WordPress support en
Woocommerce support

Professionele hulp voor jouw website en webshop

reCAPTCHA is required.
WooCommerce-wordpress-support

Heb je een dringend WordPress probleem?

We lossen het snel voor je op!

check

Website gehackt?

We schonen de website op en zorgen voor de juiste beveiliging!

Meest gekozen

q2

Technische problemen?

We sporen de oorzaak op en zorgen voor een oplossing!

Hosting veilig en snel. Managed, incl. de applicatie! incl updates en backup.

Hosting-problemen?

We controleren de hosting en zorgen voor een stabiele en veilige hosting!

WordPress Support in 5 heldere stappen:

1: Bepalen gewenste support

Heb je WooCommerce support nodig of juist WordPress support? Heb je een technisch probleem of wil je juist je website laten optimaliseren voor zoekmachines? We gaan eerst kijken naar je wensen en vragen, hoeveel tijd benodigd is voor de oplossing en welke kosten dit met zich meebrengt.

2: Benodigde toegang tot de site regelen

Kan er een extra gebruiker worden aangemaakt, is toegang tot de core installatie nodig of is er overleg met de host nodig?

3: Vraag oplossen

Op een afgeschermde omgeving of middels een preview kunnen wij jouw WordPress of WooCommerce support vraag oplossen.

4: Na akkoord live zetten

Heb je de preview gezien? Pas na het definitieve akkoord gaat het live. Heb je nog aanpassingen dan kan dit door ons in preview modus of in een afgeschermde omgeving worden aangepast.

5: Advies voor vervolg

Op basis van hetgeen er is uitgevoerd een advies hoe dit de volgende keer voorkomen kan worden.

Heb jij vragen over WordPress of WooCommerce, zoals:

WooCommerce support

 

 • Kan een voorraadbeheersysteem gekoppeld worden?
 • Kan ik een betaalsysteem koppelen voor een ander land?
 • Kan ik ook een ander betaalsysteem koppelen?

WordPress Support

 

 • Is mijn website zo goed mogelijk beveiligd?
 • Voldoet mijn site aan de huidige AVG wetgeving?
 • Hoe kan ik de snelheid van mijn website verhogen?
Deze klanten gingen je voor:
mockup-holtweijde-responsive-case-montix

Landgoed de Holtweijde

Responsive web design concept in laptop tablet computer smartpho

Motorkledingvoordeel.nl

case-montix-carlinas-restaurant-mockup

Carlina’s restaurant

Klant aan het woord:

Montix is een prettige partij om mee samen te werken. Het is een klein team met kennis van zaken. Het fijne is dat je ze altijd kan bellen, het contact is persoonlijk, je bent geen nummer. Zaken worden snel opgepakt en er is een fijne terugkoppeling. Ook wordt er goed meegedacht en wordt er goed gekeken naar de wens van de klant. Je kan goed merken dat ze niet voor de duurste oplossing willen gaan, maar voor de beste oplossing voor de klant. De prijzen die gehanteerd worden zijn goed, voor de prijs die je betaalt ben je verzekerd van snelle communicatie en vakwerk. Wat ik fijn vond aan de samenwerking is dat Montix ook openstond voor kritiek, dingen die wij niet goed vonden lopen werden snel opgepakt en gekeken hoe we dit konden verbeteren. Al met al, een goede partner voor je website waar je op kunt bouwen en op kunt vertrouwen.”

Cindy Ooijik

Nog geen klant van Montix,
wel direct WordPress support nodig?

Heb je direct WordPress support nodig maar je WordPress website of webshop is niet gebouwd door Montix?
Geen probleem, wij helpen je direct verder met zowel WooCommerce support als WordPress support!

Onze werkwijze:

 • Als duidelijk is wat er gedaan moet worden sturen wij jou een voorstel voor deze aanpassing incl. kostenopgave per e-mail
 • Na akkoord van jou op deze e-mail kun je een bijpassende strippenkaart afnemen
 • Wij voeren de afgesproken aanpassing door
 • Veel problemen kunnen zo binnen 24 uur worden opgelost!

 

Met spoed WordPress Support nodig?
Bel voor overleg: 053 7503030 !
Telefonische helpdesk Montix tijdens kantooruren.

Jouw WordPress support vraag:

Voor WordPress en/of WooCommerce, de WordPress webshop.
Binnen 24 uur (tijdens werkdagen) reactie!

reCAPTCHA is required.

