WooCommerce support specialist

Van toegankelijkheid verbeteringen, overstapbegeleiding vanuit andere systemen tot onderhoud en support. Vanaf nu is jouw support voor WooCommerce goed geregeld!

WooCommerce Support Specialist

Van migratie en systeemkoppelingen tot supportals WooCommerce specialist staan wij voor je klaar.

montix-icon-website

Magento WooCommerce Migratie

 • Test migratie
 • Data migratie
 • Overnemen functionaliteiten
 • Overzetten koppelingen
 • Maatwerk opties
montix-icon-optimaliseren

Uitbreidingen en aanpassingen

 • Koppelingen systemen
 • Toegankelijkheid verbeteren
 • Maatwerk uitbreidingen
 • Layout aanpassingen
montix-icon-support

WooCommerce support

 • Incompatibiliteitsproblemen
 • Beveiligingsproblemen
 • Website backup
 • Webshop hosting
 • Ondersteuning door een WooCommerce specialist
marko-portret-klein

Vraag het een WooCommerce specialist

Thijs Oude Essink Nijhuis

Dit mag je van ons verwachten

Bij Montix hechten wij waarde aan professionaliteit,
kwaliteit en transparantie. 

 • Op werkdagen binnen 2 tot 4 uur reactie.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk.
 • Toegang tot een urenoverzicht van werkzaamheden.
 • Volledige ondersteuning en advies bij onderhoud.

Werkwijze

Meld je vragen over WooCommerce , uitdagingen of problemen bij ons via ons ticketsysteem, e-mail of telefonisch. Zo kan je team altijd bij ons terecht voor vragen WooCommerce en WooCommerce ondersteuning wanneer dit nodig is. Afhankelijk van je hulpvraag zetten wij de vraag uit bij de juiste experts. Reactie mag je van ons binnen 2 à 4 uur verwachten.

Vervolgens maken wij heldere afspraken over de uit te voeren taken. Online kan er worden meegekeken en akkoord gegeven worden op aanpassingen. Maandelijkse WooCommerce support nodig? Wij voorzien wij je van uitgebreide rapportages bij checkups en maandelijks onderhoud. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en heb je altijd hulp voor WooCommerce bij de hand.

Afspraken

Middels een Service Level Agreement worden er duidelijke afspraken vastgelegd. Zo worden er o.a. afspraken gemaakt over de geleverde diensten, de kwaliteit hiervan en het aantal uren.

Uren kunnen vervolgens middels een strippenkaart worden ingekocht. Zo betaal je nooit meer dan je hebt ingekocht. Wanneer de strippenkaart bijna op is, geven wij je een seintje zodat je de keus kan maken om een nieuwe strippenkaart te kopen.

Daarnaast berekenen wij tevens kosten op basis van nacalculatie.

montix-icon-maatwerk

WooCommerce Maatwerk

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

 • Koppeling met verschillende systemen
 • Filtersystemen voor WooCommerce
 • Plugins met maatwerk functionaliteit

Klant aan het woord

Landgoed de Holtweijde

“Er wordt geluisterd naar de wensen en snel opgevolgd. Ze denken mee in webdesign, maar ook in andere (marketing)tools zoals MailChimp, Social Media, Offline marketing en andere uitingen. Kortom: we kunnen Montix van harte aanbevelen voor iedereen die wél de professionaliteitsslag wil maken, maar niet geheel afhankelijk wil zijn van een (dure) externe partij!”

holtweijde webshop
montix-icon-webdevelopment

Professionele hosting
WooCommerce websites

WooCommerce hosting is al beschikbaar vanaf €350,-

WooCommerce Hosting

350,-

Bevat o.a.

 • Wekelijkse updates
 • Actie bij incompatibiliteit
 • Monitoring op hacks
 • Monitoring op blacklisting
 • DDOS aanvallen worden omgeleid
 • Monitoring op snelheid
 • Optionele optimalisatie website dmv caching-systeem

WooCommerce support in 5 heldere stappen

1: Bepalen gewenste support

Heb je WooCommerce support nodig? Heb je een technisch probleem of wil je juist je website laten optimaliseren of uitbreiden? Wij als Helpdesk voor WordPress webshop gaan eerst kijken naar je wensen en vragen, hoeveel tijd benodigd is voor de oplossing en welke kosten dit met zich meebrengt. ZO weet jij waar jij aan toe bent en kun jij rekenen op onze WordPress webshop hulp.

2: Benodigde toegang tot de site regelen

Kan er een extra gebruiker worden aangemaakt, is toegang tot de core installatie nodig of is er overleg met de host nodig?

3: Vraag oplossen

Op een afgeschermde omgeving of middels een preview kunnen wij jouw WooCommerce support vraag oplossen.

4: Na akkoord live zetten
Heb je de preview gezien? Pas na het definitieve akkoord gaat het live. Heb je nog aanpassingen dan kan dit door ons in preview modus of in een afgeschermde omgeving worden aangepast.
5: Advies voor vervolg
Op basis van hetgeen er is uitgevoerd een advies hoe dit de volgende keer voorkomen kan worden.

