voor een website is het echter ook goed om te weten wat er gezocht wordt op de website. Het helpt bedrijven om het volgende te zien:

Lees meer

Website sneller indexeren in Google

De afgelopen maanden zagen wij bij Montix meerdere keren uitzonderlijk hoge pieken in het aantal bezoekers via ons Google Analytics account. Op 2 juni verdubbelde het aantal bezoekers zelfs. Een dag later kregen wij een interessant mailtje van een marketingbedrijf die onze groei had opgemerkt.

Lees meer

Hoog in Google

Online MarketingWerken aan online zichtbaarheid Online Marketing Werken aan online zichtbaarheid  Online marketing gericht op één zoekmachine Online marketing is een containerbegrip voor alles dat te maken heeft met online zichtbaarheid en...

Lees meer

reCAPTCHA is required.