Techniek & Webdevelopment

Dé stabiele basis voor jouw online succes

demy digital marketing afbeelding montix

Dé stabiele basis voor jouw online succes

In een wereld waarin digitale innovatie de norm is geworden, speelt webdevelopment een cruciale rol in het definiëren van jouw bedrijfsstrategie. Het vormt het fundament van een succesvolle online aanwezigheid en biedt de mogelijkheid om de behoeften van klanten te vervullen, merkbekendheid te vergroten en zakelijke doelen te bereiken. Bij webdevelopment gaat het om het creëren van naadloze gebruikerservaringen, het optimaliseren van prestaties en het benutten van technologie om verandering teweeg te brengen. Ontdek hoe onze expertise en passie voor webdevelopment jouw digitale visie werkelijkheid kunnen maken.
foto-nora-montix-2023-150

Neem contact op

Allan Kerssies
Technisch adviseur

Naadloze migraties en geavanceerde systeemkoppelingen

Het veranderen van technologieën, platforms of systemen kan een uitdaging zijn, maar met Montix aan jouw zijde wordt het een soepele overgang. Onze ervaren ontwikkelaars zijn bedreven in het uitvoeren van naadloze migraties van jouw bestaande systemen naar nieuwe en verbeterde omgevingen. Wij zorgen voor een vlekkeloze overgang zonder dat dit ten koste gaat van uw bedrijfscontinuïteit.

Een van de grootste voordelen van webdevelopment is de mogelijkheid om jouw digitale oplossingen te koppelen met externe systemen. Hierdoor ontstaat een naadloze integratie van processen en gegevens, wat jouw bedrijf een concurrentievoordeel kan opleveren. Of het nu gaat om het synchroniseren van klantinformatie met je CRM-systeem, het integreren van e-commerce met voorraadbeheer of het automatiseren van marketingcampagnes via API’s, Montix maakt gebruik van geavanceerde systeemkoppelingen om jouw bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Het juiste CMS kiezen

Weet je nog niet welk CMS geschikt is voor je website? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen en waar kan jij het meeste voordeel uit halen? Bij Montix kijken we graag samen met jou naar de opties. Door een op maat gemaakte aanpak adviseren we wat er bij jouw bedrijf past om jouw doelen te kunnen bereiken.

Door het opzetten van testomgevingen, kan je in de praktijk proberen hoe het is om met verschillende systemen te werken. Zo kunnen we samen een weloverwogen keuze maken voor het ideale CMS om het beste resultaat te behalen en maken we je graag wegwijs in het CMS.

Wat niet bestaat, kan gecreëerd worden

Mis je bepaalde functionaliteiten, koppelingen en integraties? Bij Montix staat er een team van techneuten klaar die houden van een uitdaging. Je kan het zo gek niet bedenken en we vinden samen met jou slimme oplossingen die matchen met jouw doelen en eisen. Door jarenlange ervaring en expertise te combineren met een flexibele en efficiënte aanpak, maken wij het onmogelijke mogelijk.

Daarnaast is het van belang dat jouw bedrijf goed met de technieken overweg kan. Daarom betrekken we jou en jouw collega’s in het proces om het gebruiksvriendelijke oplossingen te maken, want uiteindelijk zijn jullie degenen die ermee moeten werken.

foto-nora-montix-2023-150

Technisch adviseur

Allan Kerssies

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

DE PIJLERS VOOR TECHNIEK

Diensten voor jouw online succes

SEO icoon 2023 montix 90

Hosting

Snel, beveiligd en up-to-date. Zo ben je verzekerd van de juiste basis en kun je het meeste uit je website halen. Geoptimaliseerd voor zowel bezoeker als zoekmachine.

