Nieuwe website maken

Online impact maken met jouw website of webshop

Een op maat gemaakte website voor maximaal resultaat

Bij Montix starten we elk project voor een nieuwe website laten maken met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelstellingen en doelgroep. Deze aanpak stelt ons in staat om een maatwerk strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften. We kijken niet alleen naar wat je bedrijf doet, maar ook naar de markt waarin je opereert, de concurrentie en de trends binnen jouw branche. Zo kunnen we een website of webshop ontwikkelen die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar ook effectief communiceert met jouw doelgroep en je helpt je bedrijfsdoelen te bereiken.

foto-nora-montix-2023-150

Neem contact op

Marko van den Berg
Digital marketeer

AI generated

AI generated

Alles onder één dak

Als full-service internetbureau biedt Montix een reeks voordelen doordat we alle essentiële diensten onder één dak aanbieden. Dit betekent dat je niet meerdere leveranciers hoeft te coördineren voor verschillende aspecten van je online aanwezigheid. Of het nu gaat om websiteontwikkeling, digitale marketing, SEO of technische ondersteuning, wij bieden een geïntegreerde oplossing. Dit zorgt voor consistentie in je digitale strategie, vereenvoudigt de communicatie en zorgt voor een coherente merkervaring voor je klanten. Bovendien, door onze brede expertise kunnen we proactief kansen identificeren en advies geven die bijdragen aan jouw algehele bedrijfssucces.

Snel, flexibel en transparant

Het is van groot belang dat je rekening houdt bij een nieuwe website laten maken, dat deze zowel snel als flexibel is. Bij Montix hanteren we een gestroomlijnde ontwikkelingsmethode waarbij transparantie hoog in het vaandel staat. We begrijpen dat tijd kostbaar is en streven ernaar om binnen een indrukwekkend tijdsbestek van gemiddeld 2 tot 3 weken een volledig functionele, op maat gemaakte website te lanceren. Uiteraard hangt de exacte tijdlijn af van de complexiteit en specifieke vereisten van het project. Ons proces is ingericht om snel te reageren op jouw feedback en aanpassingen, waarbij we gebruik maken van agile ontwikkelingstechnieken om te zorgen voor maximale flexibiliteit tijdens het bouwproces. We houden je voortdurend op de hoogte, zodat je altijd weet in welke fase van ontwikkeling je project zich bevindt en we verzekeren een transparante communicatie van begin tot eind. Zo garanderen we een snelle oplevering zonder in te leveren op kwaliteit of functionaliteit.

Welk CMS past bij jouw doelen?

De keuze van het juiste Content Management Systeem (CMS) is essentieel voor het succes van je website of webshop. Bij Montix helpen we je een CMS te selecteren die naadloos aansluit bij jouw specifieke doelstellingen en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van WordPress, de kracht en schaalbaarheid van Woocommerce voor e-commerce of het betrouwbare en veilige Typo3 kiest, wij zorgen voor de ideale match. Daarnaast bieden we uitgebreide workshops en ondersteuning, zodat je zelf vol vertrouwen je website of webshop kunt beheren.

Data-gedreven aanpak voor een converterende website

Onze aanpak is sterk data-gedreven, wat betekent dat we ons baseren op concrete gegevens om beslissingen te nemen over het ontwerp en de functionaliteit van jouw website. We analyseren gebruikersgedrag, conversiegegevens en prestatie-indicatoren om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief in het behalen van je bedrijfsdoelen. Door deze informatie continu te monitoren en te analyseren, kunnen we aanpassingen maken die de prestaties van je website verbeteren, waardoor jouw investering zich maximaal uitbetaalt.

We betrekken jou bij het proces

Wij geloven in een transparant en interactief webdesign proces. Daarom bouwen we jouw website in een live testomgeving, waar je het ontwikkelingsproces in real-time kunt volgen en input kunt leveren. Dit betekent dat je direct kunt zien hoe jouw website vorm krijgt, kunt meedenken over de lay-out en feedback kunt geven over functionaliteiten. Onze focus op responsive design zorgt ervoor dat jouw website er op elk apparaat perfect uitziet en een naadloze gebruikerservaring biedt.

foto-nora-montix-2023-150

Digital marketeer

Marko van den Berg

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

AI generated

AI generated

Integratie met externe systemen voor optimale efficiëntie

Voor een efficiënt proces is het essentieel dat jouw online website integreert met externe systemen zoals ERP, CRM en boekhoudsoftware. Een geïntegreerde systeemaanpak is cruciaal voor de stroomlijning van bedrijfsprocessen. Daarom richten wij ons op het koppelen van jouw website of webshop met toonaangevende systemen zoals Exact, Salesforce of andere CRM- en boekhoudplatforms. Deze integraties zorgen voor een efficiënte datastroom tussen je online aanwezigheid en interne systemen, verminderen handmatige invoer en verbeteren de klantervaring door gepersonaliseerde communicatie. Of het nu gaat om het automatiseren van de orderverwerking, het synchroniseren van klantgegevens of het vereenvoudigen van je financiële administratie, onze expertise garandeert dat alle systemen harmonieus samenwerken, waardoor je bedrijfsvoering soepeler en kosteneffectiever wordt.

Een compleet SEO geoptimaliseerde website

SEO (Search Engine Optimization) is een fundamenteel onderdeel van het ontwikkelen van jouw website bij Montix. Wij zorgen ervoor dat alle aspecten van jouw website zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit omvat zowel technische SEO-elementen, zoals snelle laadtijden en mobiele responsiviteit, als on-page SEO, zoals geoptimaliseerde content en doeltreffende keywords. Ons doel is om jouw zichtbaarheid en vindbaarheid te verhogen, zodat je meer verkeer naar je website trekt en uiteindelijk meer conversies realiseert.

Maatwerk websites laten maken

Montix is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites. Onze deskundige ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen met jou om een website te creëren die jouw merkidentiteit weerspiegelt en jouw unieke verhaal vertelt. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige bedrijfswebsite of een complexe e-commerce oplossing, ons team heeft de expertise en ervaring om een website te leveren die niet alleen aan jouw huidige eisen voldoet, maar ook flexibel en schaalbaar is voor toekomstige uitbreiding.

