Fullservice Internetbureau.

Om jouw website te ondersteunen en te laten groeien.

Overzicht en samenwerken

 • Online gedeelde planning en takenoverzicht
 • Online ontwerpvoorstellen bekijken
 • Monitoring en advies voor bijsturen
 • Advies bij bepalen aanpak website als onderdeel van online marketing
 • Van DIY tot TurnKey (en alles daar tussen in: dat wat jij nodig hebt)

Montix is hét fullservice internetbureau waar je al je vragen kunt stellen over je website. Volledig ingericht op het continue proces dat bij het verbeteren van het online resultaat hoort. Alle expertise is aanwezig om jouw website op alle vlakken te laten scoren.

marko-portret-klein

Strategisch en technisch advies

Marko van den berg

zwanenberg-food-group-logo-klein2
royalhaskoning-logo-klein
heisterkamp-logo-klein
kips-logo-klein
holtweijde-logo-klein-montix2
hollandia-matzes-logo-klein2
espirit-scholen
gemeente-enschede-montix-logo-klein2
gemeente-zevenaar-logo-klein
gemeente-brummen-logo-klein
gemeente-rheden-logo-klein
gemeente-barneveld-logo
my-zwan-logo
janssen-de-jongbouw-logo-klein
second-home-invest-logo-klein2
erasmus-logo-klein2
erasmus-logo-klein2
gemeente-enschede-montix-logo-klein2

Dit mag je van een full-service internetbureau verwachten:

 • het realiseren van nieuwe websites
 • het optimaliseren van bestaande websites
 • het toevoegen van functionaliteiten
 • het verbeteren van de gebruikerservaring
 • het verbeteren van de conversie
 • online adverteren
 • het steeds beter positioneren van websites middels de organische resultaten
 • inzet en gebruik Social Media t.b.v. klantbinding en klantwerving
 • advies over de keuze van het voor jou meest geschikte CMS
 • advies over e-commerce
 • online marketing advies
 • advies over de inzet van Google Ads
 • ondersteuning waar en wanneer jij die nodig hebt:

En: support!

Elke dag verwerken wij als fullservice internetbureau diverse supportverzoeken voor zeer uiteenlopende websites en opdrachtgevers. Er is één gemeenschappelijk belang dat deze websites gemeen hebben: ze zijn elke dag nodig. Voor verkoop, leadgeneratie, informatieverstrekking of bijvoorbeeld toegang tot bedrijfsinterne informatie.

Vroeger, toen alles beter was

Je vroeg één keer in de drie tot vijf jaar een nieuwe website bij een internetburo en dan was je weer klaar voor een hele tijd. De website was vaak een vertaling van de bedrijfsbrochure. Daarna kwamen websites die meer vertelden, meer beeldmateriaal zoals video gingen gebruiken, meer info gingen leveren zoals uitgebreide productinformatie.
Deze typen websites zijn er nog steeds. Veel zelfs. Ze krijgen na de livegang vaak geen of weinig aandacht en leveren dan ook zelden iets op. De realiteit nu is dan ook dat je energie moet steken in je online aanwezigheid, wil je via online resultaten gaan behalen. En wil je nou echt het maximale uit je website halen dan is de keuze voor een fullservice internetburo de beste keus.

Let’s make it fun!

Veel ondernemers die nog te weinig met hun website en marketing bezig zijn, geven als reden op dat dit komt omdat online voor hun nog een onbekend terrein is en mede daardoor het lastig is om een keuze voor het juiste internetburo is te maken.

En toch zal je, als je verder wilt komen en je bedrijf wil ontwikkelen, je moeten beginnen met lopen. Koudwatervrees is logisch, maar brengt je niet verder. Werk in kleinere stappen en maak deelprojecten zodat je langzamerhand grip krijgt op de materie.

