Digital marketing

Impact maken door vindbaarheid en zichtbaarheid.

demy digital marketing afbeelding montix

Montix: De voortrekker van jouw Digital Marketing

Digital marketing stelt bedrijven in staat om zich te onderscheiden in een verzadigde markt, klantrelaties te verdiepen en resultaatgerichte campagnes uit te voeren. Dit vereist meer dan alleen aanwezig zijn; het vereist een dynamische, strategische aanpak waarbij elke beweging wordt geoptimaliseerd aan de hand van realtime data. Elke interactie, elk contactpunt met jouw doelgroep, verfijnt je aanpak en brengt je dichter bij jouw doelen.
foto-nora-montix-2023-150

Neem contact op

Marko van den Berg
Strategisch en technisch advies

AI generated

AI generated

Unieke integrale aanpak

Wij geloven er sterk in dat de combinatie van onze expertise en de unieke inzichten van onze klanten de sleutel is tot het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die echt impact maken.

Ervaring, kennis en kennisuitwisseling

Montix onderscheidt zich in de digitale marketingwereld door zijn vermogen om een op maat gemaakte online strategie te ontwikkelen, waarbij de keuze van kanalen niet vastligt maar wordt afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Onze kracht ligt in de jarenlange ervaring en het inzetten van de synergie tussen de diepgaande kennis die onze klanten hebben van hun producten, diensten en markten, en onze eigen uitgebreide expertise op het gebied van digitale marketing, met een bijzondere nadruk op zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Organisch

Bij Montix begrijpen we dat organisch verkeer niet alleen essentieel is voor het behalen van de beste conversiepercentages, maar ook dat het een duurzaam fundament legt voor online succes. Daarom staat SEO centraal in onze aanpak, versterkt door de nieuwste technologieën en beste praktijken om jouw online aanwezigheid te maximaliseren.

Door deze aanpak zorgen we ervoor dat elke campagne, elk platform en elk digitaal touchpoint naadloos is geïntegreerd en optimaal benut wordt, van sociale media tot e-mailmarketing. Dit resulteert in een coherent en krachtig merkimago dat de essentie van jouw merk weerspiegelt, ongeacht het kanaal of platform.

Praktijk

Het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van digitale assets, van websites tot webshops, evenals het meten en verfijnen van resultaten door middel van geavanceerde data-analyse en feedback, vormen de kern van onze dienstverlening. Montix biedt dus niet alleen een breed scala aan digitale marketingdiensten aan, maar ook een partnerschap waarbij de klant en zijn doelen centraal staan, versterkt door onze gespecialiseerde kennis voor langdurig succes.

FLEXIBILITEIT IN DYNAMISCHE BIJSTURING

Databased

In de snel evoluerende wereld van digitale marketing is flexibiliteit cruciaal. Bij Montix zijn we ons er terdege van bewust dat succes afhangt van ons vermogen om ons snel aan te passen aan veranderende marktdynamieken en consumentengedrag. Daarom volgen we een flexibele strategie, altijd met de intentie om onze aanpak continu te evalueren en te verfijnen op basis van de laatste inzichten.

Marketingmix

Deze aanpak omvat een uitgebreide marketingmix, waarbij verschillende kanalen zoals SEO, SEA, social media ads, linkbuilding, e-mailmarketing en website optimalisatie worden ingezet. Door deze kanalen slim te combineren, kunnen we een geïntegreerde en omvattende digitale strategie ontwikkelen en doorvoeren die niet alleen aansluit bij jouw unieke behoeften, maar ook maximale impact genereert.

Door de prestatie-indicatoren nauwgezet te volgen en in te spelen op marktontwikkelingen, blijven we niet alleen goed geïnformeerd, maar ook een stap voor. Deze voortdurende aanpassing zorgt ervoor dat onze strategieën niet alleen relevant blijven, maar zich ook steeds verder ontwikkelen om effectiever te worden in het steeds veranderende digitale landschap.

Voorsorteren op morgen

Bij Montix profiteer je van een vast aanspreekpunt, wat zorgt voor gestroomlijnde en efficiënte communicatie. Onze passie en flexibiliteit gecombineerd met onze strategische inzet van de diverse marketingmix, stelt ons in staat om niet alleen aan jouw huidige behoeften te voldoen, maar ook proactief in te spelen op toekomstige uitdagingen en kansen.

foto-nora-montix-2023-150

Strategisch en technisch advies

Marko van den Berg

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Digital Marketing diensten

Voor jouw online succes

SEO icoon 2023 montix 90

SEO

Het hoogste rendement met organisch verkeer

Onze SEO-diensten versterken je online aanwezigheid door je bedrijf een vooraanstaande positie in relevante zoekresultaten te geven, wat leidt tot verbeterde zichtbaarheid en gericht verkeer. We combineren technische vaardigheden met inhoudelijke kwaliteit, zodat je organisch bereik naadloos aansluit bij je doelgroep binnen het constant veranderende digitale landschap.

SEA icoon montix 2023

SEA & SMA

Effectieve Advertentiestrategieën voor Directe Zichtbaarheid

De kracht van gerichte advertenties kan niet worden onderschat. Of je nu inzet op zoekmachines via SEA of sociale platforms via SMA, onze aanpak is altijd datagedreven. We analyseren, testen en verfijnen voortdurend om ervoor te zorgen dat elke geïnvesteerde euro maximaal rendeert.

icoon paid social advertising montix 2023

Social Media Beheer

Actief en strategisch aanwezig waar jouw doelgroep is

In een wereld die steeds meer verbonden is, biedt social media een directe lijn naar je doelgroep. We beheren je social media profielen niet alleen, maar optimaliseren ze ook met strategische content die resonantie creëert en betrokkenheid versterkt.

smm icoon montix 2023

E-mailmarketing

Directe communicatie voor langdurige klantrelaties

E-mail blijft een krachtig instrument in de digitale marketingmix. Onze aanpak is tweeledig: we zorgen voor boeiende, waardevolle content en een strategie die elk bericht op het juiste moment naar de juiste persoon stuurt.

icoon email marketing montix 2023

Linkbuilding

Versterken van je online autoriteit door kwalitatieve connecties

Een sterk backlinkprofiel is cruciaal voor online autoriteit. Kwalitatieve backlinks kunnen jouw online autoriteit aanzienlijk verhogen. Onze linkbuilding-experts zorgen voor een robuust linkprofiel dat de zichtbaarheid en waarde van jouw website versterkt.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Bekijk case

icoon montix technische support 2023

WebDevelopment

 • Technisch maatwerk voor jouw website
 • Hosting op maat volledig verzorgd
webdesign icoon klein montix 2023

Design en Creatie

 • Webdesign
 • Tekstcreatie
 • Beeldbewerking
 • User interface ontwikkeling
workshop icoon montix 2023

Website support

 • Ondersteuning voor jouw hele team
 • Voor elke website
 • Technische support
 • Hosting support
 • Workshops

HIERMEE KUNNEN WE JE OOK HELPEN

FullService, dus meer dan alleen marketing.

Een digitaal marketingbureau met expertise in webdevelopment en creatie biedt een solide basis voor elke online strategie, essentieel voor het converteren van bezoekers.
Creatieve inhoud en ontwerp zorgen ervoor dat je merk opvalt, terwijl goede support de continuïteit van je online aanwezigheid waarborgt. Deze geïntegreerde dienstverlening zorgt voor een gestroomlijnde en effectieve aanpak van digitale marketing.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg

Strategisch en technisch advies