Support zonder einde

Wij geloven dat een succesvolle website verder gaat dan alleen ontwerp en ontwikkeling. Daarom bieden we uitgebreide support, variërend van praktische workshops tot persoonlijke ondersteuning bij technische problemen of vragen. Onze workshops zijn ontworpen om jou en je team de vaardigheden te geven die nodig zijn om je website effectief te beheren, terwijl onze support afdeling altijd klaarstaat om je te helpen met elk probleem of elke vraag die kan ontstaan.

Digital Marketing voor online impact

Onze diensten gaan verder dan webontwikkeling; wij bieden ook een compleet scala aan digitale marketing diensten aan. Deze diensten zijn ontworpen om naadloos samen te werken met jouw website, waardoor je een gestroomlijnde en efficiënte online aanwezigheid krijgt. Van zoekmachineoptimalisatie en contentmarketing tot social media strategieën en e-mailmarketing, ons doel is om een holistische aanpak te bieden die jouw website en je algehele digitale marketing activiteiten versterkt.

foto thijs

Samen jouw verhaal tot leven brengen?

Onze specialisten staan voor je klaar

Thijs Oude Essink Nijhuis
Digital Marketeer

foto thijs

HIERMEE KUNNEN WE JE OOK HELPEN

Digital marketing

Meer uit je website en je doelstellingen halen? Wij helpen je graag verder met een strategie die speciaal op jouw wensen is afgesteld.

WebDevelopment

Wij bouwen en optimaliseren niet alleen websites, maar verzorgen ook het onderhoud en de hosting.

Design en Creatie

Een overzichtelijke en mooi vormgegeven website met een gebruiksvriendelijk CMS, dat is bij ons de standaard.

Website support

Ondersteuning voor jouw hele team

Neem contact op

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg

Digital Marketeer

Top Tooling

seo tools digital marketing montix 2023

Cases

Het werk waar we trots op zijn

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Compleet geoptimaliseerde website op gebruiksvriendelijkheid

Kips.nl

Bekijk case

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie van 16 nieuwe Typo3 websites

Esprit scholen

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Nieuwe website & webshop met sfeerimpressies restaurant

Mallemok

Alles wat je wilt weten over: 

Nieuwe website laten maken of nieuwe webshop laten maken

Samenvatting van deze pagina over een nieuwe of vernieuwde website laten maken of webshop laten maken

We zijn bij het samenstellen van deze pagina gestart met het bedenken van de hoofdstukken. Deze zijn daarna één voor één uitgewerkt. En na plaatsing blijft deze pagina op de agenda staan totdat we er helemaal tevreden over zijn en we zien dat deze echt compleet is.
Teruglezend komen er een aantal onderdelen herhalend voor in de diverse hoofdstukken:

 • Bepaal je doelgroep
 • Bepaal wat jou bijzonder maakt: je usp’s
 • Vind uit wat jouw klanten bijzonder vinden aan jou en jouw bedrijf: dat zijn jouw ubr’s
 • Zorg dat je met professionele tools werkt
 • Werk met professionals c.q. zet deze in waar jij zelf niet over de specifieke vakkennis beschikt

One-stop-shop voor gemak en beter resultaat!
Wat je ook bevestigd ziet is het belang van het goed organiseren van alle aspecten. Wie gaat het er nou over het geheel? En wie stemt bijvoorbeeld de content en actiemomenten tijdig af met alle betrokkenen: van de Google Ads afdeling, de seo afdeling tot en met de socials en nieuwsbrief afdeling? Werken vanuit 1 algemene hoofd-planning en met alle assets tijdig gedeeld zodat iedereen dezelfde blauwe hamer of training van jou onder de aandacht brengt. Zo zie je wat full service digital agency als groot voordeel met zich mee brengt, naast het ontzorgen op alle onderdelen waar in jouw organisatie geen expertise van aanwezig is: overzicht en samenhang!

Wat kost een nieuwe website laten maken of nieuwe webshop laten maken?

Een van de eerste dingen waar je waarschijnlijk nieuwsgierig naar bent bij een nieuwe website maken, is wat de kosten zijn voor het bouwen en onderhouden van een nieuwe website laten maken. In deze tekst zal ik je daar meer over vertellen.

Wat bepaalt de kosten van een nieuwe website laten maken?
Er zijn verschillende factoren die de kosten van een nieuwe website bepalen. Hieronder staan de belangrijkste factoren:

 • Het type website (bijvoorbeeld een e-commerce site, een blog, een portfolio site, etc.)
 • De complexiteit van de nieuwe website (bijvoorbeeld het aantal pagina’s, de functionaliteiten, de integraties met andere tools)
 • Het design van de website (bijvoorbeeld een custom-made design versus een template)
 • De inhoud van de nieuwe website (bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, video’s)
 • De benodigde hosting en onderhoud

Wat zijn de eenmalige kosten?
De eenmalige kosten zijn de kosten die je betaalt bij de bouw van de website laten maken. Hieronder staan de belangrijkste eenmalige kosten:

 • Het ontwerp en de ontwikkeling van de website
 • Het schrijven van de inhoud van de website
 • Het registreren van de domeinnaam
 • Het opzetten van de hosting
 • Het opzetten van de beveiliging van de website
 • Het opzetten van eventuele betaal- of verzendsystemen

Wat zijn de terugkerende kosten?
De terugkerende kosten zijn de kosten die je betaalt om de website draaiende te houden. Hieronder staan de belangrijkste terugkerende kosten:

 • De hostingkosten (maandelijks of jaarlijks)
 • De kosten voor het onderhoud van de website (bijvoorbeeld software-updates, back-ups, beveiliging)
 • De kosten voor eventuele externe diensten zoals een e-mail marketing tool of betaalprovider

Hoe kunnen we je helpen bij het beheren van de kosten?
We begrijpen dat de kosten van een nieuwe website laten maken, voor sommige klanten hoog kunnen oplopen. Daarom bieden we verschillende oplossingen aan om de kosten te beheren, zoals:

 • Een eenvoudiger design of template
 • Het gebruik van open source software om de kosten te verlagen
 • Het aanbieden van maandelijkse betalingen voor de ontwikkelings- en onderhoudskosten

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om een beter inzicht te krijgen in de kosten van een website maken. Als je nog vragen hebt of meer wilt weten over onze digitale marketing services, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Extra kosten om te overwegen

Het is belangrijk om te weten dat er extra kosten kunnen zijn voor specifieke functionaliteiten of diensten. Hieronder staan enkele extra kosten die kunnen optreden:

SEO-optimalisatie: dit is het proces om hoger te ranken in zoekmachines zoals Google en kan extra kosten met zich meebrengen als dit niet is inbegrepen in de ontwikkelingskosten.

