WEBDESIGN: EMOTIE & FUNCTIONALITEIT

Waar ideeën tot leven komen

INNOVATIE, INTERACTIVITEIT EN IMPACT 

Voor het goed functioneren van de website is goed webdesign van groot belang. Bezoekers beslissen in korte tijd of ze op deze site en specifiek deze pagina blijven. De combinatie van functionaliteit, emotie en de juiste gebruikerservaring is hierbij cruciaal. Door de juiste doelgroep aan te spreken met het design van je website, zorgen we samen voor jouw online succes.
foto-nora-montix-2023-150

Neem contact op

Rana Güney
Webdesigner

AI generated

AI generated

Zonder emotie geen conversie

Om een goed converterende website te hebben, komt er veel emotie bij kijken. Jouw website moet aantrekken, triggeren en emoties opwekken. De bezoeker moet geraakt en meegenomen worden in het verhaal van jouw bedrijf. Om de ultieme belevenis te kunnen leveren aan de bezoeker, is het belangrijk om de juiste indeling te hebben. Wat wil je dat de bezoeker als eerste ziet en hoe moeten de pagina’s ingedeeld worden? Ons team van webdesigners is erin gespecialiseerd om jouw website tot een complete ervaring te brengen voor de bezoeker.

Een frisse kijk op design

Traditioneel start webdesign met wireframes: statische blauwdrukken die een visuele voorstelling geven van de uiteindelijke website. Maar bij Montix doen we het anders. Wij geloven in het direct tot leven brengen van design. Dat betekent dat we vanaf het begin werken in een live online testomgeving. Hierdoor kun je als klant direct door de website scrollen, de interacties voelen en de flow ervaren. Dit geeft een authentiek beeld en maakt feedback direct toepasbaar.

Montix: Jouw design partner

Co-creatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn van mening dat de beste resultaten voortkomen uit een diepe samenwerking tussen bureau en klant. Jij kent jouw merk en je doelgroep als geen ander en door die kennis te combineren met onze expertise in design en techniek, kunnen we samen iets unieks creëren. We nemen je mee in elk aspect van het proces, zodat het eindproduct echt een weerspiegeling is van jouw visie.

Een website is niet slechts een mooi plaatje: het is een strategisch instrument dat bedrijfsgroei stimuleert. Een goed ontworpen website vormt de kern van een sterke online strategie. Daarom beginnen we elk project met een diepgaande analyse om de behoeften van zowel de klant als de eindgebruiker te begrijpen. Hierdoor kunnen we een design creëren dat naadloos aansluit bij de merkidentiteit en de doelgroep effectief aanspreekt.

thijs montix foto

Samen ideeën tot leven brengen

Onze specialisten staan voor je klaar

Rana Güney
Webdesigner

thijs montix foto

Data driven aanpak voor de grootste impact

Naast de emotie die erbij komt kijken, moet de website logisch opgebouwd zijn. De bezoeker is vaak op zoek naar een specifieke dienst of product. Hoe kan de bezoeker zich een weg banen door de website en wat heeft het beste resultaat? Bij Montix hanteren we een data driven aanpak. Door gebruik te maken van bestaande en nieuwe data, kunnen wij de meest geoptimaliseerde webdesigns creëren die tot een hogere conversieratio leiden. Niet alleen geoptimaliseerd voor de bezoeker, maar ook voor Google.

Maar daar houden we niet op. We begrijpen dat een sterke online aanwezigheid verder gaat dan een eerste indruk. Het gaat om betrokkenheid, interactie en uiteindelijk conversie. Ons designproces houdt daarom ook rekening met conversie-optimalisatie. Dankzij onze geavanceerde tools kunnen we bijvoorbeeld nauwkeurig het klikgedrag van bezoekers analyseren. Deze waardevolle inzichten stellen ons in staat om effectieve ontwerpen te creëren. Door deze aanpak gaan emotie en functionaliteit hand in hand, resulterend in een optimale gebruikerservaring. Uiteraard hechten we groot belang aan samenwerking. Onze klanten zijn betrokken bij elke stap, waardoor we gezamenlijk een eindproduct realiseren dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze zelfs overtreft.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Compleet geoptimaliseerde website op gebruiksvriendelijkheid

Kips.nl

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Nieuwe website met 3D virtuele tour door woningen

Secondhome Invest

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie van 16 nieuwe Typo3 websites

Esprit scholen

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Nieuwe website & webshop met sfeerimpressies restaurant

Mallemok

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Webshop met wachtrijsysteem voor verkooppieken

Stokerij Sculte

Bekijk de case

HIERMEE KUNNEN WE JE OOK HELPEN

Digital marketing

Meer uit je website en je doelstellingen halen? Wij helpen je graag verder met een strategie die speciaal op jouw wensen is afgesteld.

WebDevelopment

Wij bouwen en optimaliseren niet alleen websites, maar verzorgen ook het onderhoud en de hosting.

Design en Creatie

Een overzichtelijke en mooi vormgegeven website met een gebruiksvriendelijk CMS, dat is bij ons de standaard.

Website support

Ondersteuning voor jouw hele team

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Rana Güney

Webdesigner