Enkele tips bij het selecteren van een internetburo:

 • wil je geïnformeerd worden of heb je liever dat men het voor je regelt?
  Kies een fullservice internetbureau die jou van begin af aan opties voorlegt, wellicht zelfs tot nieuwe inzichten brengt
 • wil je in de toekomst in huis beschikken over de kennis, of laat je alles bij de leverancier liggen?
  Kies een partner die is ingericht om kennis te delen. Niet alleen bevestigingen van wat je al weet, maar juist ook nieuwe kansen blootlegt.
 • zoek je een fullservice internetbureau, die met je meedenkt, of wil je een kant-en-klaar pakket?
  Kant-en-klaar is voor een tijdje prettig want makkelijk. Na een tijdje zul je merken dat het stil lijkt te staan. In het begin ligt er immers een groot onontgonnen terrein en zijn verbeteringen makkelijk te behalen. Na verloop van tijd is de wisselwerking tussen het internetbureau en jou cruciaal om het onderscheid te maken. En alleen daarmee zul je op langere termijn daadwerkelijk succes behalen.
 • verwacht je dat je online daadwerkelijk kansen hebt die je ook wilt realiseren?
  Als je er zelf in gelooft dan is het zoeken naar de bevestiging. Met een partner die meegaat in het zoeken en ontdekken van de kansen die er voor jou online zijn.

Belangrijkste hierbij is: Iedereen die erbij betrokken raakt met plezier laten werken. Door duidelijkheid te geven, door successen te delen, door tools te geven die de zelfstandigheid bevorderen. Zo ontdek je samen de nieuwe kansen.

De expertise van jouw markt, de ontwikkelingen rondom jouw product. Al deze essentiële kennis wordt gebundeld in de aanpak van je online marketing activiteiten. Het uitvoeren van allerhande taken kun je prima uitbesteden. De kennis daarvoor is vaak erg specialistisch en daardoor prettig om bij een extern internet bureau neer te leggen waar de diverse disciplines, zoals bij een fullservice internetbureau, met elkaar samenwerken.

woocommerce-webshop-starten
werkenbijzwanenberg-case

Klant aan het woord:

Duidelijk en persoonlijk met optimaal resultaat

Een vacaturewebsite die makkelijk is in gebruik en goed vindbaar is voor passende kandidaten.

 ‘Internetbureau Montix is heel ervaren en kon ons verschillende voorbeelden laten zien. Ook kregen we snel een testpagina onder ogen, zonder een heel traject vooraf. Op deze pagina was creatief en passend invulling gegeven aan de uitstraling van de website. Dat gaf meteen vertrouwen. Efficiënt dat het meteen concreet is en van daar verder te kunnen bouwen.

De samenwerking verliep prettig en gestructureerd. Achter de schermen konden we elkaars taken en de voortgang zien. Dat was heel overzichtelijk. Een meerwaarde vond ik dat we elkaar ook regelmatig fysiek zagen.

Ook begrijpt Montix dat het soms tijd kost om intern dingen voor elkaar te krijgen, zoals de teksten. Daar heeft Montix uiteindelijk ook bij geholpen. De teksten zijn herschreven met een persoonlijke en toegankelijke tone of voice. Ook hoefden we niet alle input direct aan te leveren, maar werd punt voor punt aangegeven wat echt nodig was. Dat haalde wat druk van de ketel! Inmiddels hebben we een goed werkende website waar we zelf dingen makkelijk in aan kunnen passen.

Er reageren meer en beter passende kandidaten op onze vacatures. Voor twee lastig in te vullen vacatures hebben we inmiddels ook goede collega’s gevonden.

Ik kijk uit naar het vervolg!’
Harmke Dirkse
Corporate Recruiter Zwanenberg Food Group

Jouw online resultaat verbeteren

 

Het proces

Voordat je verder gaat, moet je jezelf eerst twee dingen afvragen. Waar sta je nu? En waar wil je naartoe? Hieruit volgt een plan van aanpak. je aanvalsplan. Je strategie. Het is daarom belangrijk om het antwoord op deze beide vragen helder te krijgen.

Met welk fullservice internetbureau ga je deze samenwerking en uitdaging aan?

