Php versie 5.6 wordt uitgefaseerd

Update je website indien nodig!

 

 

 

Php 5.6 uitgefaseerd

Maakt jouw website hier nog gebruik van? Dan is het tijd om ook hiervoor te updaten!

Het is al een hele tijd geleden aangekondigd, o.a. voor Magento 1.x gebruikers is dit een punt waarop men of overstapt naar een ander e-commerce systeem zoals WooCommerce, maar na december 2018 is het niet meer veilig om je website hierop te laten draaien.

Voordelen van overstappen naar een ieuwere versie van Php:

  • Veiligheid
  • Snelheid
  • Actualiteit: je kunt weer gebruik maken van de laatste technieken binnen Php

Php is de basis van de meeste populaire cms’en op deze aardbol. Oa WordPress, Typo3, Magento en Joomla maken hier gebruik van. Stond je al op het punt om een ander cms te overwegen, dan kan dit een mooi moment zijn om de overstap te maken

Ben je op zoek naar ondersteuning om de juiste beslissingen te kunnen nemen? Neem gerust contact op voor een afspraak: 053 7503030 of via helpdesk@montix.nl

Must read over WordPress

WordPress en Woocommerce support

Voor je Woocommerce webshop heb je support nodig voor diverse soorten vragen, zoals: techniek, seo-vragen, vragen omtrent hosting, vragen omtrent het betaalsysteem of de werking van Woocommerce in het algemeen.

Lees meer

Joomla naar WordPress migratie

Van Joomla naar WordPress: van het stenen tijdperk naar 2017!
Waar Joomla niet eens zo heel lang geleden een uitstekend en actueel cms was, is het door tegenstrijdigheden in de ontwikkeling ervan niet voldoende bijgebleven om nog echt lekker te werken.

Lees meer

Jouw vraag:

reCAPTCHA is required.