Typo3 Support

Voor al je vragen!

 

 

 

Typo3 support

Technische ondersteuning Typo3
Om de website gezond te houden, up-and-running, levert Montix op maat aan de hand van een SLA de benodigde technische ondersteuning om bijvoorbeeld de updates en upgrades tijdig door te voeren. Incl. uitbreidingsmodules, plugins en evt maatwerk wordt alles tijdig bijgewerkt zodat de site soepel blijft functioneren.

Online Marketing Support Typo3
Specifiek voor Typo3 kunnen wij je verder helpen bij het optimaliseren van je website. Zowel SEO als laad-snelheid van de site worden oa onderhanden genomen of een advies uitgebracht voor verbetering.

Redactionele support Typo3
Tijdelijk handen te kort om de site actueel te houden? Wij springen bij zodat je op schema en daarmee actueel blijft!

  • Technische ondersteuning
  • Online Marketing support
  • Redactionele support
  • Kennisoverdracht

Volg een workshop Typo3

Na verloop van tijd veranderd Typo3 door de updates, er komen nieuwe mogelijkheden bij en wellicht wordt er een nieuw redactielid toegevoegd. Dat zijn mooie momenten om een opfris-workshop in te plannen. Iedereen weer even op scherp en tegelijk de website wat opruimen.

Typo3 projecten

Nieuwe Weme

Bornego

Gemeente Brummen

Interessante artikelen:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Hulp nodig?

Hulp nodig met Online Marketing?

Neem gerust eens contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar verbeterpunten en hoe we van jouw webshop een succes maken!