De Divi Cloud

Momenteel is Divi één van de populairste thema’s op WordPress. De ontwikkelaar van Divi, Elegant Themes, focust zich op het thema en uitbreidingen op het thema op het gebied van updates en nieuwe functionaliteiten. Elegant Themes is nu met iets nieuws gekomen, namelijk de Divi Cloud. Wat de Divi Cloud precies is en waarom deze handig te gebruiken is, leggen we je graag uit.

Wat is Divi cloud?

Divi Cloud is een online opslag voor Divi lay-outs en content. Je zou Divi Cloud kunnen vergelijken met Dropbox of Google Drive, maar dan voor Divi elementen. De Divi cloud kan je overal openen, dus er wordt niks op je computer opgeslagen. Sla alle Divi gegevens op met Divi Cloud en open je bestanden vanaf elk apparaat.

Divi Cloud functies

Divi Cloud biedt verschillende functies aan, een aantal voorbeelden zijn:

  • Overal toegang tot uw Divi-lay-outs
  • Betere bestandsorganisatie
  • Visueel door al je lay-outs bladeren
  • Sla Divi-lay-outs rechtstreeks op vanuit de Divi Builder
  • Bespaar tijd met de bulkuploader
  • Onbeperkte opslag (premium)
  • Optie om favoriete lay-outs te kiezen
  • Categorieën en filters
  • Hoog beveiligingsniveau

Kosten Divi Cloud

Divi Cloud is gratis te downloaden en te gebruiken. Echter geldt er een maximum van 50 items als je gebruik maakt van een gratis abonnement. Is dit niet genoeg voor je? Dan kun je altijd nog upgraden naar een premium abonnement. Deze geeft toegang tot extra functies, zoals onbeperkte opslag van onbeperkte items voor onbeperkte websites.

De premium versie van Divi Cloud kost $8 per maand. Het is dan per maand opzegbaar. Als je kiest voor een jaarabonnement, dan krijg je 25% korting op het maandbedrag en betaal je $6 per maand. Dan kom je jaarlijks uit op $72. Je kan het abonnement dan jaarlijks opzeggen. Houd hier rekening mee bij het afsluiten van een abonnement. We raden aan om eerst gebruik te maken van de gratis versie om te kijken hoe Divi Cloud bevalt.

Divi hulp

Ben je nog niet echt bekend met het populaire WordPress thema? Heb je hulp of ondersteuning nodig met Divi? Bekijk dan eens de Divi handleiding of neem contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen met je vragen.

Digital Marketing

Méér met WordPress

Technische WordPress ondersteuningDrie groeikansen  Plugins Plugins leveren de functionaliteit: Filtersystemen voor meer overzicht Publiceren van PDF blader-boeken Data ophalen vanuit extern systeem Koppeling met MailChimp Betere formulieren voor...

Lees meer

Voordelen van Typo3

Typo3 is een uitgebreid en veelzijdig content management systeem (CMS) dat bedrijven en organisaties kan helpen om hun online aanwezigheid te versterken. Er zijn een aantal belangrijke voordelen aan het gebruik van dit CMS, waaronder: Flexibiliteit: als open source...

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

Blog formulier