WooCommerce support

Denk je erover na om een webshop te bouwen in WordPress? Of heb je WooCommerce support nodig? Montix is de aanwezen plek om jouw vragen te stellen en waar je de uitdagingen waar jij tegenaan loopt, bij kunt neerleggen. Wat voor WordPress hulp je ook nodig hebt, vanuit de helpdesk wordt het neergelegd bij de technische support of bij Online Marketing, afhankelijk van jouw vraag of vragen. Bij onze Woocommerce helpdesk kun je al je WooCommerce vragen kwijt. Daar waar er niet direct een antwoord kan worden gegeven, wordt het doorgezet naar de betreffende specialisten waarna je een concreet antwoord krijgt waar je mee verder kan.

Hoe snel beantwoordt Montix mijn vragen?

Als je vragen over WooCommerce hebt dan kunnen deze in de meeste gevallen gelijk worden beantwoordt. Als je echter al wat verder bent met je Woocommerce shop op je website, dan worden de vragen ook complexer omdat je Woocommerce shop ook groter en complexer is. Alsnog beantwoorden wij de meeste vragen binnen 24 tot 48 uur en vaak zijn kleine aanpassingen dan ook al uitgevoerd. Als je echt omhoog zit en je geeft dat aan, dan zorgen wij in deze uitzonderingssituaties voor snelle en adequate WooCommerce support voor je site, zodat jij snel weer verder kan. 

Fullservice Woocommerce ondersteuning

Zit je met e-mail problemen, problemen rondom telefonische bereikbaarheid, backup van je locale bestanden? Ook dan helpen we je verder. Partners waar we al lang mee samenwerken en die specialist zijn in hun vakgebied staan klaar om je verder te helpen. Dat noemen wij Fullservice: meer dan alleen de techniek! Wij hechten veel waarde aan kwalitatieve en vlotte ondersteuning voor woocommerce.

WooCommerce support in Enschede en omstreken

Ben je op zoek naar ondersteuning voor je WooCommerce webshop? Zoek je support bij het binden van je klanten zodat zij steeds vaker bij je terug komen voor nieuwe aankopen en dit enthousiasme over jouw webshop ook meer met anderen gaan delen? Met de juiste WooCommerce ondersteuning gaat jouw webshop zich onderscheiden. Je doelgroep wordt precies zo bedient zoals zij dat verwachten en liefst nog een tandje meer! Onze helpdesk voor je wordpress webshop helpt je verder.

Aanpak
Wij helpen je met een strategisch plan, zorgen samen voor een S.M.A.R.T. jaarplan dat feitelijk een grote to-do lijst is met projecten en taken en vooral meet-momenten.

Fullservice internetbureau Montix is gevestigd in Enschede en is sinds jaren bezig met o.a. op WordPress gebaseerde websites. Daar is in de afgelopen jaren WooCommerce bijgekomen. Dit e-commerce systeem heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het meest populaire webshop systeem en de inzetbaarheid is dan ook enorm gegroeid. Vandaar dat wij de overstap hebben gemaakt van Magento en in het verleden zelfs VirtueMart en volledige maatwerk webshops naar een WooCommerce webshop hebben overgezet.

Koppelingen
Het voordeel van een WooCommerce webshop zijn de vele beschikbare plugins: Heb je behoefte aan een koppeling met Exact t.b.v. voorraadbeheer, prijzen en productomschrijvingen dan kunnen wij je verder helpen middels een oplossing die wij inmiddels op de plank hebben liggen of middels maatwerk specifiek voor jouw situatie. Wij bieden WooCommerce support en denken graag met je mee.

 

Woocommerce support middels onze helpdesk

Helpdesk voor WooCommerce
Wanneer bel of mail je met onze helpdesk voor WooCommerce ondersteuning? Heel eenvoudig: alle vragen waar je zelf niet uitkomt kun je bij ons neerleggen. Wij beantwoorden je vragen en waar nodig lossen wij problemen op en/of voeren wij zaken waar je zelf niet uit komt.. Ook als je een WooCommerce webshop wilt laten maken kun je altijd met ons contact opnemen. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en adviseren je om het optimale uit je WooCommerce webshop te halen.

Contact:
Je kunt onze helpdesk voor WooCommerce gemakkelijk en snel telefonisch bereiken via 053 7503030, of via e-mail.

Workshops voor WooCommerce ondersteuning

Geregeld geven wij workshops voor diverse onderwerpen om je verder te helpen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag kunnen. Daarom bieden wij de volgende 3 typen WooCommerce workshops aan:

Strategie workshop
Tijdens deze workshop gaan wij samen kijken hoe jij jouw eigen plek in de markt kunt veroveren op basis van jouw product en website.

Werken met WooCommerce
In deze workshop gaan wij werken met WooCommerce, waarbij het bedienen ervan centraal staat. Zowel beheer van producten als het verwerken van bestellingen en controleren van betalingen komen aan bod.

