Over Montix

We zijn er om jou zelfstandiger te maken.

Over ons

Montix is de Supportive Digital Agency die jou ondersteunt bij het realiseren van jouw online doelen. Als fullservice internetbureau hebben wij de kennis in huis om je te adviseren en begeleiden en waar nodig in de uitvoering te ondersteunen.

montix-icon-digitalmarketing4

Waarom montix dit doet

De wereld is dynamisch en zit vol veranderingen. In deze dynamiek zitten juist ook de nieuwe kansen voor jouw bedrijf. Het is essentieel om flexibel te blijven en in te springen op deze marktontwikkelingen. Een goede strategie nu, moet dan ook in de loop van de tijd worden bijgestuurd. Daarom werken we bij Montix met flexibele middelen en processen gericht op de middellange en lange termijn.

Naast dat we graag transparant zijn, weten we ook dat jij de echte expert bent in jouw branche. Daarom betrekken wij jou bij het proces. Jij zult als eerste op de hoogte zijn van de marktveranderingen binnen jouw branche. Dit is waarom een samenwerking als partners van belang is. Door onze en jouw vakkennis te combineren, creëren we samen kansen om te groeien.

montix-icon-digitalmarketing4

Hoe doet Montix dit?

Door centraal alles onder één dak te hebben, helpen wij jou verder. Echt online impact maken voor jouw organisatie voor de middellange en lange termijn.

Montix doet dit door procesmatig te werken. De juiste strategieën koppelen we aan jouw vraagstuk en we gaan hiermee aan de slag. Door de regie te nemen over jouw online activiteiten tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau. Jou betrekken in het proces maakt Montix de ideale partner en het verlengstuk van jouw organisatie.

montix-icon-digitalmarketing4

Wat doet montix in de praktijk?

Van online uitingen tot hosting, van strategie tot design en webdevelopment, van social media posts tot SEA, van SEO tot updates. Montix helpt je van A tot Web en daar voorbij. Hiervoor kun je terecht bij Montix als één centraal aanspreekpunt.

Zo krijg en houd je grip!

Wat onze klanten zeggen

Werken bij Zwanenberg

Klant aan het woord

★ ★ ★ ★ ★

“Montix is heel ervaren en kon ons verschillende voorbeelden laten zien. Ook kregen we snel een testpagina onder ogen, zonder een heel traject vooraf. Op deze pagina was creatief en passend invulling gegeven aan de uitstraling van de website. Dat gaf meteen vertrouwen.”
Harmke Dirkse, hoofd HR Zwanenberg

zwanenberg logo in shape montix case 2023

Janssen de Jong Bouw

Klant aan het woord

★ ★ ★ ★ ★

“Montix beheert al jaren naar tevredenheid onze websites onderhoudplus.nl en janssendejongbouw.nl. In principe houden we zelf onze websites actueel, maar als het iets te ingewikkeld wordt of bij tijdgebrek, staan ze altijd klaar om ons te helpen.”

janssen de jong bouw logo in shape montix case 2023

De Bedrijfsverzekeraar

Klant aan het woord

★ ★ ★ ★ ★

“Montix keert het om: geen lang voortraject, maar direct aan de slag. In korte tijd hebben we een compleet vernieuwde website met een persoonlijke look & feel. Montix is niet alleen technisch goed, maar heeft ook een duidelijke visie over de positionering en marketing. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde.”

de bedrijfsverzekeraar logo in shape case montix

HIERMEE KUNNEN WE JE OOK HELPEN

Digital marketing

Meer uit je website en je doelstellingen halen? Wij helpen je graag verder met een strategie die speciaal op jouw wensen is afgesteld.

WebDevelopment

Wij bouwen en optimaliseren niet alleen websites, maar verzorgen ook het onderhoud en de hosting.

Design en Creatie

Een overzichtelijke en mooi vormgegeven website met een gebruiksvriendelijk CMS, dat is bij ons de standaard.

Website support

Ondersteuning voor jouw hele team

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg

Digital Marketeer