Wist je dat...

75% van de zoekers klikt nooit verder dan de eerste pagina met resultaten.

DE ZOEKER KIEST VOOR GEMAK

Bij het opzoeken van een product (webshop) of dienst via een zoekmachine, zoals Google, kijk je waarschijnlijk alleen naar de eerste 5 tot 10 zoekresultaten. Je bent niet de enige! Maar liefst 75% van de zoekers haalt nooit de tweede pagina van de zoekresultaten. Dit komt omdat wij als mens graag kiezen voor gemak. Ook gaan we er vanuit dat de topresultaten de hoogste kwaliteit hebben. Als bedrijf zijnde is het dus cruciaal, voor je sales en omzet, om bovenaan de zoekresultaten te staan. Of überhaupt op de eerste pagina.

Wellicht denk je nu: makkelijker gezegd dan gedaan. Elk bedrijf droomt daarvan, maar in de werkelijkheid zal het zeker tegenvallen. Dat is niet helemaal waar. Door op een goede manier gebruik te maken van zowel technische als content SEO kan je de top van de zoekresultaten bereiken.

Montix helpt hier graag mee! Met een team bestaande uit SEO specialisten met jarenlange ervaring, staan we klaar voor elke uitdaging. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Ons werk

Waar we trots op zijn:

Kips

Chicken Tonight

Pon Logistics

Meer over webdevelopment

Méér met WordPress

Technische WordPress ondersteuningDrie groeikansen  Plugins Plugins leveren de functionaliteit: Filtersystemen voor meer overzicht Publiceren van PDF blader-boeken Data ophalen vanuit extern systeem Koppeling met MailChimp Betere formulieren voor...

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

reCAPTCHA is required.