MIJN WEBSITE DAALT IN DE ZOEKMACHINES, WAT NU? 

Je hebt zo hard gewerkt om bovenaan te staan in de zoekmachine resultaten en opeens ben je niet eens meer op de eerste pagina te vinden. Dit zorgt natuurlijk voor een enorme afname in je (organisch) verkeer. Geen paniek, dit kan verholpen worden. Alleen moet er wel snel actie ondernomen worden.

  • Om hoger in de zoekresultaten te staan, is het belangrijk dat je website een goede fundering heeft. Dit houdt in dat het technisch allemaal moet kloppen. Google kijkt namelijk naar verschillende technische aspecten, zoals laadsnelheid en codering. Als dit niet in orde is, wordt het al vrij lastig om bovenaan te staan in de zoekresultaten. Ook speelt hosting hier een belangrijke rol bij. Een slechte hosting kan al snel zorgen voor een trage website en, je raad het al, minder verkeer naar je website.

 

  • Content, content, content. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar content is erg belangrijk als het gaat om vindbaarheid. Vaak wordt er in het begin veel geschreven en geplaatst en daarna verwatert dat al snel. Als je geen nieuwe en goede content plaatst op je website, kan dit er al snel voor zorgen dat je daalt in de zoekresultaten. Content en vindbaarheid is een ongoing proces zonder einde.

 

  • Is je website wel responsive? Google is een tijdje terug begonnen met het voortrekken van responsive websites bij het bepalen van de posities. Dit betekent dat Google als eerst de mobiele versie bekijkt en dan pas de desktop versie. Ook is er gemiddeld meer dan de helft van alle website bezoeken afkomstig van mobiele apparaten. Een goede gebruikerservaring op mobiel is dus essentieel.

 

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Bij Montix kun je een volledige website check-up doen en helpen we je met het verbeteren van de vindbaarheid. Ook nemen we graag de uitdaging aan om meer verkeer te genereren naar jouw website, over de hosting hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Heb je hier meer hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op.

Ben je beheerder van een webshop? Bezoek dan eens onze WooCommerce support pagina.

 

Ons werk

Waar we trots op zijn:

Kips

Chicken Tonight

Pon Logistics

Meer over webdevelopment

Wat zijn de kosten van een WooCommerce webshop?

WooCommerce is een software waarmee je een webshop kan maken met een WordPress website. WooCommerce is erg populair en stijgt in gebruikers. Het is namelijk eenvoudig te gebruiken en er is (bijna) geen technische kennis voor nodig om een goed werkende webshop te bouwen. Wat zijn de kosten voor dit populaire software systeem?

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

reCAPTCHA is required.