Techniek & WebDevelopment

De basis voor jouw online succes

demy digital marketing afbeelding montix

DÉ STABIELE BASIS VOOR JOUW ONLINE SUCCES

Technologie is de laatste jaren razendsnel ontwikkeld en in de nabije toekomst zal dat alleen maar verder ontwikkelen. Technologieën zoals AI beginnen hun opmars te maken en deze razendsnelle ontwikkelingen maakt het voor bedrijven cruciaal om up-to-date te blijven en in te spelen op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Daarom is het van belang om de juiste online partner te vinden die jou betrekt in het proces en zorgt voor jouw online succes. Een flexibele en innovatieve aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Zo maken we samen het verschil.

De pijlers voor techniek

SEO icoon 2023 montix 90

Hosting

Snel, beveiligd en up-to-date. Zo ben je verzekerd van de juiste basis en kun je het meeste uit je website halen. Geoptimaliseerd voor zowel bezoeker als zoekmachine.

SEA icoon montix 2023

Maatwerk uitbreidingen, koppelingen & integraties

Wat nog niet bestaat, kan gemaakt worden. Op maat gemaakte slimme oplossingen om het voor jouw bedrijf te vergemakkelijken. Pas je niet aan aan de techniek, we passen graag de techniek aan voor jou.

icoon paid social advertising montix 2023

Website

Waar techniek, design en content samenkomen. Middels expertise, strategie en het bundelen van onze visies jouw bedrijf online op de juiste manier op de kaart zetten. Samen maken we impact in de online wereld.

smm icoon montix 2023

Webshop

Vaak hét verkoopkanaal van jouw bedrijf. Compleet geoptimaliseerd voor het converteren voor zowel de B2C als de B2B markt. Door gebruik te maken van een data-driven aanpak en out of the box oplossingen, maken we het verschil.

icoon email marketing montix 2023

Typo3

Een complex CMS vereist de juiste aanpak en specialisme. We adviseren, creëren en realiseren graag het krachtige CMS die op verschillende manieren ingezet kan worden.

linkbuilding icoon montix

Technische support

Meer uit je website halen of werkt er iets niet naar behoren? Met ons brede scala aan support mogelijkheden, willen we het voor iedereen toegankelijk maken. Via de mail, het ticketsysteem of de telefoon kun je elke werkdag van 9:00 – 17:30 uur bij ons terecht.

demy fireel montix digital marketing2

Advies & testen van CMS’en

Weet je nog niet welk CMS geschikt is voor je website? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen en waar kan jij het meeste voordeel uit halen? Bij Montix kijken we graag samen met jou naar de opties. Door een op maat gemaakte aanpak adviseren we wat er bij jouw bedrijf past om jouw doelen te kunnen bereiken.

Door het opzetten van testomgevingen, kan je in de praktijk proberen hoe het is om met de verschillende systemen te werken. Zo kunnen we samen een weloverwogen keuze maken voor het ideale CMS om het beste resultaat te behalen en maken we je graag wegwijs in het CMS.

Wat niet bestaat, kan gemaakt worden

Mis je bepaalde functionaliteiten, koppelingen en integraties? Bij Montix staat er een team van techneuten klaar die houden van een uitdaging. Je kan het zo gek niet bedenken en we vinden samen met jou slimme oplossingen die matchen met jouw doelen en eisen. Door jarenlange ervaring en expertise te combineren met een flexibele en efficiënte aanpak, maken wij het onmogelijke mogelijk.

Daarnaast is het van belang dat jouw bedrijf goed met de technieken over weg kan. Daarom betrekken we jou en jouw collega’s in het proces om het gebruiksvriendelijke oplossingen te maken, want uiteindelijk zijn jullie degenen die ermee moeten werken.

Marko 2023 wiebertje

Allan
Kerssies

Technisch adviseur

Cases

Het werk waar we trots op zijn

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Compleet geoptimaliseerde website op gebruiksvriendelijkheid

Kips.nl

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Vernieuwde website (op basis van WordPress).

Chicken Tonight

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Website op basis van WordPress

Pon Logistics

Hosting en WebDevelopment

Hosting is de ruggengraat van een website. Het juiste hostingpakket moet snel, beveiligd en up-to-date zijn om de optimale prestaties te garanderen. Bij webdevelopment is het cruciaal dat je website altijd toegankelijk is, met minimale laadtijden, zodat je bezoekers een soepele en aangename gebruikerservaring hebben. Bovendien moet je hostingomgeving sterke beveiligingsmaatregelen treffen om de gegevens van je website te beschermen tegen ongewenste indringers. Daarnaast is het van belang dat de hostingprovider regelmatig updates doorvoert om ervoor te zorgen dat de infrastructuur up-to-date is met de nieuwste technologieën en normen. Een goed geoptimaliseerde website, ondersteund door een betrouwbare hostingdienst, zorgt ervoor dat zowel bezoekers als zoekmachines de beste resultaten behalen. Hierdoor haal je het meeste uit je website.

