Blog

De nieuwste ontwikkelingen

Blogs over advertising

Adverteren via Facebook Ads

Facebook is een van de grootste social media platforms ter wereld, met miljarden gebruikers. Dit maakt het een krachtig kanaal om je merk of producten onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Door...

Lees meer

Adverteren via Youtube

Youtube is een van de grootste video- social media platforms ter wereld, met miljarden gebruikers die dagelijks naar video's kijken. Dit maakt het een krachtig kanaal om je merk of producten onder de aandacht...

Lees meer

Wat is SEA?

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising. Dit houdt in dat je adverteert op een zoekmachine. SEA is een betaalde manier om bovenaan te staan in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Lees meer

Hoe kun je WooCommerce écht optimaal en veilig hosten?

Wil je jouw WooCommerce webshop zo veilig mogelijk hosten? Dan is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste hosting.

Lees meer

Blogs over advies en strategie

Blogs over conversie

Wat is A/B testen?

Als website-eigenaar ben je continue bezig met het optimaliseren van je pagina’s. Je wilt natuurlijk een zo hoog mogelijke conversie op je website krijgen, maar hoe weet je nou welke veranderingen het meeste invloed hebben op de conversie?

Lees meer

Wat kan je met Hotjar?

Als website-eigenaar besteedt je veel tijd aan het analyseren van het gedrag van bezoekers. Dit wordt vaak gedaan door gebruik te maken van Google Analytics. Dit is een handige tool, maar Google Analytics geeft alleen kwantitatieve volumes.

Lees meer

Blogs over Divi

Templates maken in Divi Theme builder

Divi is één van de populairste page builders op dit moment. Divi heeft vele functionaliteiten en is makkelijk in gebruik. Een aantal jaar geleden heeft Divi een update gehad waarbij je templates kan maken. Benieuwd naar de functies en hoe je dit kan toepassen in je website? We vertellen het je graag in dit artikel.

Lees meer

Hoe maak je een FAQ in Divi?

Een FAQ in Divi is tegenwoordig een haast onmisbare optie. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee je een FAQ kunt creëren, maar Elegant Themes zou Elegant Themes niet zijn als ook daar specifieke mogelijkheden voor zijn uitgebracht.

Lees meer

Wat is Divi Cloud?

Momenteel is Divi één van de populairste thema’s op WordPress. De ontwikkelaar van Divi, Elegant Themes, focust zich op het thema en uitbreidingen op het thema op het gebied van updates en nieuwe functionaliteiten. Elegant Themes is nu met iets nieuws gekomen, namelijk de Divi Cloud. Wat de Divi Cloud precies is en waarom deze handig te gebruiken is, leggen we je graag uit.

Lees meer

Blogs over FAQ

Blogs over Handleiding

Blogs over Hosting

Blogs over Linkbuilding

Blogs over Nieuwe website

Blogs over SEA

Wat is SEA?

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising. Dit houdt in dat je adverteert op een zoekmachine. SEA is een betaalde manier om bovenaan te staan in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Lees meer

Wat is SEM?

Als je een website hebt, wil je dat deze natuurlijk druk bezocht wordt. Een bekende en effectieve methode om dit te bereiken, is door hoog in Google te staan. De meeste Google gebruikers bekijken vaak alleen de eerste pagina van de zoekresultaten. De hoogste vier of vijf worden het meest bekeken. Om hoog in Google te komen staan, zou je gebruik kunnen maken van SEM, maar wat is SEM eigenlijk?

Lees meer

Blogs over SEO

Jouw merk versterken met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt.

Lees meer

Blogs over Social media

Eigen visuals maken

Stockmateriaal, foto’s, video’s, animaties, iconen. Alles kun je in prima kwaliteit kopen. Dat is vooral voor de snelheid en het budget goed.

Lees meer

Blogs over Tekst

Kan ChatGPT helpen met het schrijven van webteksten?

Ben jij op zoek naar een efficiënte manier om webteksten te genereren? Dan is ChatGPT wellicht iets voor jou. Dit krachtige taalmodel is speciaal ontworpen voor het genereren van natuurlijke tekst en maakt het daarom uitermate geschikt voor het schrijven van webteksten. Of het nu gaat om productbeschrijvingen, blogberichten of zelfs hele webpagina’s, ChatGPT kan snel en efficiënt teksten genereren die aan jouw wensen voldoen.

Lees meer

Blogs over Typo3

Wie gebruiken Typo3?

Typo3 is een open source content management systeem (CMS) dat vooral populair is in Europa. Het is gebruiksvriendelijk en flexibel en biedt een breed scala aan functionaliteiten voor websites van elke...

Lees meer

Is Typo3 veilig?

Typo3 is een open source content management systeem dat veel wordt gebruikt door middelgrote en grote bedrijven. Maar is het ook veilig? Het korte antwoord is: ja, Typo3 is veilig. Maar laten we wat dieper...

Lees meer

Is Typo3 duur in onderhoud?

Typo3 is een populaire open source content management systeem (CMS) dat veel wordt gebruikt door bedrijven en organisaties om hun websites te beheren. Hoewel het in eerste instantie misschien lijkt alsof...

Lees meer

Blogs over UI/UX

Eyetracking, wat is het en wat doet het?

Eye Tracking is een handig hulpmiddel om je doelgroep beter te leren kennen. Het laat namelijk zien waar de doelgroep op let en naar kijkt. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe je je website of je advertentie het beste kunt inrichten. 

Lees meer

Blogs over WooCommerce

WooCommerce versus Shopify

Je wilt een nieuwe webshop bouwen voor jouw bedrijf. Er zijn veel verschillende content management systemen die jij hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar hoe kun jij de beste kiezen, die past bij jouw bedrijf?

Lees meer

Blogs over WordPress

Wat zijn de plugins voor WordPress

Er zijn talloze WordPress-plugins beschikbaar die je kunt gebruiken om je website te verbeteren en aan te passen aan je behoeften. Of je nu wilt werken aan de SEO, beveiliging wilt verhogen of gewoon de...

Lees meer

Wanneer kun je WordPress gebruiken

Als je op zoek bent naar een manier om een professionele website of blog te maken zonder veel technische kennis te hoeven hebben, is WordPress een geweldige optie om te overwegen. Dit populaire open-source...

Lees meer

WordPress systemen

WordPress is een van de populairste content management systemen (CMS) op het internet en het wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om hun...

Lees meer