SEO

Kwalitatief verkeer genereren voor jouw website.

Een SEO geoptimaliseerde website resulteert in zowel hoogwaardig verkeer als tevreden websitebezoekers. Door het combineren van: content, techniek en een slimme strategie.

SEO strategie op maat gemaakt

Content en techniek gecombineerd

Data-driven strategie 

Content seo:

Het beste verkeer

Ontdek hoe je met dezelfde moeite, meer online impact kunt behalen door het implementeren van de juiste strategie. Door het vertellen van een sterk verhaal en dit volgens de juiste structuur op jouw website te plaatsen, wordt jij door zowel de bezoekers als door Google hoog gewaardeerd.

 • Implementatie van de juiste strategie
 • Sterk verhaal met de juiste structuur
 • Vergroten van online impact

 

 

Technische seo:

Geïndexeerd en gerankt door zoekmachine

Begrepen en geïndexeerd worden door zoekmachines is essentieel voor jouw online succes. Door de technische aspecten van je website te optimaliseren, kun je de gebruikerservaring en de organische vindbaarheid verbeteren. Dus technische SEO draagt bij aan:

 • Organische vindbaarheid
 • Organisch verkeer
 • Gebruiksvriendelijkheid

Websitestructuur:

Gestructureerde en relevante content

Hoge waardering van de bezoeker en de zoekmachine krijgen. Een sterke website-structuur is cruciaal voor het scoren op SEO. Een duidelijke hiërarchie en juiste paginastructuur maken het navigeren gemakkelijk en helpen zoekmachines om jouw website beter te indexeren en te ranken.

 • Hoge waardering van bezoeker en zoekmachine
 • Sterke websitestructuur voor de SEO
 • Gebruiksvriendelijkheid optimaliseren

Externe linkbuilding:

Sterke website basis

Een sterke basis opbouwen voor jouw website. Door het verzamelen van hoogwaardige backlinks, kan jouw website hoger ranken in zoekmachines. dit leidt tot meer:

 • Organisch verkeer
 • Publiciteit
 • Naamsbekendheid
 • Autoriteit

Daarom is het belangrijk om te investeren in externe linkbuilding om deze voordelen te kunnen benutten.

Gebruikte Tools

Onder andere deze:

seo tools digital marketing montix 2023
Nora 2022 montix 2

Demy
de Vries

Digital Marketeer

Gratis SEO check-up:
Nog beter scoren op SEO

Doe de gratis SEO-check up en ontdek wat er allemaal geoptimaliseerd moet worden om hoger te kunnen scoren.

 

 • Verbeterpunten vaststellen
 • Sitesnelheid controle
 • Backlinkanalyse

Content SEO

Content SEO is de kunst van het optimaliseren van de inhoud op je website, zodat zoekmachines deze makkelijker kunnen vinden en begrijpen (indexeren en ranken). Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden en het creëren van kwalitatieve content die aansluit bij de zoekintentie van jouw doelgroep, kun je jouw website laten stijgen in de zoekresultaten en meer organisch verkeer aantrekken.

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw website relevant verkeer trekt? Het begint met het creëren van waardevolle en relevante content die antwoord biedt op de vragen en problemen van je doelgroep. Door het optimaliseren van deze content met de juiste zoekwoorden en andere SEO-technieken, zorg je ervoor dat deze content makkelijker geïndexeerd en gerankt wordt door zoekmachines.

Content SEO is meer dan alleen het gebruik van zoekwoorden. Het gaat ook om het structureren van de content op de juiste manier, het creëren van interne links binnen je website en het aantrekken van kwalitatieve backlinks van andere websites. Al deze factoren dragen bij aan een hogere positie in de zoekresultaten en meer verkeer naar je website.

Maar wat is het effect van een goede Content SEO-strategie? Het vergroot niet alleen het verkeer naar je website, maar zorgt ook voor kwalitatieve bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. Dit kan leiden tot meer conversies en uiteindelijk meer omzet voor je bedrijf.

Kortom, Content SEO is een essentieel onderdeel van online marketing en kan het verschil maken tussen een website die nauwelijks bezoekers trekt en een website die de concurrentie voorbijstreeft.

Klantreactie

We delen graag onze kennis

werkenbijzwanenberg-case-responsive-montix

KLANT AAN HET WOORD

Quote: Harmke Dirkse, Hoofd HR Zwanenberg

“Snel schakelen met elkaar, veel vragen stellen, alles willen weten; dat maakt Montix anders dan andere partijen.”