Content creatie: als je niet zelf de inhoud van de website schrijft, kan het zijn dat je extra kosten moet betalen voor het inhuren van een copywriter of fotograaf om de benodigde inhoud te creëren.

Aanvullende functies: er kunnen extra functies nodig zijn die niet zijn opgenomen in de oorspronkelijke scope, zoals een forum of chatfunctie, wat extra kosten met zich meebrengt.

 

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een digitale marketingpartner

Wanneer je op zoek bent naar een digitale marketingpartner om jouw website te bouwen, zijn er enkele belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden:

Ervaring: kies voor een partner met een bewezen track record en ervaring

 

Hoe bespaar ik op de kosten van een nieuwe website laten maken?

Als je kosten wilt besparen bij het bouwen van een website, zijn hier enkele tips:

 • Kies een eenvoudiger design of template in plaats van een custom-made ontwerp
 • Verminder het aantal pagina’s of functionaliteiten om de kosten te verlagen
 • Schrijf de inhoud van de website zelf om de kosten voor het inhuren van een copywriter te vermijden
 • Kies voor open source software om de kosten te verlagen. 
 • Kies een eenvoudiger design of template in plaats van een custom-made ontwerp.
 • Verminder het aantal pagina’s of functionaliteiten om de kosten te verlagen.
 • Schrijf de inhoud van de website zelf om de kosten voor het inhuren van een copywriter te vermijden.

Let op: als je met je website leads of verkopen wilt genereren zitten er grote afbreukrisico’s aan de hier genoemde besparingen. Kijk evt. of je een stappenplan kunt maken en volgens een prioriteitenlijst wel tot een optimale website kunt komen.

 

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een digitale marketingpartner

Wanneer je op zoek bent naar een digitale marketingpartner om jouw website te bouwen, zijn er enkele belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden:

Ervaring: kies voor een partner met een bewezen track record en ervaring in het bouwen van websites met de functionaliteiten en doelen zoals jij die voor ogen hebt.

Portfolio: bekijk het portfolio van de partner om te zien welke websites ze hebben gebouwd en of dit past bij jouw visie en behoeften.

Communicatie: zorg ervoor dat de partner goed communiceert en begrijpt wat jouw wensen en behoeften zijn voor de website

Ondersteuning: controleer of de partner na de lancering van de website ondersteuning en onderhoud biedt om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft functioneren.

Prijs: vergelijk prijzen en pakketten van verschillende partners om een goed beeld te krijgen van de markt en de kosten.

 

Aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website laten maken

Nu je meer weet over de kosten van een website laten maken en waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een digitale marketingpartner, kun je aan de slag gaan met het bouwen van jouw website. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen en een partner te kiezen die past bij jouw visie, behoeften en budget.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bouwen van jouw website, staan wij altijd voor je klaar om te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies. Wij kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Welke keuzes moet je maken bij de start van je nieuwe of vernieuwde website of shop?

Hey jij daar! Gefeliciteerd met de start van jouw nieuwe website of nieuwe webshop! Een nieuw project beginnen kan best spannend zijn, vooral als het gaat om het bouwen van een nieuwe website laten maken of het vernieuwen van een bestaande. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we je helpen bij het maken van belangrijke keuzes bij de start van jouw nieuwe of vernieuwde website of webshop.

Bepaal jouw doelgroep
Het is belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is, zodat je jouw nieuwe website en content daarop kunt afstemmen. Stel jezelf de volgende vragen: wie is jouw ideale klant? Wat zijn hun interesses en behoeften? Welke problemen willen ze oplossen? Door deze vragen te beantwoorden, kun je een duidelijk beeld krijgen van jouw doelgroep en hoe je hen het beste kunt bereiken.

Kies jouw platform
Er zijn tal van platforms beschikbaar om jouw nieuwe website of webshop te bouwen, zoals WordPress, Shopify en Wix. Kies een platform dat past bij jouw behoeften, budget en technische vaardigheden. Als je niet veel technische kennis hebt, is het misschien beter om voor een eenvoudigere optie te kiezen, zoals Wix.

Kies jouw domeinnaam en hosting
Jouw domeinnaam is het webadres van jouw nieuwe website of webshop en hosting is de service die ervoor zorgt dat jouw website online is. Kies een domeinnaam die gemakkelijk te onthouden is en past bij jouw merk. Vergelijk verschillende hosting-opties en kies er een die betrouwbaar is en past bij jouw budget.

Bepaal jouw branding en design
Jouw branding en design zijn cruciaal voor de uitstraling van jouw nieuwe website of webshop. Bepaal welke kleuren, lettertypen en beelden het beste bij jouw merk passen. Kies een design dat aansluit bij jouw doelgroep en jouw merkwaarden.

Maak jouw content
Jouw content is wat jouw bezoekers aantrekt en wat hen op jouw website houdt. Maak aantrekkelijke en relevante content die jouw doelgroep aanspreekt en hen helpt bij het oplossen van hun problemen. Zorg ervoor dat jouw content SEO-vriendelijk is, zodat jouw website beter wordt gevonden in zoekmachines.

Voeg functionaliteiten toe
Voeg de juiste functionaliteiten toe die jouw website of webshop nog beter maken. Denk aan een zoekfunctie, chatbot of online betalingssysteem. Kies functionaliteiten die passen bij jouw doelgroep en het doel van jouw website of webshop.

Test en optimaliseer
Test jouw website of webshop grondig voordat je deze lanceert. Zorg ervoor dat alles goed werkt en dat er geen fouten zijn. Optimaliseer jouw website of webshop regelmatig door het bijwerken van jouw content en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Zo blijft jouw website of webshop relevant en up-to-date.

Dat zijn in het kort enkele belangrijke keuzes die je moet maken bij de start van jouw nieuwe of vernieuwde website of webshop. Door deze stappen te volgen, zul je een website of webshop creëren die aantrekkelijk is voor je doelgroep en bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

 

Wat doe ik met mijn oude website?

