WOOCOMMERCE WEBSHOP

Groeien met jouw WooCommerce shop? Wij hebben de expertise in huis!

  • Jarenlange ervaring met WooCommerce
  • Zelfs een oplossing voor complexe problemen
  • FullService Digital Agency: webdevelopment, digital marketing, creatie én support

 

typo3-support-montix-icoon

Waar kan ik je bij helpen?

Thijs
WooCommerce Specialist

reCAPTCHA is required.

WooCommerce webshop op maat

  • Altijd beschikbaar voor support tussen 09:00 – 17:30
  • WooCommerce webshop die aansluit op jouw wensen en eisen
  • Ontzorging op het gebied van hosting, updates en upgrades

Een omzetgenererende WooCommerce webshop op maat laten maken of wil je juist meer uit jouw huidige WooCommerce shop halen met een upgrade? Sinds 2006 helpen wij ondernemers met het groeien van hun organisatie en met online marketingactiviteiten. Montix heeft de expertise in huis om jouw webshop een upgrade te geven en complexe problemen op te lossen. Voor diverse WooCommerce shops hebben wij maatwerkoplossingen gebouwd, waardoor essentiële zaken zoals het gebruikersgemak, het bestelproces en de snelheid kan worden verbeterd. Recht door zee, slim en tegendraads: dat zijn de eigenschappen van onze organisatie.

 

WooCommerce webshop laten maken?

Als FullService Digital Agency zijn wij op de hoogte van de nieuwste en meest belangrijke trends op het gebied van WooCommerce. Tevens onderscheiden wij ons op serviceniveau. Wij maken gebruik van een ticketsysteem, zodat wij jouw vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Wil je graag dat jouw WooCommerce vraagstuk snel wordt opgepakt én wil je de kosten in de hand houden? Schaf dan een strippenkaart bij ons aan.

 

Wat zijn de voordelen van een WooCommerce strippenkaart van Montix?

Na aanschaf van onze strippenkaart volgt er een korte intake om extra gegevens op te vragen en jouw wensen te bespreken. Bij de aanschaf van een strippenkaart heb je geen vaste maandelijkse kosten en hoef je alleen te betalen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Onze uren worden bijgehouden in ons urensysteem, waardoor je grip krijgt op de kosten en op jouw online prestaties. Alle afspraken worden opgenomen in een SLA (Service Level Agreement), zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het bouwen van een WooCommerce webshop gaat niet over één nacht ijs. Daar is een goede voorbereiding voor nodig. Zo is het belangrijk dat er in eerste instantie wordt gekozen voor de juiste WooCommerce hosting. Er zijn verschillende hostingpartijen waar je uit kunt kiezen, maar de kwaliteit verschilt wel. Wij zorgen er graag voor dat op het moment wij jouw WooCommerce webshop op maat maken, er een krachtige basis wordt neergezet. Goede hosting is de basis voor een gezonde groei.

 

Aandacht maakt alles mooier

Vanuit onze expertise zetten wij ons dagelijks in om onze partners zoveel mogelijk te ontzorgen. Naast dat wij er uiteraard voor zorgen dat jouw WooCommerce webshop voldoet aan de nieuwste eisen als het gaat om snelheid en techniek, hechten wij grote waarde aan het design van de shop. Zo zorgen wij ervoor dat de webshop zo optimaal mogelijk presteert. Aandacht maakt écht alles mooier.

Een greep uit onze geslaagde WooCommerce projecten

Zo kunnen we jou helpen!

Wij staan bekend om ons hoge serviceniveau, daarom zijn wij op meerdere manieren bereikbaar:

montix-icon-digitalmarketing4

Ticketsysteem voor WooCommerce support

Via ons ticketsysteem zijn wij 24/7 uur beschikbaar, makkelijk en overzichtelijk. Al jouw vragen worden binnen kantooruren beantwoord. Met behulp van ons ticketsysteem sturen wij je automatisch een bericht zodra de status veranderd. Hierdoor blijf je op de hoogte van de status van jouw tickets. De tickets zijn beschikbaar in het overzicht, zodat deze later nog te bekijken en te hergebruiken zijn. Wij verwerken onze tickets conform SLA: standaard tijdens kantooruren. Binnen 4 uur ontvang je de eerste reactie. 

montix-icon-digitalmarketing4

Bellen met
053 7503030

Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van ’s ochtends 09:00 uur tot ’s middags 17:30 uur. Bij contact zal vervolgens het volgende traject volgen. Allereerst moet er gekeken worden naar de omvang van jouw WooCommerce webshop, de complexiteit van het vraagstuk én zal er een planning gemaakt worden. Vervolgens beantwoorden wij jouw vraag doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen. 

montix-icon-digitalmarketing4

Support@montix.nl

Alle e-mails kunnen via ons support e-mailadres ingezonden worden. Dit is vooral handig op het moment er links of bijlagen meegestuurd moeten worden. Bij complexe vragen zullen wij je terugbellen, zodat je van de juiste hulp voorzien wordt.

Klinkt goed?