See, think, do, care: hoe bereik je de doelgroep?

Waar is je doelgroep op dit moment mee bezig, waar bereik je ze? Op welk moment bereik je ze? Waar wil je ze bereiken en waarmee?

Het model kort-door-de-bocht:

  1. Doordat je iets laat zien heb je een eerste contact
  2. Er ontstaat het besef ofwel de (h)erkenning van een behoefte
  3. Conversie; aanvraag of aankoop wordt gedaan
  4. Onderhouden van je klantrelatie (binden en boeien); ambassadeur maken van je klant, etc.

Bij Montix zijn we veel bezig met content maken. Zowel tekst als beeld in al zijn variaties. Door in te zetten op diverse kanalen kun je je doelgroep inspireren, triggeren en overtuigen.

Wat betekent dit voor je website?

Zorg dat je volledig bent. Het waarom, hoe en wat rondom jouw product of dienst. Inspireren, vertrouwen geven en ultiem een verlangen kweken. Dat je prospect dit wil hebben. Zonder niet meer kan leven of, iets subtieler: een mooier leven heeft met deze dienst.

Denk aan de volledige reis die iemand aflegt vanaf het eerste contactmoment tot aan het gebruik maken van de dienst. Hoe verloopt dit, waar kun je nog toevoegen?

Waardering voor bestaande klanten

Als je klant bent dan wil je ook blijvend profijt hebben van de dienst. Als je als een nummer wordt behandeld of tenminste dat gevoel hebt, dan wordt het verschil naar een andere aanbieder kleiner en wat vooral jammer is: het persoonlijke ontbreekt. Realiseer je dat dat ook voor jou ontbreekt: als je niet meer goed weet wat er bij jouw klant speelt, dan kun je je product of dienst ook niet verder verbeteren voor hem of haar. Deze doorontwikkeling zal ook voor betere herkenbaarheid bij ej toekomstige klanten zorgen: de behoefte verandert immers. Een klant helpt je dus op meerdere onderdelen als jij bereid bent om te luisteren en blijvend meerwaarde te leveren.

Korte samenvatting, advies:

heb oprechte interesse in zowel je prospect, als je bestaande klant. Daar win je allebei mee.

Ons werk

Waar we trots op zijn:

Kips

Chicken Tonight

Pon Logistics

Digital marketing

Wat zijn de kosten van een WooCommerce webshop?

WooCommerce is een software waarmee je een webshop kan maken met een WordPress website. WooCommerce is erg populair en stijgt in gebruikers. Het is namelijk eenvoudig te gebruiken en er is (bijna) geen technische kennis voor nodig om een goed werkende webshop te bouwen. Wat zijn de kosten voor dit populaire software systeem?

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

reCAPTCHA is required.