WEBDESIGN: EMOTIE & FUNCTIONALITEIT

Goed webdesign is van belang, van groot belang, voor het goed functioneren van de website. Bezoekers beslissen in korte tijd of ze op deze site en specifiek deze pagina blijven. De combinatie van functionaliteit, emotie en de juiste gebruikerservaring is hierbij cruciaal. Door de juiste doelgroep aan te spreken met het design van je website, zorgen we samen voor jouw online succes.

Zonder emotie geen conversie

Om een goed converterende website te hebben, komt er veel emotie bij kijken. Jouw website moet aantrekken, triggeren en emoties opwekken. De bezoeker moet geraakt worden en meegenomen worden in het verhaal van jouw bedrijf. Om de ultieme belevenis te kunnen leveren aan de bezoeker, is het belangrijk om de juiste indeling te hebben. Wat wil je dat de bezoeker als eerste ziet en hoe moeten de pagina’s ingedeeld worden? Ons team van webdesigners is erin gespecialiseerd om jouw website tot een complete ervaring te brengen voor de bezoeker.

Data driven aanpak voor de grootste impact

Naast de emotie die erbij komt kijken, moet de website logisch opgebouwd zijn. De bezoeker is vaak op zoek naar een specifiek dienst of product. Hoe kan de bezoeker zich een weg banen door de website en wat heeft het beste resultaat? Bij Montix hanteren we een data driven aanpak. Door gebruik te maken van bestaande en nieuwe data, kunnen wij de meest geoptimaliseerde webdesigns creëren die voor een hogere conversieratio leidt. Niet alleen geoptimaliseerd voor de bezoeker, maar ook voor Google.

demy fireel montix digital marketing2

We betrekken jou bij het proces

Webdesign is een proces waarbij jij een belangrijke rol in speelt. Daarom betrekken we jou in het proces. Bij het ontwerpen van webpagina’s, doen we dit meteen live in onze eigen online testomgeving. Dat geeft jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag in te loggen in deze testomgeving om te zien wat we hebben ontworpen. Geen wireframes of tekeningen, maar meteen live alle wijzigingen in de online testomgeving.

Door dit proces samen met jou aan te gaan, is jouw website op alle vlakken een weerspiegeling van jouw bedrijf.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Blog

WordPress systemen

WordPress is een van de populairste content management systemen (CMS) op het internet en het wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om...

Lees meer