WooCommerce support

WooCommerce support

Helpdesk WooCommerce
Heb je WooCommerce support nodig? Voor hulp bij Woocommerce gebruiken is Montix de WooCommerce specialist en tevens ook helpdesk WooCommerce (helpdesk voor WordPress webshop) jouw redder in nood! Van systeemkoppelingen en data migratie tot onderhoud en ondersteuning. Hier kun je dus ondersteuning voor WordPress webshop vinden. Bij onze helpdesk WooCommerce kun je al je WooCommerce vragen kwijt. Daar waar er niet direct een antwoord kan worden gegeven, wordt het doorgezet naar de betreffende WooCommerce specialist waarna je een concreet antwoord krijgt waar je mee verder kan.

Strippenkaart

Direct WooCommerce ondersteuning nodig? Maak direct gebruik van onze strippenkaart. Hiermee kan een X aantal uren aan support voor WooCommerce worden afgenomen. Er zijn verschillende strippenkaarten (aantal uren). Wij beantwoorden vervolgens vragen en waar nodig lossen wij problemen op en/of voeren wij zaken uit.

Aanpak

Wij helpen je met een strategisch plan als je hulp bij Woocommerce gebruiken nodig hebt. We zorgen samen voor een S.M.A.R.T. jaarplan dat feitelijk een grote to-do lijst is met projecten en taken en vooral meet-momenten.

Wij zijn sinds jaren bezig met o.a. op WordPress gebaseerde websites. Daar is in de afgelopen jaren ook WooCommerce bijgekomen. Dit e-commerce systeem heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het meest populaire webshop systeem en de inzetbaarheid is dan ook enorm gegroeid. Vandaar dat wij de overstap hebben gemaakt van Magento en in het verleden zelfs VirtueMart en volledige maatwerk webshops naar een WooCommerce webshop hebben overgezet. De helpdesk WooCommerce biedt jou alle antwoorden en WooCommerce support. Alle vragen over WordPress webshop ondersteuning kun je bij onze WooCommerce specialist stellen!

Koppelingen

Het voordeel van een WooCommerce webshop zijn de vele beschikbare plugins: Heb je behoefte aan een koppeling met Exact t.b.v. voorraadbeheer, prijzen en productomschrijvingen dan kunnen wij je verder helpen middels een oplossing die wij inmiddels op de plank hebben liggen of middels maatwerk specifiek voor jouw situatie. Wij, als WooCommerce specialist, bieden WooCommerce support en denken graag met je mee.

WooCommerce maatwerk

Wil je een webshop deels of helemaal op maat laten aanpassen? Dat kan uiteraard. Op basis van hetgeen jij al hebt draaien kunnen wij eventueel verder bouwen of alternatieven aanbieden. Wij nemen jouw eisen en wensen hierin mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken voor jouw WooCommerce WordPress support.

Koppeling van systemen Maak je al gebruik van systemen of andere tools waarmee je het sales en/of aankooptraject beheerd, dan kun je de aanvragen die vanuit de website binnenkomen prima hiermee koppelen. Veelal hebben deze systemen een koppel-mogelijkheid (API) zodat dit ook niet al te kostbaar hoeft te zijn en je tijd kunt besparen. Van koppelingen met productinformatiesystemen tot externe databronnen koppelen: wij regelen het graag voor je. Support WooCommerce kan je helpen om jouw webshop op maat te maken. Support voor WooCommerce is de beste manier om je webshop helemaal af te maken.

WooCommerce Workshops

Geregeld geven wij workshops voor diverse onderwerpen om je verder te helpen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag kunnen. Daarom bieden wij de volgende 3 typen WooCommerce workshops aan om je hulp bij Woocommerce gebruiken te bieden:

Workshops voor WooCommerce ondersteuning

Geregeld geven wij workshops voor diverse onderwerpen om je verder te helpen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag kunnen na de WordPress website hulp. Daarom bieden wij de volgende 3 typen WooCommerce workshops aan:

Strategie workshop

Tijdens deze workshop van de Woocommerce wordpress support gaan wij samen kijken hoe jij jouw eigen plek in de markt kunt veroveren op basis van jouw product en website.

Werken met WooCommerce

In deze workshop van hulp voor WooCommerce gaan wij werken met WooCommerce, waarbij het bedienen ervan centraal staat. Zowel beheer van producten als het verwerken van bestellingen en controleren van betalingen komen aan bod.

Optimaliseren van Webshops

Deze workshop voor ondersteuning voor WordPress webshops houdt zich bezig met het optimaliseren van de webshop voor de zoekmachines. D.w.z. zoekmachinevriendelijk zal je webshop waarschijnlijk wel zijn, maar hoe scoor je steeds beter op de voor jou belangrijke onderwerpen? Je leert het tijdens onze workshops. Meer weten over WooCommerce? Of wilt u support voor WooCommerce? Leer hier meer.