Belangrijke keuze
Het wordt een traject voor een hele tijd. Een website is immers nooit af en hetzelfde geldt voor je online acties. Dit betekent ook dat niet in 1x alles klaar hoeft te zijn. N.a.v. het plan kun je een begin maken met de belangrijkste onderdelen. Vanuit hier kun je steeds verder uitbouwen en verbeteren met behulp van een internet bureau.

Het voordeel van “de ongoing aanpak”: is dat niet alleen je website groeit, maar ook jij groeit mee. Je kennis en inzicht ontwikkelen zich waardoor je steeds beter in staat bent om je website te verbeteren omdat je ziet waar jouw kansen liggen. Naast deze kennis die zich ontwikkeld is het proces dat wordt gevolgd bepalend voor het succes dat je gaat behalen.

Keuze maken
Heb je helder hoe het proces er uit moet zien? Dan kun je een fullservice internetbureau erbij kiezen dat het beste matcht. Hiermee start jouw nieuwe proces richting meer online resultaat. Montix helpt je hier graag bij verder! Wij ondersteunen, denken mee en richten in. Van A tot Z.

Montix als jouw Full service internetbureau: het proces

Om direct te kunnen ervaren wat jouw bezoekers zullen ervaren is alles direct online zichtbaar voor jou. Zo kan je direct beleven hoe jouw website of shop er ‘op het scherm’ uit ziet (en vooral ook mobiel!). Op deze manier kan er veel sneller en vooral kwalitatief beter geschakeld worden. Je voorkomt je dat het er online toch anders uit ziet of anders aanvoelt dan wanneer je het traditionele ontwerpproces doorloopt.

Bij Montix fullservice internet bureau zijn wij graag helder over de stand van zaken. De status van de onderdelen van jouw website proces kun je volgen via Trello. Dit is een online samenwerkingstool waarin je exact kan volgen welke werkzaamheden nog uitgevoerd moeten worden en welke reeds zijn uitgevoerd. Deze kan je dan ook online direct bekijken.
Hiermee bundel je de samenwerking op 1 centrale plek die voor iedereen toegankelijk is. Hier kun je ook de ideeën uitwisselen die tijdens het proces langskomen.

Advies
Full Service Internetbureau Montix bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en aan de hand van deze jarenlange ervaring, het werken voor zeer diverse klantengroepen én met jarenlange cijfers uit diverse tooling, kunnen we jou en jouw team adviseren en blijven bijsturen om via online meer resultaat te bereiken.

jajo responsive

Onze klanten

In welke branche je ook zit of hoe groot je bedrijf ook is: wij helpen iedereen die online zijn resultaat wil verbeteren.

meer-inzicht-online-marketing

Support

Misschien wel het belangrijkste onderdeel: ondersteuning. Of je nu technische vragen hebt, inhoudelijk inspiratie kunt gebruiken of meer overzicht en inzicht wilt. We helpen je snel verder!

werkenbijzwanenberg-case

Klant aan het woord:

Montix keert het om: geen lang voortraject, maar direct aan de slag

In korte tijd hebben we een compleet vernieuwde website met een persoonlijke look & feel. Montix is technisch goed, maar heeft ook een duidelijke visie over de positionering en marketing. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde. 

‘Bij de Bedrijfsverzekeraar waren we toe aan modernisering van de website. Samen met internetbureau Montix hebben we gekozen voor een overzichtelijke website met een onderscheidende persoonlijke uitstraling. Marko (eigenaar van Montix, red.) keert het om: hij laat direct zien hoe het er globaal uit gaat zien en denkt ook creatief en praktisch mee. Zo ben je niet al een half jaar verder met alleen het voortraject. Op die manier hebben we meteen een aantal zaken kunnen tackelen. Deze no nonsens aanpak past goed bij ons. Zo hebben we via Montix mooie en aansprekende foto’s laten maken en zijn de teksten herschrevenMontix voegt waarde toe door een totaalpakket te bieden en daarmee ook het consument-perspectief goed in de gaten te houden. Wie komen er op de website en waar zoeken ze naar? Dat hebben we steeds voor ogen gehouden. De reacties op de website zijn zeer positief. Leuk is dat bij de nieuwsbrief die we sturen de foto’s het best bekeken zijn. We zijn trots op de nieuwe website!