In dit hoofdstuk geef ik je graag advies over wat je het beste kunt doen met je oude site als je een nieuwe site gaat maken.

Bewaar je oude site als backup
Het kan altijd gebeuren dat er iets misgaat tijdens de overgang naar je nieuwe site. Het is daarom verstandig om je oude site als backup te bewaren. Zo kun je altijd terugvallen op de oude site als er problemen zijn met de nieuwe site. Zorg ervoor dat je alle bestanden en databases van je oude site opslaat voordat je begint met het bouwen van de nieuwe site.

Redirect je oude site naar je nieuwe site
Als je een nieuwe site hebt gebouwd en deze online zet, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat bezoekers automatisch naar de nieuwe site worden geleid. Dit kun je doen door middel van een redirect. Zoekmachines zoals Google vinden het namelijk niet fijn als er meerdere versies van dezelfde website online staan en dit kan zorgen voor een lagere ranking in de zoekresultaten. Een redirect zorgt er ook voor dat de waarde van links naar de oude site worden doorgegeven aan de nieuwe site.

Maak gebruik van de waardevolle content op je oude site
Je oude site kan veel waardevolle content bevatten waar je nog steeds gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan blogposts, foto’s en video’s. Je kunt deze content updaten en opnieuw publiceren op je nieuwe site. Zo kun je nog steeds profiteren van de waardevolle content en hoef je niet alles opnieuw te maken.

Analyseer de prestaties van je oude site
Voordat je begint met het bouwen van een nieuwe site, is het verstandig om de prestaties van je oude site te analyseren. Zo kun je bijvoorbeeld zien welke pagina’s het meest worden bezocht en welke zoekwoorden het meest worden gebruikt om je site te vinden. Deze informatie kun je gebruiken om je nieuwe site te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je bezoekers nog beter bedient.

Verwijder je oude site na verloop van tijd
Hoewel het belangrijk is om je oude site als backup te bewaren, is het niet nodig om deze voor altijd online te houden. Het kan zelfs verwarring veroorzaken bij bezoekers als er meerdere versies van je site online staan. Zorg er daarom voor dat je je oude site na verloop van tijd verwijdert en alleen je nieuwe website online houdt.

Zoals je kunt zien, zijn er verschillende opties om te overwegen als je een nieuwe site gaat maken en je oude site nog online staat. Door gebruik te maken van deze tips kun je ervoor zorgen dat je nieuwe site succesvol wordt en dat je geen waardevolle informatie of kansen verliest.

Wat zijn belangrijke valkuilen?

Hey jij daar! Ben jij van plan om een nieuwe website laten maken of webshop te maken? Super leuk en spannend! Maar wees gewaarschuwd, er zijn een aantal valkuilen waar je rekening mee moet houden. Als digital marketing salespersoon heb ik al vele projecten zien mislukken door deze valkuilen. Daarom deel ik graag mijn inzichten met jou.

Valkuil 1: Het ontbreken van een duidelijke strategie
Het is cruciaal om een duidelijke strategie te hebben voordat je begint met het bouwen van jouw website of webshop. Dit omvat het definiëren van jouw doelen, doelgroep en het creëren van een plan voor de content en marketing. Zonder een duidelijke strategie is de kans groot dat jouw nieuwe website of webshop niet goed aansluit bij jouw doelgroep en dat jouw marketinginspanningen niet effectief zijn.

Valkuil 2: Het gebruik van een slecht platform
Het platform dat je gebruikt om jouw website of webshop te maken, is van groot belang. Het moet gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en flexibel zijn. Er zijn veel platforms beschikbaar, maar niet allemaal zijn ze geschikt voor jouw project. Zorg dat je een platform kiest dat past bij jouw behoeften en technische vaardigheden.

Valkuil 3: Het kiezen van een ongeschikte hostingprovider
Hosting is de service die ervoor zorgt dat jouw website online is. Het is belangrijk om een hostingprovider te kiezen die betrouwbaar is en past bij jouw budget en behoeften. Kies niet alleen voor de goedkoopste optie, maar kijk ook naar de betrouwbaarheid en snelheid van de hostingprovider.

Valkuil 4: Het negeren van de mobiele gebruikers
Het is tegenwoordig essentieel om jouw website of webshop te optimaliseren voor mobiele gebruikers. Zorg ervoor dat jouw website of webshop responsive is en goed werkt op mobiele apparaten. Anders loop je het risico dat je potentiële klanten verliest.

Valkuil 5: Het ontbreken van een goede SEO-strategie
SEO (Search Engine Optimization) is belangrijk om jouw website of webshop beter vindbaar te maken in zoekmachines. Een goede SEO-strategie omvat het optimaliseren van jouw content, het gebruik van relevante zoekwoorden en het verkrijgen van backlinks. Zonder een goede SEO-strategie is de kans klein dat jouw website of webshop goed gevonden wordt in zoekmachines.

Valkuil 6: Het niet regelmatig updaten van jouw website of webshop
Een website of webshop is nooit echt af en moet regelmatig geüpdatet worden. Dit omvat het bijwerken van de content, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten en het oplossen van eventuele fouten. Door regelmatig te updaten blijft jouw website of webshop relevant en up-to-date.

Valkuil 7: Het ontbreken van een goede analyse en rapportage
Het is belangrijk om de prestaties van jouw website of webshop te analyseren en te rapporteren. Zo kun je inzicht krijgen in het gedrag van jouw bezoekers en de effectiviteit van jouw marketing inspanningen. Zonder goede analyse en rapportage kun je niet goed bijsturen en de prestaties van jouw website of webshop verbeteren.

Conclusie
Het maken van een nieuwe website of nieuwe webshop is een uitdagend en spannend proces, maar er zijn ook valkuilen waar je rekening mee moet houden. Zorg voor een duidelijke strategie, kies het juiste platform en hostingprovider, optimaliseer voor mobiele gebruikers, investeer in een goede SEO-strategie, blijf jouw website of webshop regelmatig updaten en zorg voor goede analyse en rapportage. Door deze valkuilen te vermijden en te werken aan een sterke website of webshop, kun je jouw online aanwezigheid versterken en jouw doelen bereiken.

Als digital marketing bureau, staat Montix altijd klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw online doelen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een sterke nieuwe website of nieuwe webshop.

 

Hoe kies ik een goed internetbureau dat bij mij past?

Maar hoe kies je nu het beste internetbureau dat bij jouw wensen en behoeften past? Met deze tips helpen we je op weg.

Tip 1: Bepaal jouw behoeften en budget
Voordat je begint met het zoeken naar een internetbureau, is het belangrijk om jouw behoeften en budget duidelijk te hebben. Wat wil je precies bereiken met jouw nieuwe website of webshop en wat is jouw budget? Zo kun je gerichter op zoek gaan naar internetbureaus die passen bij jouw behoeften en budget.

Tip 2: Bekijk de portfolio van het internetbureau
Een goed internetbureau zal een portfolio hebben met voorbeelden van hun eerdere werk. Bekijk deze portfolio zorgvuldig en beoordeel of de stijl en kwaliteit van het werk past bij wat jij zoekt. Dit kan je een goed beeld geven van de expertise en ervaring van het internetbureau.

Tip 3: Check de referenties van het internetbureau
Vraag het internetbureau om referenties van hun eerdere klanten en neem contact op met deze klanten. Zo kun je een goed beeld krijgen van de ervaringen van andere klanten met het internetbureau en of zij tevreden zijn met de geleverde diensten.

Tip 4: Bekijk de expertise van het internetbureau
Het is belangrijk om te weten welke expertise het internetbureau heeft. Hebben zij ervaring met het ontwikkelen van websites of webshops in jouw branche? Zijn zij up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trends? Bekijk de website van het internetbureau en hun social media-kanalen om een idee te krijgen van hun expertise.

Tip 5: Vraag naar de werkwijze van het internetbureau
Vraag het internetbureau hoe zij te werk gaan bij het ontwikkelen van jouw website of webshop. Hoe gaan zij om met deadlines, communicatie en eventuele problemen? Een goede werkwijze kan het verschil maken tussen een succesvolle samenwerking en een teleurstelling.

Tip 6: Let op de communicatie en klantenservice
Een goede communicatie en klantenservice is essentieel bij het ontwikkelen van jouw website of webshop. Let daarom op hoe het internetbureau communiceert en reageert op vragen en opmerkingen. Een goede klantenservice kan ervoor zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost en de samenwerking soepel verloopt.

Tip 7: Bespreek de kosten en contracten
Bespreken de kosten en contracten duidelijk voordat je een keuze maakt voor een internetbureau. Vraag naar de tarieven en of er nog extra kosten zijn waar je rekening mee moet houden. Bespreek ook de contracten en wat er gebeurt als je niet tevreden bent met het geleverde werk.

Hopelijk helpen deze tips je bij het vinden van een goed internetbureau dat bij jou past. Vergeet niet dat het vinden van de juiste partner voor jouw website of webshop de basis is voor een succesvolle online aanwezigheid. Neem de tijd om verschillende internetbureaus te vergelijken en maak een weloverwogen beslissing. Succes met het vinden van jouw ideale internetbureau!

 

Marko van den Berg

Digital Marketeer

Contact

Wil jij een nieuwe website of webshop, of wil je jouw bestaande website of webshop vernieuwen? Montix kan jou hierin ondersteunen. Neem contact op, of doe de check-up voor jouw bestaande website/shop

Welke technische oplossingen zijn er?

Maar welke technische oplossingen zijn er eigenlijk beschikbaar? Als digital agency delen wij graag onze kennis over de verschillende opties.

Optie 1: CMS (Content Management System)
Een CMS is een softwareprogramma dat het mogelijk maakt om op een gebruikersvriendelijke manier content te beheren en te publiceren op een website of webshop. Bekende CMS’en zijn WordPress, Joomla en Drupal. Een CMS is ideaal voor een website of webshop waarbij veel content geplaatst wordt en regelmatig bijgewerkt moet worden.

Optie 2: E-commerce platform
Een e-commerce platform is een softwareprogramma dat speciaal ontworpen is voor het bouwen en beheren van een webshop. Bekende e-commerce platforms zijn Shopify, WooCommerce en Magento. Een e-commerce platform biedt vaak meer mogelijkheden voor het beheren van producten en het afhandelen van transacties.

Optie 3: Custom development
Custom development betekent dat er een website of webshop vanaf nul gebouwd wordt, volledig op maat gemaakt voor de wensen van de klant. Dit kan een goede optie zijn voor bedrijven met specifieke eisen die niet binnen een CMS of e-commerce platform passen. Custom development vereist echter wel meer tijd en geld dan de andere opties.

Optie 4: Website builder
Een website builder is een online tool waarmee je zelf een website kunt bouwen, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Bekende website builders zijn Wix, Weebly en Squarespace. Dit is een goede optie voor kleine websites waarvoor geen uitgebreide functionaliteiten nodig zijn.

Optie 5: Headless CMS
Een headless CMS is een CMS waarbij de presentatielaag (front-end) losgekoppeld is van de achterliggende logica (back-end). Dit biedt meer flexibiliteit voor het bouwen van verschillende front-ends, zoals websites, apps en digitale displays. Bekende headless CMS’en zijn Contentful, Prismic en Strapi.

Het kiezen van de juiste technische oplossing hangt af van jouw specifieke wensen en behoeften. Bedenk dus goed wat je wilt bereiken met jouw website of webshop en welke functionaliteiten je nodig hebt. Raadpleeg ook een expert als je er niet zeker van bent welke optie het beste past bij jouw situatie.

Ik hoop dat deze informatie je helpt bij het kiezen van de juiste technische oplossing voor jouw website of webshop.

 

Kiezen voor de makkelijke weg?

Kiezen voor de makkelijke weg? Nieuwe website laten maken of nieuwe webshop laten maken

Het digitale tijdperk van vandaag eist aanwezigheid online. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, een online aanwezigheid is cruciaal om succes te behalen in de huidige competitieve markt. Maar hoe creëer je deze aanwezigheid? Is het beter om het zelf te proberen, of kun je beter kiezen voor de makkelijke weg, en een ‘website laten maken’ of een ‘webshop laten maken’ door professionals?

