Google Maps op je site

Dit kost vanaf nu geld. Alhoewel:

Google Maps op je site

Google Maps prijzen

Google Maps prijzen

 

 

Tot nu toe kon je naar hartelust deze zeer praktische dienst op allerlei plekken op je site plaatsen. Dat geeft de bezoekers van jouw site de mogelijkheid om te zien waar je zit en tevens een routeplanner te starten. Hoe praktisch wil je het hebben!

Google heeft sinds 16 juni 2018 van deze tot nu toe gratis dienst een betaalde gemaakt. D.w.z. dat je je betaalgegevens moet invullen voordat je de koppeling naar je website kunt maken.

In de praktijk

Veel websites hebben minder dan 25.000 bezoekers per dag. Dat is namelijk het aantal dat gratis gebruik mag maken van deze dienst via jouw website. Kom je daar boven dan ga je, iets, betalen. Dat iets is: € 2,50 per dag per 5.000 bezoekers.

Voorwaarden

Om Google Maps te mogen plaatsen heb je een API key nodig: een softwarematige sleutel voor de koppeling. Als je deze aanvraagt dan kom je direct op een scherm waarbij je je betaalgegevens moet invullen. Daarbij geef je ook aan of jouw website voor de bezoekers gratis is te gebruiken of dat er restricties zoals betaling of exclusieve toegang tot de site zijn. Mocht jouw site hieronder vallen en dus niet gratis en vrij toegankelijk zijn, dan zijn de tarieven anders: kijk hier op de site van Google voor de tarieven.

Google Maps prijzen selecteren

Google Maps prijzen selecteren

Must read over WordPress

WordPress en Woocommerce support

Voor je Woocommerce webshop heb je support nodig voor diverse soorten vragen, zoals: techniek, seo-vragen, vragen omtrent hosting, vragen omtrent het betaalsysteem of de werking van Woocommerce in het algemeen.

Lees meer

Joomla naar WordPress migratie

Van Joomla naar WordPress: van het stenen tijdperk naar 2017!
Waar Joomla niet eens zo heel lang geleden een uitstekend en actueel cms was, is het door tegenstrijdigheden in de ontwikkeling ervan niet voldoende bijgebleven om nog echt lekker te werken.

Lees meer

Cases:

Jouw vraag:

reCAPTCHA is required.