Dick Geisink,
Directeur de Bedrijfsverzekeraar

Vacatures bij Montix: fullservice internetbureau

Kijk bij onze actuele vacatures: we komen graag in contact met talent!

Ben je al een paar jaar aan de slag of zoek je een stage-plek bij een leuk buro? Wij bieden mensen met de juiste motivatie en interesse graag de kans op zich samen met ons, verder te ontwikkelen. 

Op dit moment zijn wij voor ons internetburo specifiek op zoek naar een junior webdeveloper. Alle kansen om je verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken! Wij horen graag van je waarom jij onze collega wilt worden.

Montix: het fullservice Internetbureau in Overijssel.

Een goede reden om je als Internetbureau in Enschede te vestigen: de opleidingen voor de diverse vakgebieden zijn hier aanwezig! Op elk niveau: van Mbo, hbo tot wetenschappelijk onderwijs. Diverse disciplines, vakrichtingen, die ook in de wereld van de online marketing worden ingezet. Met behoefte voor stageplekken (die Montix dan ook levert). Zo is er binnen ons internetburo ruim beschikking over jong talent, mensen met “junior” ervaring tot en met senior capaciteit. Van programmeur tot Google Ads specialist, van technische SEO-specialist tot SEO-tekstschrijver.

Een tweede goede reden is de nuchterheid die bij deze regio hoort: als je snel doelen wilt bereiken, hoge kwaliteit aan zowel inzet als geleverde prestatie verwacht, dan zit je goed bij een internet bureau in Enschede. Dat zijn de bouwstenen van het DNA van Montix.

Van nature nieuwsgierig, nieuwe ontwikkelingen omarmen waar ze nieuwe kansen bieden en altijd bezig met het verbeteren van processen. Waar je enkele jaren geleden nog een duidelijke scheiding had tussen maatwerk websites en websites die op basis van een kant-en-klare template zijn gebouwd, is dit door de techniek ingehaald. Pagebuilders zoals deze door het Divi-thema worden geleverd brengen enorme flexibiliteit voor het beheer van de website, veel lagere kosten bij de bouw en veel lagere kosten bij aanpassingen van de pagina-layout bijvoorbeeld ten behoeve van een actie-pagina.

In december 2006 is internetburo Montix gestart met 6 medewerkers met een aanvullende flexibele kring van specialisten. Montix werkt samen met diverse bureau’s, vanuit diverse specialismen. Altijd als specialist. Soms op een deelgebied, vaak voor het totaal. Vandaar dat wij onszelf een fullservice internetbureau noemen: Welke vraag of uitdaging er ook langskomt, Montix kan je altijd verder helpen.

Belangrijk: Wat reistijd betreft ligt Enschede dichterbij dan je verwacht. Enschede, Twente, ligt wat kilometers betreft een stuk naast de randstad. Wat reistijd betreft kan het juist korter zijn!
Voor degeen die nog moet verkennen of na het bordje “u verlaat Amsterdam” ook daadwerkelijk het asfalt ophoudt: Enschede ligt in een achterhoek van Nederland. Maar niet in de Achterhoek. Wel in Twente en wel in Overijssel.

De bereikbaarheid van een (fullservice) internet bureau is uiteraard van belang: zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Montix dan ook uitstekend bereikbaar. De bus stopt voor de deur, een station is op ca 2 km afstand en een gratis en ruime parkeergelegenheid vind je naast het pand.

Wij zien je graag verschijnen bij Bij Montix fullservice internet bureau in Twente!

Meer weten over:

Internetbureau nodig?

Neem gerust contact met ons op

reCAPTCHA is required.