Wat als het even niet werkt

WooCommerce problemen

marko-portret-klein

Strategisch en technisch advies

Marko van den Berg

Wat doen als WooCommerce even een probleem heeft?

Zoals alle software kan ook bij WooCommerce wel eens een probleem optreden. Dat gebeurt niet vaak. Helemaal niet vaak: 1x in de 2 jaar is een redelijke inschatting. 

Wat kun je dan doen?

Teruggaan naar de meest recente backup, de plugin die voor problemen zorgt uitschakelen of een versie terug zetten? Je zult moeten kijken waar het probleem zit en dan een oplossing zoeken die voor zo min mogelijk downtime van de webshop zorgt en voor zo min mogelijk verlies aan lopende bestellingen!

Dit is in de praktijk soms even veel werk maar wel goed te doen. Zonder of vrijwel zonder dat de gebruikers, je klanten, daar iets van merken. Daarvoor heb je wel een structuur nodig waarmee je de software kunt beheren. En het allerbelangrijkste: snel identificeren van de aard en herkomst van het probleem. Dit begint natuurlijk bij de melding dat er een issue is. 

 

Een greep uit het werk van Montix:

landgoed-de-holtweijde

Landgoed de Holtweijde

Motorkleding webshop

Motorkledingvoordeel

carlinas project

Restaurant Carlina's

logos-strip

Vragen of hulp nodig?

Voor alle WordPress en Typo3 sites

reCAPTCHA is required.

Meer over online marketing

Veelgestelde vragen

Geregeld komen er vragen van klanten binnen over design, inhoud en conversies. Wij zetten de meest gestelde vragen voor je op een rij. Wij helpen je graag verder, dus neem gerust contact met ons op.

Lees meer

MailChimp voorwaarden en de AVG

Vanaf 15 mei 2019 heeft Mailchimp wijzigingen aangebracht aan hun voorwaarden en prijsbeleid. De belangrijkste wijziging is het feit dat Mailchimp niet langer de maandelijkse kosten baseert op het aantal subscribers.

Lees meer