DIGITAL MARKETING

Vergroten van de online zichtbaarheid en naamsbekendheid.

demy digital marketing afbeelding montix

EEN STERKE WEBSITE ZORGT VOOR:

groen vinkje icoon montix 2023

De juiste aanvragen krijgen

groen vinkje icoon montix 2023

Het beste verkeer genereren

groen vinkje icoon montix 2023

Snel en goed worden gevonden

Door technieken te combineren en het implementeren van een op maat gemaakte strategie, zorgt Montix samen met jou voor online impact.

SEO icoon 2023 montix 90

SEO

Zoekmachine optimalisatie; Goede vindbaarheid

 • Juiste SEO-structuur om door zoekmachines geïndexeerd en gerankt te worden.
 • Eenvoudige verbeteringen: quick-wins.
 • SEO als een essentieel onderdeel van digitale marketing.
SEA icoon montix 2023

SEA

Online adverteren; direct zichtbaar en vindbaar

 • Effectief adverteren voor het vergroten van zichtbaar- en vindbaarheid.
 • Gericht adverteren en het inspireren van je doelgroep op onverwachte momenten.
 • In beeld blijven voor het opbouwen van jouw merk.
icoon paid social advertising montix 2023

SMA

Social media advertising; jouw online aanwezigheid en merkpositie

 • Adverteren op social media als een belangrijke mogelijkheid voor het genereren van meer zichtbaarheid en conversie.
 • Bekendheid voor product of dienst creëren.
smm icoon montix 2023

Social Media Beheer

Publiciteit en positionering

 • Positionering van jouw bedrijf.
 • Genereren van meer bereik en publiciteit.
 • Ondersteuning van de vindbaarheid van jouw bedrijf.
icoon email marketing montix 2023

E-mailmarketing

Klanten binden en informeren

 • Met e-mailmarketing kunnen klanten en prospects bereikt worden.
 • Versterken van merkherkenning en klantenbinding.
 • Feedback verzamelen van klanten.
 • Cross-selling en upselling.
linkbuilding icoon montix

Linkbuilding

Belangrijk onderdeel van goede seo

 • Seo versterken.
 • Van kwalitatieve tot eenvoudige backlinks.
 • Meer websiteverkeer, conversies en grotere zichtbaarheid.
demy fireel montix digital marketing2

SEO

Hoger in de zoekresultaten verschijnen en meer verkeer genereren met SEO. Bij het creëren van een nieuwe website is het van belang om direct rekening te houden met een juiste SEO-structuur. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines jouw website kunnen indexeren en ranken. Op een bestaande website is het van belang om de SEO te optimaliseren. Dit kan worden gedaan door middel van quick wins, vervolgens kan er verder worden gebouwd met de juiste SEO-structuur.

SEA

Door effectief te adverteren kan je jouw zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten. Er zijn twee manieren om dit te doen: de eerste methode is gericht adverteren. Hierbij sta je bovenaan de zoekresultaten. De tweede methode is het inspireren van je doelgroep, op onverwachte momenten. Beide methoden vereisen een verschillende aanpak.

Het in beeld blijven, is essentieel voor het opbouwen van je merk. Adverteren kan hier een belangrijke rol in spelen en is daarom een belangrijk onderdeel van Digital Marketing.

SMA

Adverteren op social media is een belangrijke mogelijkheid voor het genereren van meer zichtbaarheid en conversie. Er kan een groot publiek bereikt worden waarmee er bekendheid wordt gecreëerd voor een product of dienst.

Alles onder één dak

Om echt het verschil te maken, adviseren we de verschillende vormen van digital marketing te combineren om de online zichtbaarheid te bevorderen. Full service internetbureau Montix heeft alle benodigde expertises onder één dak. Door alle expertises van digital marketing onder één dak te hebben, vullen de verschillende diensten elkaar naadloos aan. Door onze Data Driven aanpak, benutten we alle verzamelde data om constant een geoptimaliseerde strategie te ontwikkelen. Zo kunnen we samen online groeien en jouw bedrijf op de kaart zetten.

Heb je nog geen idee welke digital marketing strategie bij jouw bedrijf of doelen past? Bij Montix adviseren we je graag en bedenken samen met jou een strategie om het beste resultaat te behalen.

Marko 2023 wiebertje

Marko
van den Berg

Strategisch en technisch advies

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Social media beheer

Om jezelf en je bedrijf te presenteren op social media, is het plaatsen van authentieke berichten belangrijk. Hierbij kun je persoonlijk en soms formeel zijn, dit kan puur als mededeling zodat anderen jou en je bedrijf leren kennen en begrijpen. Interactie met andere gebruikers, het liefst vanuit jouw doelgroep, is daarbij cruciaal.

Social media kanalen functioneren vrijwel onafhankelijk van je website. De rode draad, de aansturing van content en acties op social media staat centraal met de website. Maar het behalen van resultaten, kan per social media platform verschillen. Social media ondersteunt ook de vindbaarheid van jouw bedrijf. Social media kanalen hebben namelijk hun eigen zoekfunctie, het plaatsen van een link in jouw profielbeschrijving is niet meer voldoende.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een effectieve manier om klanten en prospects te bereiken en hun merk te versterken. Het biedt ook mogelijkheden voor klantenbinding, het verzamelen van feedback en het stimuleren van cross-selling en upselling. Om effectief te zijn, moet je rekening houden met de wettelijke vereisten en zorgen voor relevante en waardevolle inhoud.

Linkbuilding

Linkbuilding heeft als doel het versterken van de seo. Dit kan worden gedaan door het plaatsen van kwalitatieve en eenvoudige backlinks. Het maken van backlinks heeft een belangrijke impact op de zoekmachine ranking. Linkbuilding kan leiden tot een betere vindbaarheid, zichtbaarheid en websiteverkeer.

Contact

Neem contact op

Contact

Blog

We delen graag onze kennis

Jouw merk versterken met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is voor online succes

Als je een online business hebt of een website beheert, dan weet je dat online zichtbaarheid cruciaal is. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is voor jouw doelgroep. Maar hoe doe je dat? Het antwoord is SEO: Search Engine Optimization.

Lees meer

Vergroot jouw website traffic

Als eigenaar van een website wil je niets liever dan dat jouw website bezoekers trekt en converteert. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jouw website wordt gevonden door jouw doelgroep? Het antwoord is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door te investeren in SEO kun je jouw website traffic verhogen en meer conversies genereren. In deze blog post leer je hoe SEO jouw verkeer kan boosten en hoe je zelf aan de slag kunt gaan met SEO.

Lees meer