MIJN WEBSITE CONVERTEERT NAUWELIJKS, WAT NU?

Wanneer je website onvoldoende converteert, dan is het tijd voor conversie optimalisatie. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom jouw website niet tot nauwelijks converteert. De reden hierachter is dus ook voor elke website verschillend en kan niet zomaar worden vastgesteld. Daarom biedt Montix een volledige website check-up aan. Bij deze website check-up worden alle problemen en bedreigingen vastgesteld. Aan de hand van deze lijst worden, kunnen wij advies geven en problemen oplossen, ook kunnen wij de hosting van je overnemen. Hierdoor weet je zeker dat je begint met een goede basis om je website verder op te bouwen.

Bij conversie optimalisatie zijn er een aantal punten waar je op moet letten: 

  • De snelheid van je website

Een snelle laadtijd van je website is cruciaal om gebruikers vast te houden. Wanneer het laden te lang duurt kunnen zij afhaken en hierdoor loop je misschien wel conversies mis. 

 

  • De content is niet gericht op de bezoeker

Jij weet waarschijnlijk heel goed waar je het over hebt op je website, maar snapt de bezoeker dit ook wel? Vaak worden teksten te ingewikkeld of te langdradig gemaakt waardoor de bezoeker afhaakt. Hierdoor loop je potentiële klanten en conversies mis. Door teksten kort maar krachtig te houden, houd je de aandacht vast en leidt dit tot meer conversies.

 

  • Hiërarchie

Het is bij Google erg belangrijk dat je de hiërarchie van je website duidelijk maakt. Hierdoor weet Google welke pagina’s belangrijk zijn en welke minder belangrijk zijn. Dit kun je doen door interne linkbuilding.

 

Montix kan je helpen bij het oppakken van alle genoemde punten. Ook andere problemen die we tijdens de check-up tegenkomen pakken we graag op! Zo kun jij als bedrijf verder groeien.

Specifieke webshop support nodig? Bezoek onze WooCommerce support pagina.

Ons werk

Waar we trots op zijn:

Kips

Chicken Tonight

Pon Logistics

Meer over webdevelopment

Wat zijn de kosten van een WooCommerce webshop?

WooCommerce is een software waarmee je een webshop kan maken met een WordPress website. WooCommerce is erg populair en stijgt in gebruikers. Het is namelijk eenvoudig te gebruiken en er is (bijna) geen technische kennis voor nodig om een goed werkende webshop te bouwen. Wat zijn de kosten voor dit populaire software systeem?

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

reCAPTCHA is required.