Over Montix:

Wij zijn er om jou zelfstandiger te maken!
Onze visie en missie:

 

Missie:
Elk bedrijf zo zelfstandig mogelijk maken bij het beheren van hun website.

Visie:

Vrijheid door kennis en onafhankelijkheid.
Dat zijn de basisingrediënten om succesvol te kunnen groeien.

Hoe we dat doen:
O.a. door processen om te keren, te kijken naar wat echt “first” moet zijn. De slogan van IKEA “aandacht maakt alles mooier” en Nike “Just do it” combineren prima!

 • Minimalistische workflows
 • Top-tooling
 • Anders denken, anders durven en vooral anders doen
 
Met als resultaat: verbeteren van het online resultaat.

Met als doel een enorme online groeikans creëren en realiseren. De website is de centrale plek waar alles samenkomt. Alle andere online presence, via social media, linkbuilding, diverse vormen van adverteren (ppc/Pay Per Click), etc is “gebouwd op tijdelijke grond”. Als je basis, jouw eigen website, sterk is kun je veranderingen in het online landschap en het gedrag van je doelgroep opvangen en blijven groeien.
Als Full Service Internetbureau hebben wij de kennis in huis om je te adviseren en begeleiden en waar nodig in de uitvoering te ondersteunen.

woocommerce-webshop-starten

Montix, het team, de kennis:

 • Backend, full-stack programmeren
 • Webdesign
 • Front-end development
 • Online marketing strategie en uitvoering
 • Google Ads, SEA
 • Social Media strategie en uitvoering
 • SEO, technisch en content
 • Tekst
 • Fotografie
 • Video
 • Traffic manager
 • Projectmanagement
 • Administratie

 

Samen werken we aan:

 • het realiseren van nieuwe websites
 • het optimaliseren van bestaande websites
 • het toevoegen van functionaliteiten
 • het verbeteren van de gebruikerservaring
 • het verbeteren van de conversie
 • online adverteren
 • het steeds beter positioneren van websites middels de organische resultaten
 • inzet en gebruik Social Media tbv klantbinding en klantwerving 

 

Klant aan het woord:

Duidelijk en persoonlijk met optimaal resultaat

Een vacaturewebsite die makkelijk is in gebruik en goed vindbaar is voor passende kandidaten.

 

‘Montix is heel ervaren en kon ons verschillende voorbeelden laten zien. Ook kregen we snel een testpagina onder ogen, zonder een heel traject vooraf. Op deze pagina was creatief en passend invulling gegeven aan de uitstraling van de website. Dat gaf meteen vertrouwen. Efficiënt dat het meteen concreet is en van daar verder te kunnen bouwen.

De samenwerking verliep prettig en gestructureerd. Achter de schermen konden we elkaars taken en de voortgang zien. Dat was heel overzichtelijk. Een meerwaarde vond ik dat we elkaar ook regelmatig fysiek zagen.

Ook begrijpt Montix dat het soms tijd kost om intern dingen voor elkaar te krijgen, zoals de teksten. Daar heeft Montix uiteindelijk ook bij geholpen. De teksten zijn herschreven met een persoonlijke en toegankelijke tone of voice. Ook hoefden we niet alle input direct aan te leveren, maar werd punt voor punt aangegeven wat echt nodig was. Dat haalde wat druk van de ketel! Inmiddels hebben we een goed werkende website waar we zelf dingen makkelijk in aan kunnen passen.

Er reageren meer en beter passende kandidaten op onze vacatures. Voor twee lastig in te vullen vacatures hebben we inmiddels ook goede collega’s gevonden.

Ik kijk uit naar het vervolg!’
Harmke Dirkse

Corporate Recruiter Zwanenberg Food Group

werkenbijzwanenberg-case

Historie

Het bedrijf Montix is in 2006 gestart. Vanaf het begin lag de focus op online.

In de eerste jaren is er ook voor diverse bureau’s als “white label” gewerkt. HIerdoor is er naast de eigen projecten waarbij websites, webshops en apps voor diverse bedrijven werden gerealiseerd veel ervaring opgedaan in waarbij de meest complexe en vaak uit maatwerk bestaande oplossingen werden gerealiseerd. 