Maatwerk, koppelingen & integraties

Bij webdevelopment zijn maatwerk uitbreidingen, koppelingen en integraties essentieel om unieke oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van je bedrijf. Als er geen bestaande tool of technologie is die precies doet wat je nodig hebt, kan er altijd een op maat gemaakte oplossing worden gecreëerd. Deze maatwerk oplossingen kunnen variëren van specifieke functionaliteiten tot complexe integraties met andere systemen. Deze zijn bedoeld om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken en te automatiseren. Het idee is dat je je niet hoeft aan te passen aan de techniek; in plaats daarvan wordt de techniek aangepast aan jouw behoeften. Door maatwerk webdevelopment wordt technologie een krachtig hulpmiddel dat naadloos integreert met je bedrijfsactiviteiten, waardoor je efficiënter kunt werken en je bedrijfsdoelstellingen kunt bereiken.

Website en WebDevelopment

Webdevelopment is het kruispunt waar techniek, design en content samenkomen om indrukwekkende websites te creëren. Een goede website is niet alleen technisch sterk, maar heeft ook een aantrekkelijk design en waardevolle content. Door expertise en strategie te bundelen, kunnen we een online aanwezigheid creëren die jouw bedrijf op de juiste manier positioneert.

Door onze visies samen te brengen, bouwen we aan een platform dat de waarden, de boodschap en het aanbod van je bedrijf overbrengt, waardoor je impact kunt maken in de online wereld. Deze benadering van webdevelopment zorgt ervoor dat elke website die we bouwen een authentieke weerspiegeling is van het bedrijf dat het vertegenwoordigt en tegelijkertijd een functioneel en visueel aantrekkelijk platform biedt voor bezoekers. Samen creëren we een digitale aanwezigheid die echt een verschil maakt.

Webshop en WebDevelopment

Een webshop, vaak hét verkoopkanaal van je bedrijf, is een gebied waar webdevelopment een cruciale rol speelt. Het doel is om een platform te creëren dat volledig geoptimaliseerd is voor conversie, of je nu op de B2C of B2B markt mikt. Dit betekent het creëren van een gebruiksvriendelijke interface, het integreren van naadloze betaaloplossingen, en het inbouwen van krachtige marketingtools om bezoekers om te zetten in klanten. Door een data-driven aanpak te gebruiken, kunnen we beslissingen nemen op basis van feitelijke inzichten in plaats van aannames. Hierdoor kunnen we de webshop afstemmen op het daadwerkelijke gedrag en de voorkeuren van de gebruikers.

Daarnaast maken we gebruik van out-of-the-box oplossingen om unieke winkelervaringen te creëren die je webshop onderscheiden van de concurrentie. In het veld van webdevelopment is het ons doel om webshops te bouwen die echt een verschil maken voor jouw bedrijf.

TYPO3 en WebDevelopment

TYPO3 is een krachtig en complex CMS dat, wanneer deskundig gehanteerd in webdevelopment, een veelzijdig platform kan bieden voor diverse online projecten. Het vereist echter de juiste aanpak en specialisme om dit CMS volledig te benutten en aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Als ervaren webdevelopers, adviseren we je niet alleen over de best mogelijke implementatie van TYPO3 voor jouw project, maar we creëren en realiseren ook een volledig op maat gemaakt CMS die precies doet wat je nodig hebt. Of je nu een bedrijfswebsite, een online winkel of een communityplatform wilt bouwen, we kunnen Typo3 zo configureren dat het aan al je eisen voldoet. Op deze manier kan Typo3 een veelzijdige en krachtige basis vormen voor je online aanwezigheid.

Technische Support van WebDevelopment

Technische support is een essentieel onderdeel van webdevelopment. Of je nu meer uit je website wilt halen of geconfronteerd wordt met een functie die niet naar behoren werkt, onze technische support staat klaar om te helpen. We begrijpen dat elk probleem uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan supportmogelijkheden om elke uitdaging aan te pakken. Of je nu de voorkeur geeft aan communicatie via e-mail, ons ticketsysteem of directe telefoongesprekken, ons team van deskundige webdevelopers staat klaar om je bij te staan. Je kunt elke werkdag van 9:00 tot 17:30 uur bij ons terecht voor hulp. Ons doel is om webdevelopment toegankelijk en probleemloos te maken voor iedereen, en onze technische support speelt een grote rol in het bereiken van dat doel.

Blog

We delen graag onze kennis

WooCommerce versus Shopify

Je wilt een nieuwe webshop bouwen voor jouw bedrijf. Er zijn veel verschillende content management systemen die jij hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar hoe kun jij de beste kiezen, die past bij jouw bedrijf?

Lees meer