Geweldig nuttige tools, noem het plugins, voor WooCommerce webshops:

Een wachtrij-systeem

Om bestellingen via een wachtrij te  beteugelen op spits-momenten. Heb je een actie of een andere reden waarom je op een heel korte tijdsspanne extreem veel bezoek verwacht? Dan is de kans dat je webshop dit niet trekt zeer reëel. Uiteraard kun je wat hosting betreft hier al een boel aan doen, maar toch loop je tegen grenzen aan. Zo kunnen afhandelingsprocessen die na de betaling plaatsvinden, zoals het verzenden van de bestel-bevestiging, in de knel komen. Daardoor kan een enkele bevestiging niet worden verzonden of in spam-filters van de grote providers terecht komen. Klanten nemen dan contact op, willen deze graag alsnog ontvangen en dus ben je hier handmatig mee bezig wat tijd kost die niemand als zinvol ervaart (en zeker de klant niet).

Middels het wachtrij-systeem wordt op productniveau, dus je kunt kiezen bij welke producten, een wachtrij na het winkelmandje, maar voor het afrekenproces geplaatst. Daardoor wordt dit gethrottled: er worden nieuwe bestellingen doorgelaten als een vorige is afgerond. Dit klinkt simpel en zo werkt het ook: de bestellingen worden iets afgeremd, maar je houdt tevreden klanten en een goed werkend systeem.

Een aftel-systeem voor een product

Heb je een product dat je vanaf een specifiek moment beschikbaar wilt maken? Dan kun je dit middels een aftelsysteem kenbaar maken. En visueel triggerend: je kunt het product al wel “teasen” maar men kan het nog niet bestellen.

Werking
De klok wordt ingesteld en voor een bepaald product geplaatst. Deze klok telt af: als deze is afgelopen kun je direct doorgaan naar het product en verder zoals anders ook bestellen en afrekenen.

We kunnen het simpel maken en zeker ook spannend: dit maakt erg nieuwsgrierig, prikkelt in die zin en geeft een extra dimensie aan je webshop.

Divi uitbreiding, toevoeging aan childtheme: blok met social media iconen in de footer plaatsen; makkelijker systeem ook voor aanpassingen

Ons werk

Waar we trots op zijn:

Kips

Chicken Tonight

Pon Logistics

Meer over webdevelopment

Wat zijn de kosten van een WooCommerce webshop?

WooCommerce is een software waarmee je een webshop kan maken met een WordPress website. WooCommerce is erg populair en stijgt in gebruikers. Het is namelijk eenvoudig te gebruiken en er is (bijna) geen technische kennis voor nodig om een goed werkende webshop te bouwen. Wat zijn de kosten voor dit populaire software systeem?

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

reCAPTCHA is required.