SEA icoon montix 2023

Maatwerk uitbreidingen, API koppelingen & integraties

Wat nog niet bestaat, kan gemaakt worden. Op maat gemaakte slimme oplossingen om het voor jouw bedrijf te vergemakkelijken. Pas je niet aan aan de techniek, we passen graag de techniek aan voor jou.

icoon paid social advertising montix 2023

WordPress Website

Waar techniek, design en content samenkomen. Middels expertise, strategie en het bundelen van onze visies jouw bedrijf online op de juiste manier op de kaart zetten. Samen maken we impact in de online wereld.

smm icoon montix 2023

Webshop

Vaak hét verkoopkanaal van jouw bedrijf. Compleet geoptimaliseerd voor het converteren voor zowel de B2C als de B2B markt. Door gebruik te maken van een data-driven aanpak en out of the box oplossingen, maken we het verschil.

icoon email marketing montix 2023

Typo3

Een complex CMS vereist de juiste aanpak en specialisme. We adviseren, creëren en realiseren graag het krachtige CMS die op verschillende manieren ingezet kan worden.

linkbuilding icoon montix

Technische support

Meer uit je website halen of werkt er iets niet naar behoren? Met ons brede scala aan support mogelijkheden, willen we het voor iedereen toegankelijk maken. Via de mail, het ticketsysteem of de telefoon kun je elke werkdag van 9:00 – 17:30 uur bij ons terecht.

Jouw strategische partner voor digitale transformatie

Bij Montix zien we webdevelopment als een strategische benadering om jouw zakelijke doelen te bereiken. We werken nauw samen met jou om jouw bedrijfsvisie te begrijpen en deze te vertalen naar op maat gemaakte digitale oplossingen. Of het nu gaat om het vergroten van jouw online aanwezigheid, het verbeteren van klantbetrokkenheid of het stroomlijnen van jouw interne processen, ons team van strategische denkers en technische experts staat klaar om jouw visie te realiseren.

Data-gedreven besluitvorming

Webdevelopment zonder gegevens is als navigeren zonder kompas. Bij Montix maken we gebruik van data-gedreven besluitvorming. We implementeren tracking- en analysetools om waardevolle inzichten te verzamelen over het gedrag van jouw gebruikers. Deze gegevens helpen ons om voortdurend te optimaliseren en aan te passen, waardoor jouw digitale oplossingen zich blijven ontwikkelen en aanpassen aan veranderende marktbehoeften.

Het stevige fundament van jouw digitale wereld

Het kiezen van de juiste hostingoplossing en het continu optimaliseren van prestaties zijn van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw digitale eigendommen altijd snel, veilig en betrouwbaar blijven. Bij Montix bieden we hoogwaardige hostingdiensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Strategie en support zonder einde

Strategie houdt nooit op bij de lancering van een website of applicatie. Het is een voortdurend proces van monitoring en bijsturen. Bij Montix blijven we betrokken bij jouw succes, zelfs na de implementatie. We monitoren voortdurend de prestaties van jouw digitale activa en identificeren kansen voor verdere optimalisatie. Of het nu gaat om het aanpassen van functionaliteit, het verbeteren van gebruikersstromen of het aanpakken van nieuwe trends, we blijven jouw strategische partner op de lange termijn.

Zo zijn we altijd beschikbaar voor support en ondersteuning. Ondervind je online problemen of werkt iets niet naar behoren? Geen probleem, Montix is er voor al je vragen op het gebied van WordPress, WooCommerce en Typo3 en andere vragen op het gebied van techniek. Je kunt ondersteuning vragen via e-mail, telefoon en tickets. Zo krijg je de eerste reactie al in minder dan 4 uur en gaan we meteen voor je aan de slag. Door een strippenkaart aan te schaffen, houd je grip op de kosten en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Compleet geoptimaliseerde website op gebruiksvriendelijkheid

Kips.nl

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Vernieuwde website (op basis van WordPress).

Chicken Tonight

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Website op basis van WordPress

Pon Logistics

HIERMEE KUNNEN WE JE OOK HELPEN

Digital marketing

Meer uit je website en je doelstellingen halen? Wij helpen je graag verder met een strategie die speciaal op jouw wensen is afgesteld.

WebDevelopment

Wij bouwen en optimaliseren niet alleen websites, maar verzorgen ook het onderhoud en de hosting.

Design en Creatie

Een overzichtelijke en mooi vormgegeven website met een gebruiksvriendelijk CMS, dat is bij ons de standaard.

Website support

Ondersteuning voor jouw hele team

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Allan Kerssies

Technisch adviseur