Support

WOOCOMMERCE SUPPORT ENSCHEDE

Vanaf nu écht goed geregeld

Support

WooCommerce support

Vanaf nu écht goed geregeld

WooCommerce hulp

Heb je WooCommerce support in Enschede nodig? Montix is de aanwezen plek om jouw vragen te stellen. Van systeemkoppelingen en data migratie tot onderhoud en ondersteuning. Bij onze Woocommerce helpdesk kun je al je WooCommerce vragen kwijt. Daar waar er niet direct een antwoord kan worden gegeven, wordt het doorgezet naar de betreffende specialisten waarna je een concreet antwoord krijgt waar je mee verder kan.

marko-portret-klein

STRATEGISCH EN TECHNISCH ADVIES

Marko van den Berg

Strippenkaart

Direct ondersteuning nodig? Maak direct gebruik van onze strippenkaart. Hiermee kan een X aantal uren aan support worden afgenomen. Er zijn verschillende strippenkaarten (aantal uren). Wij beantwoorden vervolgens vragen en waar nodig lossen wij problemen op en/of voeren wij, als WooCommerce helpdesk, zaken uit.

Aanpak

Wij helpen je met een strategisch plan, zorgen samen voor een S.M.A.R.T. jaarplan dat feitelijk een grote to-do lijst is met projecten en taken en vooral meet-momenten.

Wij zijn sinds jaren bezig met o.a. op WordPress gebaseerde websites. Daar is in de afgelopen jaren ook WooCommerce bijgekomen. Dit e-commerce systeem heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het meest populaire webshop systeem en de inzetbaarheid is dan ook enorm gegroeid. Vandaar dat wij de overstap hebben gemaakt van Magento en in het verleden zelfs VirtueMart en volledige maatwerk webshops naar een WooCommerce webshop hebben overgezet.

Koppelingen

Het voordeel van een WooCommerce webshop zijn de vele beschikbare plugins: Heb je behoefte aan een koppeling met Exact t.b.v. voorraadbeheer, prijzen en productomschrijvingen dan kunnen wij je verder helpen middels een oplossing die wij inmiddels op de plank hebben liggen of middels maatwerk specifiek voor jouw situatie. Wij bieden WooCommerce support en denken graag met je mee.

UI / UX

 • Branding versterkend
 • Drempel-vrij

Een prettige ervaring, meer emotie en gevoel dan in harde cijfers uit te drukken.


Maak het helder en daarmee makkelijk:

 • Snel herkenbaar
 • Ook voor kleurenblinden
  (8% van de mannen!)
 • Overzichtelijk

CONVERSIE

 • Verwachtingen waar maken
 • Herkenning vergroten
 • Vertrouwen versterken

Begrijpt de bezoeker de navigatie? Wordt de essentiële informatie begrepen? Volgt interactie?


Ook design is een continu-proces:

 • Meten
 • Bijsturen
 • Blijven optimaliseren

Hoe makkelijker het er uit ziet, hoe meer werk er achter zit

Een gevleugelde uitspraak: aandacht maakt alles mooier.
Dit geldt zeker ook voor de inhoud van een webshop. Teksten die helder en krachtig zijn. De juiste uitleg in woord, ondersteund door beeld. En ook hier geldt: functioneel maar samen roept dit ook een emotie op.

 • Aansluitend bij het webdesign
 • Functioneel
 • Roept de juiste emotie op

WooCommerce support in Enschede

Ben je specifiek op zoek naar een betrokken WooCommerce helpdesk in Enschede of Twente? Dan ben je bij Montix op het juiste adres. Wij zijn in Enschede gevestigd.

Zoek je support bij het binden van je klanten zodat zij steeds vaker bij je terug komen voor nieuwe aankopen en dit enthousiasme over jouw webshop ook meer met anderen gaan delen? Met de juiste WooCommerce ondersteuning gaat jouw webshop zich onderscheiden. Je doelgroep wordt precies zo bedient zoals zij dat verwachten en liefst nog een tandje meer! Onze helpdesk voor je WooCommerce webshop helpt je graag verder.

Blogberichten

Méér met WordPress

Technische WordPress ondersteuningDrie groeikansen  Plugins Plugins leveren de functionaliteit: Filtersystemen voor meer overzicht Publiceren van PDF blader-boeken Data ophalen vanuit extern systeem Koppeling met MailChimp Betere formulieren voor...

Lees meer