Optimaliseren van Webshops.
De derde workshop houdt zich bezig met het optimaliseren van de webshop voor de zoekmachines. D.w.z. zoekmachinevriendelijk zal je webshop waarschijnlijk wel zijn, maar hoe scoor je steeds beter op de voor jou belangrijke onderwerpen? Je leert het tijdens onze workshops. Meer weten over Woocommerce? Leer hier meer.

Workshops op maat en nazorg

Wil je voor jouw bedrijf dat we specifiek ingaan op vragen die er leven of wil je een algemene opfris-ronde waarbij iedereen weer wordt bijgepraat over de nieuwste functies en mogelijkheden, dan maken we daar een mooie ochtend, middag of avond van. Helemaal op maat voor jouw situatie.

Na de workshop gaat je team enthousiast aan de slag en komen er nieuwe vragen naar boven. Ook dan staan wij klaar om deze met veel plezier te beantwoorden, zodat jouw team weer snel verder kan. Dat is de vlotte en persoonlijke aanpak van Montix.

 

WordPress support

De installatie van je WordPress website, de keuze en wijze waarop je de plugins gebruikt en zelfs het thema bepalen een heel stuk van de technische kwaliteit van je website. Bovenop de techniek komt alle inhoud. Samen met de vormgeving van jouw website levert dit een een positieve of negatieve ervaring op voor de bezoeker.

Dat jouw website technisch goed functioneert is dus een belangrijke basis. WordPress is een gebruiksvriendelijke CMS waarmee je prima zelf een simpele website of zelfs webshop kunt opbouwen. Als je meer wilt dan wat er standaard wordt geleverd, dan moet je keuzes gaan maken. Zo moet je bijvoorbeeld nadenken over wat voor thema je zou willen gebruiken en of deze op maat gemaakt moet worden. En kies je dan een gratis of betaald thema? Ook zal je keuzes moeten gaan maken over het gebruik van plugins. Welke zijn noodzakelijk om jouw website optimaal te laten functioneren? Welke zijn van toegevoegde waarde voor de gebruikerservaring? En ook deze kunnen eventueel op maat gemaakt worden naar de behoefte van je website. Kortom, er is meer dan genoeg te beslissen en te verwerken. Dat is het fijn dat een specialist met jou kan meedenken en waar nodig, ook WordPress support kan bieden.

Opbouw is onderhoud
Wanneer je een WordPress helpdesk inschakelt ben je ervan verzekerd dat er een expert met je meedenkt die van alles rondom WordPress op de hoogte is. Wanneer je zelf aan een website begint weet je vaak nog lang niet alle ins en outs. De kans dat je dus een aantal zaken over het hoofd ziet die jouw website technisch verbeteren, is aanwezig. Dit betekent helaas wel dat je later tegen deze zaken aan gaat lopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken zoals:

 • geen child-theme gebruikt
 • verouderd thema gebruikt
 • verouderde plugins gebruikt
 • niet-compatibele plugins gebruikt (ze werken niet goed samen)
 • zelf aanpassingen in de core van WordPress of de plugins gemaakt

Het nadeel hiervan is dat wanneer je achteraf probeert deze problemen op te lossen, je vaak tegen nog meer problemen aanloopt. Zo kan je bijvoorbeeld zonder child-theme bij updates van jouw WordPress thema ineens allerlei wijzigen die je had gemaakt in het design van je website, kwijt raken. Door vanaf het begin een child-theme te installeren loop je deze risico’s niet, want al je bewerken blijven staan op het child-theme terwijl je daadwerkelijke (parent) theme wordt ge-update. Doe je dit niet, dan wordt het achteraf lastig om dit zelf op te lossen en is het verstandig om een externe partij in te schakelen die hier ervaring in heeft. Support voor WordPress nodig? Montix helpt je graag verder.

Onderhoud WordPress inclusief alle plugins
Verouderde thema’s en plugins, maar ook plugins die niet compatible zijn, kunnen allemaal zorgen voor beveiligingsrisico’s. Dit is makkelijker zelf op te lossen door deze te updaten mits hier updates van beschikbaar zijn. Om jezelf tijd te besparen kan het ook hier handig zijn om een externe partij in te schakelen die altijd zorgt dat jouw website up-to-date blijft. WordPress beveiligen kan overigens nog veel uitgebreider. Van instellingen tot plugins, er zijn allerlei zaken die uitgevoerd kunnen worden om je WordPress beveiliging te verbeteren. Montix kan dit compleet voor jouw WordPress website instellen. Zo hoef jij hier niet meer naar om te kijken en kan je de focus leggen op zaken die ervoor jou toe doen.

Omdat wij zelf ook veel websites met WordPress realiseren hebben wij veel ervaring met diverse plugins en thema’s en het onderhoud daarvan op de lange termijn. Bij ons is het onderhoud en beveiliging gericht op al dat: de technische samenstelling van de website t/m de hosting. Kortom, ben je opzoek naar onderhoud, beveiliging en support voor WordPress, dan ben je bij Montix op het juiste adres.

Updaten of gehackt worden
WordPress is het meest populaire CMS van dit moment. Dat betekent dat er veel thema’s en plugins zijn en dat WordPress zelf in hoog tempo wordt doorontwikkeld. Daar profiteer je van! Het nadeel hiervan is echter wel dat het WordPress systeem daardoor voor hackers zeer interessant is. Daar kun je 2 dingen aan doen: zorgen voor een zo veilig mogelijke hosting en het zeer regelmatig updaten van alle onderdelen. Minder dan 1x per week WordPress updates bijwerken is niet verstandig.

We horen je denken: Is dat veel werk? Als je het deels automatiseert dan is het goed te doen als je veel websites in 1x beheert. Volledig automatiseren betekent op dit moment helaas nog dat je site bij plugin-conflicten tenminste deels stopt met functioneren. Deze oplossing is dus niet ideaal.

Snelheid doormiddel van caching
WordPress installaties lenen zich vaak prima voor snelheidsoptimalisatie middels cachingsystemen. Een goede afstemming hiervan zal voor aanzienlijk betere resultaten zorgen voor je gebruiker. Een tevreden bezoeker is over het algemeen één die zorgt voor een lagere bouncerate, langere tijd op je website blijft en resulteert in meer conversies. Kortom, een zeer belangrijk onderdeel van website onderhoud en beheer.

Pagespeed
Google Pagespeed is een tool waarmee je de snelheid van je site kunt testen. Er zijn uiteraard meerdere tools, maar aangezien Google je ranking bepaalt is het handig om van de aangeboden tools gebruik te maken en te zorgen dat je hier zo goed mogelijk in scoort. Hierin is het gehele pakket, vanaf de server waarop je site wordt gehost (de capaciteit die jouw website ter beschikking stelt om de site snel te laten laden bij de gebruiker) t/m de gehele installatie van je site. Er zijn bijvoorbeeld plugins die erg fraai werken, mooie functionaliteit toevoegen, maar de snelheid flink omlaag halen.
Denk hierbij ook aan de hoeveelheid en grootte van de geplaatste afbeeldingen, video en externe bronnen.

Maatwerk aanpassingen
Wil je je website of webshop deels of helemaal op maat laten aanpassen? Dat kan! Op basis van hetgeen jij al hebt draaien kunnen wij evt verder bouwen.

Wil je ondersteuning voor je website of wil je je site laten testen?
Neem dan contact met ons op voor WordPress support.

Professionele support voor WordPress
Bij Montix worden alle belangrijke zaken voor je geregeld. Standaard. Er wordt vanuit een aparte installatie van de website gewerkt zodat alles eerst uitvoerig is getest voordat het wordt toegepast op de live website. Alle aanpassingen kun je zo eerst in alle rust bekijken en deze worden dan na akkoord live gezet.

WordPress beveiliging
Onder andere door de wekelijkse updates van de volledige WordPress installatie inclusief het thema en alle plugins bij te houden, zorg je voor een goede WordPress beveiliging. Een extra firewall om de site te beschermen tegen inbraakpogingen. Een webserver die up-to-date is. Alles valt onder WordPress support: het gezond houden van je website.

Ondersteuning nodig bij het plaatsen van berichten
Bij het uitbreiden van je website met nieuwe teksten en visuals? Montix ontwerpt en regelt alles voor je van A tot Z. Doe je het liever zelf? Dan kunnen wij je ook ondersteunen waar nodig. Wij denken graag met je mee.

En WordPress SEO?
Wie wil er nou geen gratis bezoekers naar zijn website? Technische WordPress SEO zijn de technische randvoorwaarden en optimalisaties om goede indexatie mogelijk te maken. Middels tooling wordt er gemeten of en eventueel welke SEO-technische fouten er in de WordPress installatie en configuratie zitten. Dit zijn vaak veel meer dan je denkt, daardoor je SEO-inspanningen weg kunnen lekken.

Dit alles valt onder WordPress support. Heb jij een behoefte die er nog niet bij staat: daag ons uit, bij Montix helpen wij je graag verder! Liever eerst meer weten over WordPress? Hier vind je meer informatie.

 

Meer weten over: