demy digital marketing afbeelding montix

FULLSERVICE INTERNETBUREAU

Excellente support, buitengewone resultaten

demy digital marketing afbeelding montix

AI generated

montix ai generated

AI generated

Jouw FullService Internetbureau

Bij Montix zijn wij er om jou te ondersteunen in jouw digitale proces met:

Door centraal alles onder één dak te hebben, helpen wij jou efficiënt verder. Met als doel echt online impact maken voor jouw organisatie voor de middellange- en lange termijn.
Montix doet dit door procesmatig te werken: De juiste strategieën koppelen we aan jouw vraagstuk en we gaan hiermee aan de slag in de uitvoering.

Wat onze klanten zeggen

Werken bij Zwanenberg

Klant aan het woord

★ ★ ★ ★ ★

“Montix is heel ervaren en kon ons verschillende voorbeelden laten zien. Ook kregen we snel een testpagina onder ogen, zonder een heel traject vooraf. Op deze pagina was creatief en passend invulling gegeven aan de uitstraling van de website. Dat gaf meteen vertrouwen.”
Harmke Dirkse, hoofd HR Zwanenberg

zwanenberg logo in shape montix case 2023

Janssen de Jong Bouw

Klant aan het woord

★ ★ ★ ★ ★

“Fullservice Internetbureau Montix beheert al jaren naar tevredenheid onze website janssendejongbouw.nl. In principe houden we zelf onze website actueel, maar als het iets te ingewikkeld wordt of bij tijdgebrek, staan ze altijd klaar om ons te helpen.”

janssen de jong bouw logo in shape montix case 2023

De Bedrijfsverzekeraar

Klant aan het woord

★ ★ ★ ★ ★

“Montix keert het om: geen lang voortraject, maar direct aan de slag. In korte tijd hebben we een compleet vernieuwde website met een persoonlijke look & feel. Montix is niet alleen technisch goed, maar heeft ook een duidelijke visie over de positionering en marketing. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde.”

de bedrijfsverzekeraar logo in shape case montix
holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Compleet geoptimaliseerde website op gebruiksvriendelijkheid

Kips.nl

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Nieuwe website met 3D virtuele tour door woningen

Secondhome Invest

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie van 16 nieuwe Typo3 websites

Esprit scholen

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Nieuwe website & webshop met sfeerimpressies restaurant

Mallemok

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Webshop met wachtrijsysteem voor verkooppieken

Stokerij Sculte

Bekijk de case

Het FullService Internetbureau voor jouw bedrijf

Als FullService InternetBureau maken wij graag het verschil samen met onze klanten. Websites en webshops ontwikkelen, beheren en optimaliseren is waar wij ons mee bezighouden. Daarnaast bieden we Digital Marketing ondersteuning om zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten, verkeer te genereren en daarmee verkopen en leads te verhogen. WebDesign is een belangrijk onderdeel: Doormiddel van UI ontwikkeling en content creatie zorgen we voor een echte waarde toevoeging voor de bezoeker. WebDevelopment en Hosting maken de cirkel rond door technisch maatwerk, koppelingen en een veilige en snelle website. Alles achter dezelfde voordeur voor maximale efficiëntie.

foto-nora-montix-2023-150

Neem contact op

Marko van de Berg
Strategisch- en technisch advies

De kracht van samenwerking

Jij bent de expert in jouw branche en jouw inzicht is onmisbaar. Samen houden we de vinger aan de pols van marktveranderingen en combineren we jouw branche-inzicht met onze digitale expertise. Dit partnerschap vormt de basis voor groei en sterke online aanwezigheid. We wisselen ideeën uit en smeden een strategie die jouw visie en onze vaardigheden combineert. Bij ons werk je  samen met een FullService InternetBureau die als jouw partner jouw online impact vergroot.

Top tooling

Top tools voor het beste resultaat

seo tools digital marketing montix 2023
thijs montix foto

Jouw online visie tot leven brengen?

Onze specialisten staan voor je klaar

Thijs Oude Essink Nijhuis
Content marketeer / Frontend developer bij Fullservice Internetbureau Montix

thijs montix foto

Full-Service internetbureau voor jouw organisatie.

Volledig ontzorgd of aanvullende ontzorging: dat is de taak van FullService InternetBureau Montix.
Elke organisatie heeft delen van kennis aan boord die nodig zijn in het marketing- en communicatie traject, om de website van content te voorzien en bijv. de social media kanalen te vullen. Heb je een collega die goed is met teksten of fotografie? Maak daar dan vooral gebruik van. Alles wat je zelf kunt doen versterkt de interne betrokkenheid. Het betekent ook dat de aandacht niet verslapt omdat de processen door moeten lopen en er een bijbehorende planning is. Een externe partij is wel een mooie stok achter de deur om deze processen in beweging te zetten en vooral ook te houden.

Wat doet Montix als Fullservice Internetbureau?

 

De aanpak van Montix is gericht op partnerschap. Zowel voor de inzet van kennis en vaardigheden als strategisch en concreet uitvoerend. Activerend en kritisch kijkend naar de ontwikkelingen. Pro actief met ideeën komend om bij te sturen waar nodig.
Zo vorm je een team van eigen mensen en externe mensen. Deze vullen elkaar aan waardoor je aan beide kanten het voordeel hebt dat iedereen betrokken is en elkaar enthousiasmeert. Dit is essentieel om groei te realiseren en ook vast te houden.

Hoe maak je een team van interne en externe mensen?

Teamwerk is gebaseerd op vertrouwen. Dat bouw je langzamerhand op. Ervaringen uitwisselen, elkaar enthousiast maken door nieuwe mogelijkheden te laten zien. Als de taken helder zijn dan is dit goed te doen. Een valkuil zou kunnen zijn dat je de taken om een doel te bereiken te veel opknipt. Daardoor wordt het een spinnenweb en voelt niemand zich meer verantwoordelijk voor de deeltaken die leiden tot de oplossing. Wat dat betreft geldt ook hier: keep it simple.

Bij Montix geloven we in de kracht van teamwerk, dat zowel interne als externe talenten omvat. Het creëren van een succesvol team begint met het opbouwen van vertrouwen, stap voor stap. Dit doen we door ervaringen te delen en elkaar te inspireren met nieuwe mogelijkheden.

Een duidelijke taakverdeling is cruciaal voor ons. We zorgen ervoor dat iedereen precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Dit maakt samenwerking efficiënt en effectief. We zijn alert op de valkuil van taken te veel opdelen. Dit kan leiden tot een complexe situatie waarbij niemand zich echt verantwoordelijk voelt. Daarom hanteren we een simpele regel: houd het simpel. Door onze taken eenvoudig en overzichtelijk te houden, blijft iedereen betrokken en gericht op het gezamenlijke doel.

Bij Montix streven we naar naadloze integratie van interne en externe experts, waarbij iedereen zijn unieke bijdrage levert. Samen vormen we een dynamisch team dat klaarstaat om jouw digitale uitdagingen aan te gaan en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Rapportage: wat is er gedaan en wat zijn de resultaten?

Onze aanpak: Periodieke Updates

Elke periode brengen we een duidelijk overzicht van wat we hebben gedaan. Voor ons team is dit vanzelfsprekend, maar we zorgen ervoor dat ook onze klanten, die misschien niet bij elk detail betrokken zijn, een helder beeld krijgen van onze voortgang.

Actuele Rapportages: Aan de hand van geavanceerde geautomatiseerde en live-rapportagetools maken we een samenvatting en lopen deze met jou door. Zo krijg je een goed overzicht over hetgeen is uitgevoerd en wat de effecten daarvan zijn. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op bijzonderheden en kansen. Tussentijds kun je zelf hierin ook live meekijken.

Belang van Vroege Interactie: Vooral in de beginfase van onze samenwerking is regelmatig contact essentieel. Dit bouwt vertrouwen op en laat zien welke impact onze gezamenlijke inspanningen hebben. Deze periode biedt ook de kans om onverwachte mogelijkheden te ontdekken.

Ontdek Onze Weboplossingen: WordPress, WooCommerce, en TYPO3

Bij Montix bieden we krachtige en flexibele weboplossingen met drie toonaangevende systemen: WordPress, WooCommerce, en TYPO3. Ongeacht de grootte van je project. Van een compacte website of shop tot een uitgebreide corporate website of shop, onze technologieën zijn state-of-the-art met unieke eigenschappen voor elke behoefte.

CMS Keuze: Afgestemd op jouw behoeften

 • Persoonlijk Advies: Wij adviseren een CMS op basis van jouw specifieke eisen.
 • Testen voor Keuze: Ervaar zelf het CMS door het te testen, samen met je team, voordat je een definitieve keuze maakt.

WordPress: Flexibel en gebruiksvriendelijk

 • Wereldwijd het meest gebruikt: Bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit.
 • SEO-vriendelijk: Een solide basis voor zoekmachineoptimalisatie.
 • Ideaal voor actuele content: Uitermate geschikt voor websites die regelmatig updates nodig hebben.

TYPO3: De corporate keuze

 • Sterk en betrouwbaar: Favoriet bij grote organisaties, waaronder Duitse overheidsinstellingen.
 • Geschikt voor Complexiteit: De betrouwbare keuze voor grote en complexe websites.

WooCommerce: Top E-commerce Oplossing

 • WordPress voordelen: Profiteer van dezelfde gebruiksvriendelijkheid als WordPress.
 • Van klein tot groot: Geschikt voor zowel kleine als grote webshops.
 • Integraties: Naadloze koppeling met essentiële systemen voor voorraadbeheer en actuele prijzen.

Ervaar de “Open Keuken” Werkwijze van Montix.
Vraag naar onze unieke en flexibele aanpak, die wij de “Open Keuken” noemen, en ontdek hoe wij duidelijkheid en samenwerking in elk project brengen. Het proces waarbij verandering het uitgangspunt is.

Wij haken daar in waar jij ondersteuning nodig hebt

Wij zijn een fullservice internetbureau, een bureau die bij jouw doorgroei past en mee kan denken. Die zelf met ideeën komt voor doorontwikkeling. Natuurlijk kun je ons voor elk specialisme afzonderlijk inschakelen. De echte kracht blijkt pas als je de specialismen combineert en een naadloos aansluitend proces kunt realiseren.

Zo doen we dat.
Een degelijke technische basis, een brede insteek voor het behalen van resultaten met online marketing en een alerte support. Daarnaast een bijzondere aanpak voor nieuwe websites. Montix heeft het creatieve proces als volgt ingericht:

 • We gaan uit van aanpassingen in de loop van het proces
 • We zorgen voor technieken die deze flexibiliteit mogelijk maken
 • We zorgen voor een technisch stabiele basis
 • We zorgen voor een naadloze aansluiting tussen de techniek en het online marketing proces

Vraag naar de unieke flexibele werkwijze die Montix “Open Keuken” noemt!

Dynamisch en Toekomstgericht: Zo behaal je jouw online doelen

Bij Montix begrijpen we dat de wereld vol dynamiek en verandering zit. Dit brengt nieuwe kansen voor jouw bedrijf, en wij zijn hier om je te helpen die te benutten.

Flexibel Inspringen op Marktontwikkelingen

 • Aangepaste Middelen en Processen: We werken met flexibele tools en methodes, gericht op zowel de korte als de lange termijn.
 • Strategische Focus: Onze focus ligt op het creëren van significante online impact voor jouw organisatie, zowel nu als in de toekomst.

Centrale Aanpak voor Jouw Online Succes

 • Alles Onder Één Dak: Van strategie tot uitvoering, wij bieden alle diensten aan om jouw online activiteiten te optimaliseren.
 • Persoonlijk Aanspreekpunt: Bij Montix ben je verzekerd van een centraal contactpunt voor al je vragen en behoeften.

Jouw Strategische Digitale Partner

 • Digitale Groei en Aanwezigheid: In een tijd waarin online aanwezigheid essentieel is, helpen wij jouw bedrijf om een sterke digitale positie op te bouwen en te behouden.
 • Verkenning van de Digitale Horizon: Wij gaan verder dan alleen het leveren van diensten; we zijn een partner die met jou meedenkt en samen nieuwe digitale mogelijkheden verkent.