In de afgelopen jaren is de focus verlegd naar het ondersteunen van bedrijven in het mkb rechtstreeks om meer resultaat via online te bereiken. Daar waar samenwerking met een partij die ook het offline deel oppakt belangrijk is, wordt er nog steeds samengewerkt met andere bureau’s. Door de heldere focus op online kan Montix deze bredere kijk toepassen op zijn missie om bedrijven aan betere resultaten via hun online inspanningen te helpen.

Het proces omgedraaid

Vanuit onze jarenlange ervaring, het samenwerken met andere specialisten en vooral ook klanten, hebben wij het proces van het realiseren en verder opbouwen van een website enorm weten te optimaliseren.
Ipv een lange en vrij abstracte periode waarin alleen de theoretische kant wordt ingevuld ter voorbereiding van de website en de bijbehorende online marketing, pakken wij direct de praktische invulling mee. Hierdoor is direct vanaf het begin duidelijk wat consequenties zijn van keuzes, welke opties er zijn en vooral: hoe het geheel er uit komt te zien! 

Als je het opzetten van een nieuwe website ziet als onderdeel van een proces dan pak je vanaf de start van de samenwerking alle onderdelen tegelijk op. Zo groeit een ieder in zijn rol, doet concrete kennis op en samen kom je tot nieuwe ideëen en oplossingen.

Per project het juiste team: mean and lean, down to earth.

Er is ruime ervaring door de diverse projecten en processen rondom het realiseren en optimaliseren van websites en online marketing. Daardoor is alles zodanig ingericht dat er zeer efficiënt gewerkt kan worden en een ieder weet wat er te doen is. De online wereld wordt van vaag en ver weg dichtbij en zeer concreet.  

Middels het juiste team, de juiste mensen met het juiste specialisme en de bijzondere samenwerking kan er met korte slagen worden gewerkt. Hiermee heb je maximale slagkracht: deze wendbaarheid geeft je de vrijheid om gericht te manouvreren en bij te sturen met een ongeëvenaard tempo.

jajo responsive

Onze klanten

In welke branche je ook zit of hoe groot je bedrijf ook is: wij helpen iedereen die online zijn resultaat wil verbeteren.

meer-inzicht-online-marketing

Support

Misschien wel het belangrijkste onderdeel: ondersteuning. Of je nu technische vragen hebt, inhoudelijk inspiratie kunt gebruiken of meer overzicht en inzicht wilt. We helpen je snel verder!

Ik wil support

Klant aan het woord:

Montix keert het om: geen lang voortraject, maar direct aan de slag

In korte tijd hebben we een compleet vernieuwde website met een persoonlijke look & feel. Montix is technisch goed, maar heeft ook een duidelijke visie over de positionering en marketing. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde. 

‘Bij de Bedrijfsverzekeraar waren we toe aan modernisering van de website. Samen met Montix hebben we gekozen voor een overzichtelijke website met een onderscheidende persoonlijke uitstraling. Marko (eigenaar van Montix, red.) keert het om: hij laat direct zien hoe het er globaal uit gaat zien en denkt ook creatief en praktisch mee. Zo ben je niet al een half jaar verder met alleen het voortraject. Op die manier hebben we meteen een aantal zaken kunnen tackelen. Deze no nonsens aanpak past goed bij ons. Zo hebben we via Montix mooie en aansprekende foto’s laten maken en zijn de teksten herschreven. Montix voegt waarde toe door een totaalpakket te bieden en daarmee ook het consument-perspectief goed in de gaten te houden. Wie komen er op de website en waar zoeken ze naar? Dat hebben we steeds voor ogen gehouden. De reacties op de website zijn zeer positief. Leuk is dat bij de nieuwsbrief die we sturen de foto’s het best bekeken zijn. We zijn trots op de nieuwe website!

Dick Geisink,
Directeur de Bedrijfsverzekeraar

De Bedrijfsverzekeraar

Vacatures

Kijk bij onze actuele vacatures: we komen graag in contact met talent!

Ben je al een paar jaar aan de slag of zoek je een stage-plek: mensen met de juiste motivatie en interesse bieden wij graag een kans om zich samen met ons verder te ontwikkelen!

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een junior webdeveloper. Alle kansen om je verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken!