WooCommerce

Bij Montix hechten wij waarde aan professionaliteit en transparantie. Wij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie. 

 • Altijd respons binnen 4 uur via ons ticketsysteem
 • Helderheid omtrent de kosten
 • Alle expertises onder één dak
montix advertenties woocommerce

Stel je vraag

Thijs
WooCommerce Specialist

reCAPTCHA is required.

Dit mag je van ons verwachten

 • Uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk
 • Toegang tot een urenoverzicht van werkzaamheden
 • Volledige ondersteuning en advies bij onderhoud

Wat is WooCommerce?

Dit webshop-systeem baseert op het meest populaire cms, content management systeem, ter wereld. 65% van alle websites die met behulp van een cms zijn gemaakt, gebruiken WooCommerce. WooCommerce is van dezelfde makers als van WordPress en is als uitbreiding hierop te installeren.

Waar is WooCommerce geschikt voor?

Met WooCommerce kun je webshops bouwen van alle verschillende soorten en maten. Van hele kleine webshops met één product tot en met serieus grote webshops. Wat is een grote webshop: als je de grenzen van een systeem opzoekt dan spelen veel factoren mee die een systeem groot en zwaar maken waardoor je tot een grens komt. 50.000 producten zouden dit kunnen zijn. Veel producten die bijvoorbeeld in vele maten en in diverse kleuren verkrijgbaar zijn en waarbij je middels een uitgebreid filtersysteem de collectie kunt verfijnen, kan ook voor verzwaring van het systeem zorgen. Dit is prima te testen, ook voor specifieke situaties.

Is WooCommerce een complete webshop?

Met alleen de installatie hiervan ben je er nog niet. Je zult nog diverse uitbreidingen willen installeren om hem helemaal op smaak te maken. Om een idee te geven: de betaalprovider die jij wilt gebruiken heeft een plugin om deze te kunnen gebruiken. Anders zou je een webshop hebben zonder betaalmogelijkheid.

Dit zijn uitbreidingen die velen willen en die op zich niet complex zijn. Wat belangrijk is is de keuze van de juiste plugins voor jouw doel.

Wat biedt Montix aan?

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Techniek

Bij Montix, de WooCommerce specialist, doen wij er alles aan om jou volledig te ontzorgen. We zorgen dat jouw WooCommerce webshop snel laadt en van alle gemakken is voorzien. Wij staan elke werkdag weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat jouw website optimaal en geheel naar jouw wens presteert. 

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Maatwerk

Op maat gemaakte website

Wil je een WooCommerce webshop deels of helemaal op maat laten aanpassen? Dat kan uiteraard bij de WooCommerce Specialist, Montix. Op basis van hetgeen jij al hebt draaien kunnen wij eventueel verder bouwen of alternatieven aanbieden. Wij nemen jouw eisen en wensen hierin mee. Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor WooCommerce webshops. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Hosting

De beste WooCommerce Hosting

Middels de juiste hosting door Montix wordt jouw website die degelijke basis zoals je hem ook nodig hebt. In die basis zit onderandere: hoog scoren in Google, de bezoeker vlot de juiste informatie laten zien en voldoen aan de AVG wetgeving. Wat je daarvoor nodig hebt is een Nederlandse webserver, een geoptimaliseerde webserver en eventueel een eigen managed server. Zo kan WooCommerce specialist Montix jou verder helpen!

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Support

Heb je WooCommerce webshop hulp nodig? Montix is de aanwezen plek om jouw vragen te stellen. Van systeemkoppelingen en data migratie tot onderhoud en ondersteuning. Bij onze Woocommerce helpdesk kun je al je WooCommerce vragen kwijt bij een WooCommerce specialist. Daar waar er niet direct een antwoord kan worden gegeven, wordt het doorgezet en verder bekeken door de WooCommerce specialisten, waarna je een concreet antwoord krijgt waar je mee verder kan.

Strippenkaart

Support bij Montix is eenvoudig aan te vragen: kies één van onze strippenkaarten en maak gebruik van ons ticketsysteem. Jouw vraag zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden, vaak is dit al binnen 48 uur!

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce workshops

Het doel van alle workshops bij Montix is jouw zelfstandigheid vergroten door meer inzicht te geven in de mogelijkheden en eventuele drempels weg te halen zodat je zelf verder kunt en durft.

Volg een cursus!

Wil je lekker vlot aan de slag met WooCommerce? Dan kunnen wij je helpen met een workshop WooCommerce door een echte WooCommerce specialist, waarbij alle veelgebruikte functies worden behandeld en waarbij je al inzicht krijgt in de mogelijkheden waarmee je je webshop meer op maat zou kunnen maken voor je klanten.

Gerealiseerde WooCommerce oplossingen

WooCommerce webshop ondersteuning in 5 heldere stappen

1: Bepalen gewenste support

Heb je WooCommerce webshop hulp nodig? Heb je een technisch probleem of wil je juist je website laten optimaliseren of uitbreiden? We gaan eerst kijken naar je wensen en vragen, hoeveel tijd benodigd is voor de oplossing en welke kosten dit met zich meebrengt.

2: Benodigde toegang tot de site regelen

Kan er een extra gebruiker worden aangemaakt, is toegang tot de core installatie nodig of is er overleg met de host nodig?

3: Vraag oplossen

Op een afgeschermde omgeving of middels een preview kunnen wij jouw WooCommerce support vraag oplossen.

4: Na akkoord live zetten

Heb je de preview gezien? Pas na het definitieve akkoord gaat het live. Heb je nog aanpassingen dan kan dit door ons in preview modus of in een afgeschermde omgeving worden aangepast.

5: Advies voor vervolg

Op basis van hetgeen er is uitgevoerd een advies hoe dit de volgende keer voorkomen kan worden.