De Uitdagingen van Zelf Doen

Veel bedrijven proberen de ‘doe-het-zelf’ methode, in de hoop kosten te besparen. Ze geloven dat met een beetje technisch inzicht en wat tijd, ze een professionele website of webshop kunnen creëren. Echter, velen komen er al snel achter dat het een uitdagende taak is die veel meer tijd en moeite vergt dan ze hadden verwacht.

Kies voor Gemak met Professioneel Webdesign

Het laten maken van een website of webshop door professionals kan de makkelijkere, en op de lange termijn, vaak ook de meer kosteneffectieve optie zijn. Experts hebben de kennis en ervaring om een aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke site te bouwen die perfect past bij jouw merk en bedrijfsdoelen. Zij houden ook rekening met belangrijke aspecten zoals SEO-optimalisatie, snelheid, mobiele vriendelijkheid en beveiliging, zaken die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien door een beginner.

Een website laten maken door professionals betekent ook dat je meer tijd hebt om je te focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf. Je hoeft je geen zorgen te maken over het leren van nieuwe technologieën of het oplossen van technische problemen. Je kunt je concentreren op het runnen van je bedrijf, terwijl de professionals je online aanwezigheid verzorgen.

Een sterke webshop laten maken

Hetzelfde geldt voor een webshop laten maken. Met de groei van e-commerce is het hebben van een goed functionerende, aantrekkelijke webshop belangrijker dan ooit. Professionals kunnen ervoor zorgen dat je webshop naadloos werkt, gemakkelijk te navigeren is en veilig voor klanten om aankopen te doen.
Kiezen voor de makkelijke weg betekent niet altijd dat je de waarde van hard werk en inspanning niet erkent. Het betekent dat je de waarde van je tijd en middelen erkent. Je kiest ervoor om te investeren in deskundigheid, zodat je bedrijf kan bloeien en groeien.

Dus, of je nu een nieuwe website laten maken wilt of een webshop wilt laten maken, kies voor de makkelijke weg. Laat professionals het werk doen, terwijl jij je richt op het leiden van je bedrijf naar succes.

Bij Montix, jouw full-service internetbureau, staan we klaar om samen online impact te maken. Of je nu kiest voor het laten maken van een website of een webshop, onze professionals leveren kwaliteit en expertise voor jouw online succes. Kies voor de makkelijke weg, kies voor Montix.

Hoe kom ik aan goede teksten?

Teksten zijn de basis van de inhoud en communicatie op je site. Maar hoe kom je nu aan goede teksten en hoe herken je wat goed is?

In dit hoofdstuk geven wij tips en tricks voor het verkrijgen van goede teksten en hoe je kunt beoordelen wat goed is.

Bepaal je doelgroep en doel

Voordat je begint met het schrijven of het inschakelen van een tekstschrijver, is het belangrijk om te bepalen wie je doelgroep is en wat je doel is. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt die zich richt op kinderen, dan moet je teksten schrijven die aantrekkelijk zijn voor kinderen en hun ouders. En als je doel is om meer verkopen te genereren, dan moeten je teksten aansporen tot actie.

Maak gebruik van zoekwoorden

Als je wilt dat je website of webshop goed gevonden wordt in zoekmachines, dan is het belangrijk om zoekwoorden te gebruiken in je teksten. Maar overdrijf niet, want Google heeft het snel door als je probeert te spammen met zoekwoorden. Gebruik zoekwoorden op een natuurlijke manier en zorg dat je tekst goed leesbaar blijft.

Zorg voor een duidelijke structuur

Een tekst die goed gestructureerd is, is veel makkelijker om te lezen en begrijpen. Maak gebruik van duidelijke titels en subtitels en verdeel je tekst in paragrafen. Gebruik ook opsommingen om belangrijke informatie op een rijtje te zetten.

Maak je tekst visueel aantrekkelijk

Mensen lezen graag teksten die er mooi uitzien. Maak daarom gebruik van afbeeldingen en video’s om je tekst visueel aantrekkelijker te maken. Maar zorg wel dat de afbeeldingen relevant zijn en bijdragen aan de inhoud van je tekst.

Kijk naar je concurrentie

Als je wilt weten wat voor teksten goed werken in jouw branche, kijk dan eens naar je concurrentie. Wat voor teksten hebben zij op hun website of webshop staan en wat werkt goed voor hen? Let wel op dat je niet klakkeloos teksten overneemt, want dat is niet alleen onorigineel, maar kan ook leiden tot problemen met duplicate content.

Laat je tekst nakijken

Als je zelf teksten schrijft, laat deze dan altijd nakijken door iemand anders. Iemand anders kan vaak foutjes en onduidelijkheden eruit halen die jij zelf over het hoofd ziet. Het is ook aan te raden om je teksten te laten nakijken door een professionele tekstschrijver of redacteur.

Hoe kom ik aan goed webdesign?

Een goed ontworpen website kan namelijk het verschil maken tussen wel of geen succes. Maar hoe kom je aan goed webdesign en waaraan kan je goed webdesign herkennen?

In dit hoofdstuk enkele aandachtspunten voor het verkrijgen van goed webdesign en hoe je kunt beoordelen wat goed is.

Bepaal je doel en doelgroep

Voordat je begint met het ontwerpen van je website, is het belangrijk om te bepalen wat je doel en doelgroep is. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt die zich richt op jongeren, dan moet je webdesign aansluiten op hun smaak en belevingswereld. En als je doel is om meer conversies te genereren, dan moet je webdesign aanzetten tot actie.

Maak gebruik van responsive design

Steeds meer mensen bekijken websites op hun smartphone of tablet. Zorg daarom dat je website ontworpen is met responsive design, zodat je website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm waarop het bekeken wordt. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere conversies.

Maak gebruik van visuele hiërarchie

Mensen scannen een website vaak snel voordat ze besluiten om verder te lezen. Zorg daarom voor een visuele hiërarchie in je ontwerp, waarbij belangrijke informatie opvalt door gebruik te maken van kleur, grootte en positie. Zo kan je de aandacht van je bezoekers sturen naar de belangrijkste informatie.

Houd het simpel

Een overzichtelijke en eenvoudige website is veel prettiger om te gebruiken dan een website die volgestouwd is met informatie. Maak gebruik van veel witruimte en beperk het aantal kleuren en lettertypen dat je gebruikt. Zo voorkom je dat je bezoekers overweldigd worden door te veel informatie.