Workshops op maat en nazorg

Wil je voor jouw bedrijf dat we specifiek ingaan op vragen die er leven of wil je een algemene opfris-ronde waarbij iedereen weer wordt bijgepraat over de nieuwste functies en mogelijkheden, dan maken we daar een mooie ochtend, middag of avond van. Helemaal op maat voor jouw situatie. Zodat jij de WordPress webshop hulp ontvangt die jij nodig hebt.

Na de workshop gaat je team enthousiast aan de slag en komen er nieuwe vragen naar boven. Ook dan staan wij klaar om deze met veel plezier te beantwoorden, zodat jouw team weer snel verder kan. Dat is de vlotte en persoonlijke aanpak van de WooCommerce specialist Montix voor WooCommerce ondersteuning.

Overstappen van Magento naar WooCommerce

Magento naar WooCommerce migratie: Heb je een Magento webshop en wil je profiteren van de voordelen van WordPress met WooCommerce? Wij helpen je hier graag mee verder.

 • Sneller pagina’s anders indelen
 • Een volledig CMS rondom je webshop
 • Aanzienlijk lagere ontwikkelkosten (minder uren nodig voor de meeste werkzaamheden)

Magento naar WordPress migratie
Als je migreert van Magento naar WordPress met webshop WooCommerce, dan heb je diverse stappen te gaan waarbij WooCommerce ondersteuning kan helpen. Dat is even werk, maar het loont de moeite als je er achter komt dat je van deze combi gebruik kunt maken! Support voor WooCommerce kan je helpen bij waar je aan moet denken:

 • Migratie van alle data die relevant is testen
 • Migratie van aanvullende productinfo, zoals pdf’s, afbeeldingen, e.d. testen
 • Hoe ziet jouw Magento webshop er functioneel gezien uit en wat wil je hiervan minimaal behouden?
 • Welke wensen voor aanpassingen kun je meteen meenemen?

Tip:
Blijf niet te lang hangen in theoretische voorbereidingen van de Magento migratie naar WooCommerce. Deze moeten voor de belangrijkste onderdelen helder zijn, maar een test waarbij je alle producten en data migreert zegt al heel veel over de uiteindelijke haalbaarheid.

Stappen voor migratie van Magento naar WooCommerce:

 • Huidige shop qua functionaliteiten en nieuwe wensen in beeld brengen
 • Migratie-test doen t.b.v. haalbaarheid
 • Go of no-go voor daadwerkelijke omzetting

WooCommerce support in Twente

Ben je specifiek op zoek naar een betrokken helpdesk WooCommerce in Enschede of Twente? Dan ben je bij Montix op het juiste adres. Wij zijn in Enschede gevestigd. WordPress webshop hulp kan je helpen om jouw webshop nog beter te maken! 

Zoek je support bij het binden van je klanten zodat zij steeds vaker bij je terug komen voor nieuwe aankopen en dit enthousiasme over jouw webshop ook meer met anderen gaan delen? Met de juiste WooCommerce ondersteuning gaat jouw webshop zich onderscheiden. Je doelgroep wordt precies zo bedient zoals zij dat verwachten en liefst nog een tandje meer! Onze helpdesk WooCommerce voor WordPress webshops helpt je graag verder.

Ondersteuning voor WordPress webshop heeft veel voordelen voor jou. Het kan je namelijk helpen om je kennis op te frissen of tot nieuwe ideeën te komen. WordPress webshop hulp biedt je de kans om een beter functionerende webshop te krijgen. Een webshop waar klanten vaste klanten worden en waar nieuwe klanten terugkerende klanten worden. Support WooCommerce is hier een goede eerste stap. Zo kunnen specialisten bekijken wat jouw website nodig heeft om nog gebruiks- en klantvriendelijker te worden. Support voor WooCommerce biedt jou de kans om jouw website te verbeteren!

De ondersteuning voor WordPress webshop kan verlopen op verschillende manieren. Je maakt bijvoorbeeld nog gebruik van Magento en je wilt graag overstappen naar WooCommerce. Dan is het logisch dat ondersteuning voor WordPress webshop nodig is. Al je vragen WooCommerce worden beantwoord zodat jij een frisse start kunt maken. Support WooCommerce Kan ook voorkomen wanneer je vragen WooCommerce hebt. Dan kan ondersteuning voor WordPress webshop goed van pas komen. 

WordPress webshop ondersteuning is er voor jou om jouw website nog beter te maken dan voorheen. Loopt het niet? Loopt het wel maar wil je nog beter? Dan kan de helpdesk voor WordPress webshop je van dienst zijn. Wij bij Montix bieden jou WordPress webshop hulp aan om je te helpen en al je vragen WooCommerce te beantwoorden. WordPress webshop hulp kan al je vragen WooCommerce beantwoorden. Heb je na de workshops van WordPress webshop ondersteuning nog meer Vragen WooCommerce?

WooCommerce WordPress support is er voor jou en de helpdesk voor wordpress webshop kan jou helpen om al jouw vragen te beantwoorden. Zo heb jij passende hulp voor WooCommerce en heb je elke dag WordPress webshop ondersteuning van de helpdesk voor WordPress webshop.

WooCommerce Support nodig?

Wij adviseren je graag

Neem contact op

reCAPTCHA is required.