Technische seo

Technische SEO omvat alles wat te maken heeft met de technische structuur van je website. Dit omvat onder andere de laadsnelheid van je website, de opbouw van je website, het gebruik van headers en de URL-structuur van je pagina’s. Al deze factoren hebben invloed op hoe zoekmachines je website lezen en indexeren. En als je website niet goed geoptimaliseerd is, kan dit de rangschikking van je website in de zoekresultaten negatief beïnvloeden.

Maar wat is het effect van een goede technische SEO-strategie? Een goed geoptimaliseerde website kan resulteren in een snellere laadtijd, wat de gebruikerservaring verbeterd en het bouncepercentage van je website verlaagt. Daarnaast zorgt een goede URL-structuur voor een betere organisatie van je content en maakt het makkelijker voor zoekmachines om de inhoud van je website te begrijpen en te indexeren.

Enkele andere belangrijke aspecten van technische SEO zijn het optimaliseren van de mobiele gebruiksvriendelijkheid van je website en het implementeren van veiligheidsmaatregelen. Dit zijn factoren waar zoekmachines zoals Google veel belang aan hechten en die kunnen leiden tot hogere rankings in de zoekresultaten.

Nog een belangrijk onderdeel van technische SEO is het gebruik van gestructureerde gegevens, ook wel bekend als schema markup. Dit is een code die je kunt toevoegen aan je website om zoekmachines te helpen de inhoud van je pagina’s beter te begrijpen. Door gestructureerde gegevens te gebruiken, kun je rich snippets in de zoekresultaten genereren, zoals ster beoordelingen, prijzen en andere informatie die potentieel de klikfrequentie van je website kan verhogen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat technische SEO niet iets is dat je één keer doet en dan vergeet. Technische SEO is een doorlopend proces en vereist regelmatige updates en optimalisaties om te blijven voldoen aan de eisen van zoekmachines. Om deze reden is het uitbesteden van deze werkzaamheden gunstig. Zo heb jij geen omkijken naar de updates en optimalisaties.

Kortom, technische SEO is een essentieel onderdeel van het online succes van je bedrijf. Door de technische aspecten van je website te optimaliseren, kun je de gebruikerservaring verbeteren, de zoekresultaten verbeteren en uiteindelijk meer verkeer en conversies genereren voor je bedrijf.

Een goede strategie voor SEO vereist dus een combinatie van zowel technische als inhoudelijke optimalisatie. Door een alomvattende aanpak te hanteren en zowel je content als je website als geheel te optimaliseren, vergroot je de kans op succes in de zoekresultaten.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Eerste plek in de zoekmachine

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Pagina- en sitestructuur

De structuur van een website wordt beschouwd als een technisch aspect van SEO. Het gaat om hoe de website is opgebouwd en hoe de verschillende pagina’s en inhoudselementen met elkaar zijn verbonden. Een website moet een sterk verhaal vertellen. Door dit verhaal goed te structureren over verschillende pagina’s op de website, kan dit bijdragen aan de SEO en tegelijk websitebezoekers interesseren en bedienen. Het zorgt ervoor dat bezoekers geboeid worden en zo geïnteresseerd door de website kunnen navigeren. Wanneer er in een tekst word verteld over een onderwerp, kan ernaar toe worden gelinkt. Hierdoor zullen websitebezoekers doorklikken in de website en meerdere pagina’s bezoeken.

Kortom, zowel de structuur van de website als de inhoud zijn belangrijke aspecten van SEO.

Externe linkbuilding

Een krachtige techniek die ervoor kan zorgen dat jouw website meer autoriteit krijgt en beter gevonden wordt door zoekmachines.

Maar wat is externe linkbuilding precies? Het is het verzamelen van links die van andere websites naar jouw website verwijzen. Deze links worden door zoekmachines gezien als aanbevelingen en kunnen ervoor zorgen dat jouw website hoger rankt in de zoekresultaten.

Maar niet alle links zijn van gelijke waarde. Het is van cruciaal belang om links te verzamelen, van hoogwaardige websites die gerelateerd zijn aan jouw niche. Hierdoor kan jouw website meer autoriteit krijgen en word jij gezien als een belangrijke speler in jouw vakgebied. Dit betekent niet dat eenvoudige links geen waarde bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website. Zowel eenvoudig als hoogwaardige linkbuilding kan een bijdrage leveren aan de vindbaarheid van jouw website. 

De hoge waardering die je van Google krijgt door externe linkbuilding, draagt bij aan het versterken van de basis van jouw website. Dit zorgt voor meer verkeer naar jouw website en potentieel meer conversies.

Contact

Neem contact op

Contact

Blog

We delen graag onze kennis

Jouw merk versterken met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt.

Lees meer