Zorg voor een snelle laadtijd

Een trage website kan zorgen voor een slechte gebruikerservaring en lagere conversies. Zorg daarom dat je website snel laadt door bijvoorbeeld gebruik te maken van caching en het optimaliseren van afbeeldingen.

Kijk naar je concurrentie

Als je wilt weten wat voor webdesign goed werkt in jouw branche, kijk dan eens naar je concurrentie. Wat voor design hebben zij op hun website staan en wat werkt goed voor hen? Let wel op dat je niet klakkeloos hetzelfde ontwerp overneemt, want dat is niet alleen onorigineel, maar kan ook leiden tot verwarring bij je bezoekers.

Laat je ontwerp beoordelen

Het is aan te raden om je ontwerp te laten beoordelen door een professionele webdesigner of usability expert.

Hoe kom ik aan goede foto’s en video’s?

Het juiste beeldmateriaal kan namelijk het verschil maken tussen wel of geen succes. Maar hoe kom je aan goede foto’s en video’s en hoe weet je of ze goed zijn?

In deze blog zal ik jullie mijn tips en tricks geven voor het verkrijgen van goede foto’s en video’s en hoe je kunt beoordelen of ze goed zijn.

Bepaal je doel en doelgroep

Voordat je begint met het verzamelen van foto’s en video’s, is het belangrijk om te bepalen wat je doel en doelgroep is. Als je bijvoorbeeld een website hebt die zich richt op kinderen, dan moet het beeldmateriaal aansluiten op hun belevingswereld. En als je doel is om een professionele uitstraling te hebben, dan moet het beeldmateriaal van hoge kwaliteit zijn.

Maak gebruik van stockfoto’s en -video’s

Stockfoto’s en -video’s zijn foto’s en video’s die je kunt kopen van websites zoals Shutterstock en Getty Images. Dit is een goede optie als je geen tijd of budget hebt om zelf foto’s en video’s te maken. Let wel op dat je niet dezelfde foto’s en video’s gebruikt als je concurrentie, want dat kan leiden tot verwarring bij je bezoekers.

Maak zelf foto’s en video’s

Als je zelf foto’s en video’s maakt, heb je volledige controle over het beeldmateriaal. Maak gebruik van een goede camera of smartphone en zorg voor voldoende licht. Denk ook na over de compositie en de boodschap die je wilt overbrengen.

Gebruik testimonials en reviews

Testimonials en reviews zijn een goede manier om je product of dienst te laten zien aan potentiële klanten. Vraag je klanten om foto’s of video’s te maken waarin ze vertellen over hun ervaring met jouw product of dienst. Dit geeft een authentiek beeld en kan potentiële klanten overtuigen om ook voor jouw product of dienst te kiezen.

Zorg voor een consistent en passend beeld

Zorg ervoor dat de foto’s en video’s die je gebruikt passen bij je huisstijl en doelgroep. Gebruik bijvoorbeeld dezelfde kleuren en stijl in al je beeldmateriaal, zodat er een consistent beeld ontstaat. Dit zorgt voor herkenning en een professionele uitstraling.

Let op de kwaliteit

De kwaliteit van het beeldmateriaal is erg belangrijk. Zorg voor scherpe foto’s en video’s die goed belicht zijn. Let ook op de resolutie, zodat het beeldmateriaal er goed uitziet op alle apparaten.

Laat je beeldmateriaal beoordelen

Laat je beeldmateriaal altijd beoordelen door iemand anders voordat je het definitief gebruikt. Iemand anders kan vaak foutjes en onduidelijkheden eruit halen die jij zelf over het hoofd ziet. Het is ook aan te raden om je beeldmateriaal te laten beoordelen door een professionele fotograaf of videomaker, die je kan helpen om je beeldmateriaal naar een hoger niveau te tillen.

Gebruik de juiste formaten

Zorg ervoor dat je de juiste formaten gebruikt voor je foto’s en video’s. Verschillende platformen en apparaten vereisen verschillende formaten en resoluties. Zorg er dus voor dat je het juiste formaat gebruikt om ervoor te zorgen dat je beeldmateriaal er goed uitziet op alle apparaten en platformen.

Zorg voor afwisseling

Zorg voor afwisseling in je beeldmateriaal. Gebruik niet alleen maar foto’s, maar wissel af met video’s, infographics of animaties. Hierdoor blijft je website interessant en dynamisch.

Hou rekening met copyrights

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met copyrights. Gebruik geen foto’s en video’s waarop auteursrechten rusten, tenzij je toestemming hebt om ze te gebruiken. Dit kan leiden tot hoge boetes en reputatieschade.

Goede foto’s en video’s zijn van essentieel belang voor je website. Door de juiste foto’s en video’s te gebruiken, kun je je website een professionele uitstraling geven en je doelgroep aanspreken. Gebruik de bovenstaande tips om goede foto’s en video’s te verkrijgen en te beoordelen en zorg ervoor dat je website er fantastisch uitziet!

Hoe zet ik een goede website op?

Een goede website opzetten is cruciaal voor het succes van je online aanwezigheid. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website opvalt en jouw doelgroep aanspreekt? In dit hoofdstuk geven we je tips over hoe je een goede website opzet en waar je op moet letten bij het beoordelen van een website.

Definieer je doelgroep

Voordat je begint met het opzetten van je website, is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is. Wat voor soort mensen wil je bereiken? Wat zijn hun interesses en behoeften? Door je doelgroep te definiëren, kun je een website maken die hierop aansluit en hen aanspreekt.

Kies het juiste platform

Er zijn veel platforms beschikbaar voor het maken van een website, zoals WordPress, Wix en Squarespace. Kies het platform dat het beste past bij jouw doelstellingen en vaardigheden. Als je bijvoorbeeld geen ervaring hebt met websitebouw, is het handig om een platform te kiezen met een gebruiksvriendelijke interface en templates om uit te kiezen.

Maak een duidelijke structuur

Een goede website heeft een duidelijke structuur, zodat je bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Maak een menu met duidelijke categorieën en zorg dat belangrijke informatie gemakkelijk te vinden is.

