WordPress maatwerk

  • Externe systemen koppelen
  • Maatwerk plugins
  • Meertalige website
  • Technische aanpassingen
typo3-support-montix-icoon

Stel je vraag

Marko
Strategisch en technisch advies

reCAPTCHA is required.

WordPress maatwerk mogelijkheden

  • Maatwerk plugins
  • Uitbreidingen
  • Koppeling van systemen
  • Ondersteuning

Wat houdt WordPress maatwerk precies in?

Maatwerk houdt in dat er iets wordt gemaakt wat precies bij jouw website past. Dit is bijvoorbeeld een speciale functie of plug-in die alleen jouw website heeft. Zo past deze plug-in of functie helemaal in jouw plan en weet je zeker dat het geoptimaliseerd bij jouw website past.

Wat kan WordPress maatwerk voor jou doen?

Problemen oplossen

WordPress maatwerk kan ervoor zorgen dat jouw probleem wordt opgelost. Misschien loop je al een tijdje tegen bepaalde problemen aan en weet je niet hoe dit opgelost kan worden. WordPress maatwerk kan je hierbij helpen en jouw problemen oplossen. Zo maak je het onmogelijke mogelijk en zorg je ervoor dat je alles uit je website haalt wat erin zit. Neem gerust contact op bij interesse.

Systemen koppelen

Wanneer je gebruik maakt van maatwerk, maak je de koppeling met systemen veel makkelijker. Wanneer je een voorraadbeheersysteem of een boekhoudsysteem wilt koppelen aan je website, kan je dit realiseren door maatwerk. Wij bij Montix helpen onze klanten al jaren bij deze koppelingen en staan klaar om ook jou te helpen. Neem gerust contact op en wie weet zijn jouw systemen straks allemaal gekoppeld.

 

 

Maatwerk uitbreidingen voor jouw WordPress website

Montix maakt al jaren diverse eigen uitbreidingen voor het websysteem WordPress.
Uitgangspunt hierbij is steeds het gemak voor het beheren van de website en de informatie en werking die voor de bezoeker zinnig zijn.

Gemak voor het beheer
Een website vraagt veel tijd en aandacht in het beheer. het verbeteren van de logistiek en het overzicht is één van de eerste onderdelen waar elke webshop die groeit behoefte aan heeft.

Inzicht en gemak voor de bezoeker
Actuele gegevens, meer uitleg over het product, meer gedetailleerde productinformatie, voorraadstatus, sterke visuele presentatie, een heldere afwikkeling van het bestelproces tot en met de informatie totdat het product is ontvangen: allemaal onderdelen die aandacht behoeven en niet standaard in WordPress zitten.

Eigen plugins en standaard plugins
Voor WordPress zijn veel goede plugins beschikbaar om de webshop op maat in te richten. De standaard beschikbare plugins, soms gratis, de betere meestal betaald middels een jaarlijkse licentie, zijn vrij vlot in te zetten. Met wat configuratie en eventueel stylingwerk voor kleuren en lettertypes ben je vaak al wel klaar. Maar je vindt niet altijd een plugin die precies doet wat jij nodig hebt voor jouw webshop.

Montix ontwikkeld daarom eigen plugins voor WordPress
Soms zijn het kleine aanvullende functies, vaak ook grotere aanpassingen. Hierdoor loop je dus eigenlijk nooit vast; je kunt altijd de uitbreiding realiseren die nodig is.