Technische ondersteuning WordPress

Voor alle technische WordPress ondersteuning ben je hier op het juiste adres.

 • Dezelfde werkdag reactie via ons ticketsysteem
 • WordPress problemen snel opgelost
 • Transparantie betreft de kosten
 • WordPress website laten maken? Wij helpen je!

 

typo3-support-montix-icoon

Stel nu je techniek vraag

Marko
Strategisch en technisch advies

reCAPTCHA is required.

WordPress Techniek mogelijkheden

 • Elke werkdag beschikbaar voor technische support van 9:00 tot 17:30
 • Ondersteuning bij updates en upgrades
 • Mogelijkheid tot een volledige website check-up

Wat is nodig om je WordPress website te laten scoren

Content

Allereerst is content natuurlijk een hele belangrijke factor binnen de onlinewereld. Content moet je onderscheidend houden en zorgen dat het werkelijk iets toevoegt voor de gebruikers van je website. Wanneer dit het geval is zal je merken dat je website al snel beter gaat scoren. Een WordPress website laten maken door Montix, biedt je de kans op een gehele website Check-up. Zo weet jij waar de valkuilen zitten en zorg jij ervoor dat je website optimaal blijft presteren. 

Snelheid

Natuurlijk is een snelle laadtijd cruciaal bij het scoren met je website. Wanneer je pagina’s niet snel laden kan de bezoeker afhaken. Zorg er daarom altijd voor dat je website niet onnodig langzaam laadt. Wil je weten hoe je dit het beste kunt aanpakken? Neem gerust contact op!

Responsive

In de hedendaagse tijd zijn de mobiele telefoons niet meer weg te denken. Even snel iets Googelen gebeurt dan ook vaak via de mobiele telefoon. Het is dus van belang dat al jouw pagina’s en websites ook op de mobiele telefoon toonbaar zijn. Zorg ervoor dat ook op de mobiele telefoon en op de tablet, jouw website goed tot zijn recht komt, er aantrekkelijk uitziet en natuurlijk goed werkt! Wil je weten hoe je dit kan doen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op.

Updates en Upgrades

Het is van belang dat jouw website altijd de juiste versie beschikbaar heeft. Updates en upgrades worden nogal eens uitgesteld. Zorg dat jou dit niet overkomt met de technische support van Montix! Wij helpen je met het up-to-date houden van jouw software zodat jij altijd in de meest nieuwe versie aan het werk bent. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Met de technische WordPress ondersteuning van Montix, zorg jij dat jouw website geheel passend is bij de tijd van nu. Wij nemen deze technische veranderingen graag voor je op. Neem gerust contact op en dan bespreken we snel wat wij voor je kunnen doen!

Nog geen WordPress? Wij kunnen een nieuwe WordPress website maken of je oude systeem overzetten naar WordPress

Een WordPress website laten maken? Wij kunnen je hierbij helpen. Al jaren zorgen wij ervoor dat jij een werkende en een optimaal presterende WordPress website kunt bezitten. Wanneer een WordPress website laten maken een goede optie is voor jou kun je natuurlijk kiezen om een nieuwe website te laten maken. Naast een nieuwe WordPress website laten maken, kun je ook ervoor kiezen om je huidige systeem om te zetten naar WordPress. Dit kan bijvoorbeeld bij Typo3.

Deze overstap kan handig zijn als de voordelen van Typo3 ten opzichte van WordPress niet meer voor jouw organisatie van toepassing zijn. De Typo3 migratie naar WordPress betekent wel dat je met een aantal zaken rekening zal moeten houden.
Zo loop je onder meer tegen deze drie belangrijke uitdagingen aan tijdens het overzetten Typo3 naar WordPress:

 • Behouden van je zoekwoorden positie (positie in de zoekresultaten)
 • Overname van alle content (mooie gelegenheid om eens grondig op te ruimen)
 • Het eigen maken van het nieuwe CMS voor het beheer door alle redactieleden
 • Behouden van je opgebouwde posities in de zoekmachines

Het eerste punt bij het overzetten van Typo3 naar WordPress, het behouden van je positie in de organische zoekresultaten, is een punt dat aandacht nodig heeft. Hierin zit namelijk de waarde die je in de afgelopen jaren met de website hebt opgebouwd. Om te zien wat jouw positie nu is kunnen we een scan maken van je website en middels tooling bepalen hoe je nu scoort op bepaalde trefwoorden, ook ten opzichte van enkele van je concullega’s.

Wij helpen je met het overzetten van alle bestaande data

Het tweede punt, de Typo3 naar WordPress migratie van alle data, is meteen een mooie gelegenheid om flink op te ruimen en te actualiseren. Als de nieuwe structuur en layout vast staan kunnen wij je middels snelle en vaardige handjes en deels middels automatisering, helpen met het overzetten Typo3 naar WordPress. Zo weet jij zeker dat dit goed gebeurd.
Het derde punt, het eigen maken van het nieuwe WordPress CMS, kunnen we met een workshop regelen. Hierin komen alle basisvaardigheden langs die je nodig hebt om aan de slag te kunnen met je eigen website. Daarbij wordt ook gekeken welke onderdelen jouw website specifiek maakt in de bediening zodat ook een ieder van jouw team daarna direct zelf aan de slag kan. Dit maakt het overzetten Typo3 naar WordPress makkelijker. Op deze manier wordt jijzelf ook betrokken bij het proces en kun je straks veel zelf doen, dit is voor jou en voor ons een fijn idee.

Typo3 techniek versus WordPress techniek

Als je kijkt naar de theoretische achtergronden van Typo3 en WordPress, dan bestaan beide CMS systemen al jaren, alleen is Typo3 een stuk minder bekend in de commerciële wereld. Typo3 wordt dankzij de specifieke maatwerkoplossingen gebruikt door onder andere overheidsinstanties, gemeenten en scholengemeenschappen. WordPress heeft zich sinds versie 3.0 ontwikkeld tot een volwaardig CMS systeem, terwijl WordPress ooit alleen een populair blogsysteem was.

Typo3 staat meer bekend als enterprise CMS systeem en wordt veelal gebruikt door grotere organisaties. Waar op technisch vlak op gelet moet worden bij een Typo3 migratie naar WordPress is bijvoorbeeld de keuze van het hostingpakket en de belasting van de server. Vooral omdat de meeste Typo3 websites diverse hoge pieken aan bezoekers krijgen. Ook het overzetten van een meertalige Typo3 website naar een WordPress website is op technisch vlak én ook voor de organische vindbaarheid enorm belangrijk om in goede banen te (laten) leiden.

Typo3 is voor veel bedrijven te uitgebreid. Je zou je daarom perfect kunnen redden met een WordPress website. Het kan zorgen dat je een website krijgt die precies bij jouw bedrijf past en helemaal op maat gemaakt is voor jou door middel van verschillende plugins. Wil je de Typo3 migratie naar WordPress? Montix neemt je graag het werk uit handen.