Innovatie en Voortdurende Verbetering

 • Aanpassing aan Nieuwe Trends: Onze toewijding aan innovatie zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid relevant en competitief blijft.
 • Investering in de Toekomst: Een samenwerking met Montix is een investering in de toekomst van jouw bedrijf in een snel evoluerende digitale wereld.

Bij Montix streven we ernaar om jouw bedrijf te helpen groeien en te bloeien in het digitale tijdperk. Met Montix aan je zijde ben je klaar voor de toekomst.

logo cases montix 2023

Onze diensten

Door centraal alles onder één dak te hebben, helpen wij jou verder.

SEO strategie

Versterk jouw digitale aanwezigheid met onze op maat gemaakte SEO-strategie. Voor bedrijven die vooruit denken.

Online adverteren

Een data driven advertentiestrategie. Combineer precisie met innovatie en zet elke klik om in een waardevolle lead.

Social Media

Versterk interacties, voed betrokkenheid en bouw duurzame relaties op.

Hosting

Hosting zoals het hoort: snel, sterk beveiligd en altijd up-to-date. Voor ondernemers die betrouwbaarheid waarderen.

Maatwerk

Oplossingen die exact passen bij jouw behoeften. Voor ondernemers die geen genoegen nemen met standaard

Webdesign

Webdesign waar diepgang en creativiteit samenkomen: Transformeer je online aanwezigheid en laat jouw merkverhaal schitteren.

Content

Onze content legt de kern van je merk bloot en spreekt direct tot jouw doelgroep. Onderscheid je en trek de aandacht.

Nieuwe website of webshop

Jouw digitale ambities vertaald naar een platform dat presteert. Diepgang in design, doordacht in functionaliteit.

Website support

Expert in website-ondersteuning en workshops voor WordPress, WooCommerce en Typo3.

Handleidingen

Zelf bezig gaan met je website? Onze gratis handleidingen helpen je met contentbeheer en aanpassingen.

Workshops

Leer jouw website beheren met persoonlijke begeleiding en direct antwoorden op jouw vragen.

De 3 essenties van FullService InternetBureau Montix

1: De Open Keuken

Tranparantie en inzicht.

Website Ontwikkeling: Live Interactie
Live Kijken: Volg de ontwikkeling of vernieuwing van je website in real-time.
Samenwerking: Gedeelde documenten en kennis, cruciaal voor gezamenlijke projecten.
Betrokkenheid: Door deze helderheid en het vieren van successen blijft iedereen betrokken.

Inzicht en Besluitvorming
Eigen Inzicht: Ontwikkel zelf inzicht om actief bij te dragen aan beslissingen.
Overzicht: Begrijp de gevolgen zonder expert te zijn, wat voordelig is voor jou en je bedrijf.

Montix’s Aanpak
Efficiënte Bouw: Montix bouwt websites direct online, van wireframe tot definitieve site alles in 1.
Voordelen: Snellere ontwikkeling en duidelijkheid voor alle betrokkenen.

Effectief Communiceren
Toegankelijke Informatie: Gedeelde to-do lijsten, planningen, en rapporten. Beschikbaarheid van live data bevordert snel schakelen.

2: Verandering is de constante

De online wereld beweegt snel, wees zelf ook snel.

Één ding is zeker: er gaat veel veranderen de komende jaren. Zowel in de online wereld, als de technische mogelijkheden, de online kanalen zelf, maar vermoedelijk ook binnen jouw branche.

Om snel en flexibel te zijn en te blijven is de inrichting en aanpak van groot belang. Van zowel de techniek achter de website als de inrichting van het proces achter veranderingen aan je website. En van de digital marketing: De traagste schakel bepaald je tempo.

3: Support is de ruggengraat

Met goede ondersteuning maak je het verschil

Jij en je collega’s kunnen dagelijks tegen vragen aanlopen. Of een collega is met vakantie en je wilt toch verder. Als goede support dan makkelijk beschikbaar is, dan valt er niets stil.

Specialisten die je antwoord kunnen geven. Of die je taken tijdelijk overnemen. Of zaken voor je klaar zetten waar jij straks mee verder wilt. Deze ondersteuning brengt je daadwerkelijk verder. Continuïiteit is hierin key.

Hoe kunnen we jou helpen?

Van A tot en met Z.

Contact

ContactInformatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg

Strategisch en technisch advies