Maatwerk

API koppelingen, uitbreidingen

OOK WAT NOG NIET BESTAAT MAKEN WE MOGELIJK

Bij het onderhouden van je website, wil je het natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken voor zowel je bezoeker als voor jezelf. Plug-ins ondersteunen je hierbij. Door middel van plug-ins kun je veel nieuwe functionaliteiten toevoegen aan je website. Maar wat nou als er geen plug-in bestaat voor hetgeen wat jij zoekt?

foto-nora-montix-2023-150

Neem contact op

Allan Kerssies
Technisch adviseur

AI generated

AI generated

Realiseren van mogelijkheden

Onze focus ligt op de technologie achter jouw website, waarbij we rekening houden met twee essentiële aspecten: de gebruikerservaring voor bezoekers en het beheergemak voor jou. Voor de bezoeker is het cruciaal dat het proces van aanvragen of aankopen eenvoudig en helder verloopt. Vanuit technisch oogpunt streven we naar een snelle, efficiënte website met relevante informatie en logische stapvolgorden. Gebruiksgemak staat hierbij centraal.

Tijd besparen en fouten verminderen

Voor het beheer van jouw website – zoals het verwerken van bestellingen, het beheren van voorraad, prijzen en dergelijke – streven we naar maximale eenvoud, wat tijd bespaart en fouten vermindert.

Aanpassen of compleet nieuw

Wij passen jouw site aan en creëren maatwerkoplossingen voor gemak voor jou en je bezoekers. Met WordPress kun je gebruikmaken van plug-ins voor extra functionaliteiten. Wat als er geen bestaande plug-in is die voldoet aan jouw behoeften? Of als een betaalbare plug-in niet helemaal voldoet? In deze gevallen bieden wij maatwerkoplossingen. We kunnen bestaande plug-ins aanpassen of compleet nieuwe ontwikkelen, afgestemd op jouw eisen en doelen. Zo kun je je website verrijken met alle gewenste functionaliteiten en je doelstellingen behalen, terwijl je je onderscheidt van de concurrentie.

Systeemintegraties voor optimaal gemak

Door jouw website te koppelen aan externe systemen, zoals een boekhoudprogramma of voorraadbeheer, bespaar je tijd en vereenvoudig je processen. Automatische gegevensinvoer vanuit jouw webshop in een programma zoals Exact verlicht de boekhoudlast. Ook kunnen koppelingen met jouw voorraadbeheer of dat van je leveranciers worden gerealiseerd, inclusief levertijden en prijzen.

foto-nora-montix-2023-150

Technisch adviseur

Allan Kerssies

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

AI generated

AI generated

​Plug-ins voor TYPO3 en WordPress

TYPO3 en WordPress bieden uitgebreide uitbreidingsmogelijkheden. TYPO3 stelt hoge kwaliteitseisen, wat resulteert in hoogwaardige extensies. Bij WordPress kun je door zeer selectief te werk te gaan en zelf de standaard hoog te houden, ook prima je website verrijken met plugins.

Het belang van Maatwerk in de Digitale Wereld

Maatwerk uitbreidingen voor websites en webshops zijn geen luxe, maar een noodzaak in het hedendaagse digitale landschap. Ze bieden niet alleen een manier om je te onderscheiden in een verzadigde markt, maar verbeteren ook de functionaliteit, gebruikerservaring, en bedrijfsefficiëntie. Door te investeren in maatwerk, investeer je als bedrijf in je toekomst, flexibiliteit en het vermogen om je aan te passen aan de steeds veranderende eisen van de digitale wereld. In een tijdperk waarin online aanwezigheid van cruciaal belang is, kan het belang van maatwerk uitbreidingen simpelweg niet worden onderschat.

  • Verbeteren Functionaliteit en Gebruikerservaring
  • Integratie met Bedrijfssystemen

 

Dit levert deze 2 voordelen op

  • Concurrentievoordeel
  • Groei in Schaalbaarheid en Flexibiliteit

Op maat gemaakte plug-ins door Montix

Bij Montix zetten we jouw wensen om in werkelijkheid met op maat gemaakte plug-ins. Ons professionele team staat elke werkdag voor je klaar om te helpen bij het creëren van een online impact. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

thijs montix foto

Samen jouw verhaal tot leven brengen?

Onze specialisten staan voor je klaar

Thijs Oude Essink Nijhuis
Technisch adviseur

thijs montix foto

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Bekijk case

HIERMEE KUNNEN WE JE OOK HELPEN

Digital marketing

Meer uit je website en je doelstellingen halen? Wij helpen je graag verder met een strategie die speciaal op jouw wensen is afgesteld.

WebDevelopment

Wij bouwen en optimaliseren niet alleen websites, maar verzorgen ook het onderhoud en de hosting.

Design en Creatie

Een overzichtelijke en mooi vormgegeven website met een gebruiksvriendelijk CMS, dat is bij ons de standaard.

Website support

Ondersteuning voor jouw hele team

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Allan Kerssies

Technisch adviseur