FAQ WooCommerce

Waarom gebruik maken van WooCommerce?

WooCommerce biedt veel voordelen, waardoor het een erg goede optie is. WooCommerce is:

 • Eenvoudig in het gebruik
 • De gratis versie biedt veel mogelijkheden
 • Je kunt de website uitbreiden met allerlei plug-ins
 • De website is in jouw eigendom
 • WooCommerce biedt tools aan voor SEO

Wil je een WooCommerce website laten maken? Het kan bij Montix. Het doel van Montix is om elk bedrijf zo zelfstandig mogelijk te maken bij het beheren van hun website en daarmee het online resultaat. Met als doel een enorme online groeikans creëren en realiseren.

Is WooCommerce veilig?

WooCommerce is veilig, mits het goed wordt onderhouden. De website moet regelmatig worden bijgewerkt om het up to date te houden. Er moet regelmatig een back-up worden gemaakt, zodat wanneer er wat mis gaat de website terug kan worden gezet. Zo zijn er nog een aantal punten die bijdragen aan de veiligheid van een WooCommerce website.

Doe een check-up van je website en kijk of jouw website veilig is. In deze check-up wordt de website op technische aspecten gecontroleerd om zo toekomstige problemen te voorkomen.

Zoek jij ondersteuning bij het onderhouden van een veilige WooCommerce website? Montix biedt een hosting pakket waarbij de veiligheid van de website centraal staat. Bekijk wat voor voordelen nog meer in het pakket zitten.

Wat kan ik doen om mijn WooCommerce webshop te verbeteren?

Om je WooCommerce website te verbeteren kan je werken aan de SEO (zoekmachineoptimalisatie). Hier zijn veel verschillende tools voor die kunnen worden toegepast op jouw WooCommerce website.

 • De snelheid van je WooCommerce website is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid.
 • Linkbuilding, dit zorgt voor een goede website structuur en een betere vindbaarheid in Google.
 • Relevante informatie op de website, dit zorgt ervoor dat Google jouw website aan gebruikers toont. Dit kan door middel van blogs, hierin kan linkbuilding weer worden toegepast.

Wil jij weten waar jij beter op kunt scoren met jouw WooCommerce webshop? Laat hier de check-up doen en optimaliseer jouw WooCommerce Webshop.

Hoe kan ik toekomstige problemen met WooCommerce voorkomen?

Door ervoor te zorgen dat jouw WooCommerce website veilig is, kun je problemen met WooCommerce voorkomen. Maak regelmatig een back-up zodat er niks verloren gaat wanneer er tijdens het updaten iets mis gaat.

Wil jij jouw WooCommerce webshop laten controleren? Laat ons een check-up doen en dan ben je je bewust van de gevaren en de problemen binnen jouw webshop.

Blogberichten

Wat zijn de kosten van een WooCommerce webshop?

WooCommerce is een software waarmee je een webshop kan maken met een WordPress website. WooCommerce is erg populair en stijgt in gebruikers. Het is namelijk eenvoudig te gebruiken en er is (bijna) geen technische kennis voor nodig om een goed werkende webshop te bouwen. Wat zijn de kosten voor dit populaire software systeem?

Lees meer

75% klikt nooit verder dan pagina één

In de digitale wereld hoor je vaak het begrip SEO voorbij komen. Gelukkig begrijpen hedendaags steeds meer bedrijven wat het inhoudt en passen het toe aan hun websites. Helaas wordt SEO nog steeds gezien als een ‘leuke bijkomstigheid’ en niet als een echte must. Denk er eens over na: als je Googelt naar een bepaald product of dienst, klik je dan een website aan die aan de top van de eerste pagina staat of klik je verder tot pagina 10? Is het dan nog steeds ‘leuk’ voor erbij of zie je het dan wel als een essentieel aspect in je digital marketing?

Lees meer

Online doorgroeien

Wil je graag online groeien middels een nieuwe website of sluit jouw website niet meer aan bij jouw wensen en doelen? Geen paniek, Montix to the rescue!

Een website begint bij de keuze van het systeem waarmee deze wordt gemaakt. De keuze van het juiste CMS, ofwel inhoud beheer systeem. We helpen je graag met het maken van deze beslissing en geven advies aan de hand van jouw wensen (in de praktijk uitproberen bijvoorbeeld middels een test-versie)

Lees meer

Geen conversies? Wat nu?

Wanneer je website onvoldoende converteert, dan is het tijd voor conversie optimalisatie. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom jouw website niet tot nauwelijks converteert. De reden hierachter is dus ook voor elke website verschillend en kan niet zomaar worden vastgesteld. Daarom biedt Montix een volledige website check-up aan. Bij deze website check-up worden alle problemen en bedreigingen vastgesteld. Aan de hand van deze lijst worden, kunnen wij advies geven en problemen oplossen, ook kunnen wij de hosting van je overnemen. Hierdoor weet je zeker dat je begint met een goede basis om je website verder op te bouwen.

Lees meer

Wat is WooCommerce en wat heeft het te bieden?

WooCommerce is een gratis plugin die kan worden gedownload. Hierbij zijn er veel verschillende opties en mogelijkheden beschikbaar. Wanneer je nog meer opties wilt toevoegen aan een shop, zul je er plug-ins bij moeten kopen van WooCommerce. Maar dit is niet gelijk al nodig wanneer er net een webshop wordt opgezet, omdat er al veel mogelijkheden worden aangeboden. De plug-ins van WooCommerce die er later bij kunnen worden gekocht, dragen vooral bij aan het gebruiksgemak voor het opzetten en onderhouden van de webshop. Maar het draagt ook bij aan het gebruiksgemak voor de gebruiker van de webshop.  

Lees meer