Gebruik een aantrekkelijk ontwerp

Het ontwerp van je website is de eerste indruk die bezoekers krijgen. Zorg dat het ontwerp aantrekkelijk en professioneel oogt. Gebruik een passende kleurenschema en lettertypes en zorg dat de lay-out overzichtelijk is.

Schrijf goede content

Een goede website heeft goede content. Zorg dat je teksten aansprekend zijn en inhoudelijk relevant voor je doelgroep. Schrijf in begrijpelijke taal en maak gebruik van tussenkopjes en opsommingen.

Optimalisatie voor zoekmachines

Als je wilt dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines, is het belangrijk om te zorgen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit betekent dat je gebruikmaakt van relevante zoekwoorden en meta-tags, en dat je website technisch goed in elkaar zit.

Zorg voor goede functionaliteit

Een goede website heeft goede functionaliteit. Zorg dat alles goed werkt en dat er geen fouten in zitten. Test je website op verschillende apparaten en browsers om er zeker van te zijn dat alles goed werkt.

Hoe herken je een goed opgezette website?

Nu je weet waar je op moet letten bij het opzetten van een goede website, is het ook handig om te weten hoe je een goed opgezette website herkent. Let op de volgende zaken:

 • De website heeft een duidelijke structuur en menu
 • Het ontwerp oogt aantrekkelijk en professioneel
 • De content is relevant en inhoudelijk goed
 • De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • De functionaliteit werkt goed en er zitten geen fouten in

 

Een goede website opzetten is essentieel voor een succesvolle online aanwezigheid. Door je doelgroep te definiëren, het juiste platform te kiezen, een duidelijke structuur te maken, een aantrekkelijk ontwerp te gebruiken, goede content te schrijven, te optimaliseren voor zoekmachines en te zorgen voor goede functionaliteit, kun je een goede website opzetten die jouw doelgroep aanspreekt.

Bij het beoordelen van een website kun je letten op de duidelijke structuur en menu, het aantrekkelijke en professionele ontwerp, de relevante en inhoudelijk goede content, de zoekmachineoptimalisatie en de goede functionaliteit zonder fouten.

Met deze tips kun je een goede website opzetten en herkennen. Een goede website is de basis van jouw online aanwezigheid en kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Systeem- en cms keuze

De Belangrijkheid van Systeemkeuze: CMS voor een Nieuwe Website laten maken of Nieuwe Webshop laten maken

Als full-service internetbureau zijn we vaak getuige van het cruciale belang van het kiezen van het juiste Content Management System (CMS) voor een nieuwe website laten maken of webshop laten maken. Een CMS is het hart van je online aanwezigheid, het helpt je om content te beheren en bij te werken, en speelt een sleutelrol in de prestaties van je site.

Wat is een CMS en waarom is het belangrijk?

Een CMS is een softwaretoepassing of set van verwante programma’s die worden gebruikt om digitale inhoud te creëren en te beheren. Het maakt het mogelijk om zonder veel technische kennis inhoud toe te voegen, te bewerken en te organiseren. Het kiezen van het juiste CMS voor jouw website laten maken of webshop laten maken kan een aanzienlijke impact hebben op hoe effectief je in staat bent om met je publiek te communiceren en je producten of diensten online te verkopen.

Het Kiezen van het Juiste CMS: Waar moet je op letten?

Er zijn tal van CMS-opties beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Bij het kiezen van een CMS moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals gebruiksgemak, functionaliteiten, personalisatie mogelijkheden, SEO-vriendelijkheid, en integratie met andere systemen die je gebruikt. Ook de veiligheid van het systeem en de mogelijkheden voor updates en onderhoud zijn belangrijk.

CMS-opties voor Websites en Webshops

Er zijn verschillende CMS-systemen die goed werken voor zowel websites als webshops. WordPress, bijvoorbeeld, is zeer populair vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het kan worden gebruikt voor eenvoudige websites maar ook voor complexe e-commerce platforms met behulp van plugins zoals WooCommerce. Jouw keuze hangt af van jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Montix: Jouw Partner bij de Systeemkeuze

Bij Montix kunnen we je begeleiden bij het maken van deze belangrijke keuze. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, en dat wat werkt voor de ene organisatie niet noodzakelijk werkt voor de andere. Daarom werken we nauw met je samen om het beste CMS te kiezen dat past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu een website wilt laten maken of een webshop wilt laten maken, ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen in het maken van de juiste systeemkeuze. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid.

Open Source of niet?

Open Source of Niet: Een Cruciale Beslissing voor nieuwe website laten maken of nieuwe webshop laten maken

Bij het opzetten van een nieuwe website laten maken of webshop, speelt de keuze van technologie een cruciale rol. Eén van de belangrijkste beslissingen is of je kiest voor een open source oplossing of niet. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen en de juiste keuze hangt af van de specifieke behoeften en doelstellingen van je bedrijf.

Wat is Open Source?

Open source software is software waarvan de broncode vrij beschikbaar is voor het publiek. Dit betekent dat iedereen de code kan bekijken, wijzigen en distribueren. Dit staat in contrast met proprietary software, waarbij de broncode wordt bewaakt door het bedrijf dat de software bezit en ontwikkelt.

Voordelen van Open Source

Bij het laten maken van een website of webshop biedt open source verschillende voordelen. Ten eerste is open source software vaak gratis of relatief goedkoop in vergelijking met proprietary software. Ten tweede is het vaak zeer flexibel; omdat de broncode beschikbaar is, kun je de software aanpassen aan je specifieke behoeften. Ten derde heeft open source software vaak een grote gemeenschap van ontwikkelaars die voortdurend verbeteringen en updates aanbrengen.

Nadelen van Open Source

Ondanks de voordelen zijn er ook enkele nadelen aan open source software. Het kan meer technische expertise vereisen om te installeren en aan te passen. Ook kan de ondersteuning minder betrouwbaar zijn, omdat er vaak geen dedicated support team is zoals bij proprietary software.

Proprietary Software: Een Andere Optie

Proprietary software kan ook voordelen bieden. Het kan vaak gemakkelijker te installeren en te gebruiken zijn, en komt vaak met professionele ondersteuning. Het nadeel is dat deze software vaak duurder is en minder flexibel dan open source oplossingen.

Montix: Begeleiding bij Jouw Keuze

Bij Montix begrijpen we dat de keuze tussen open source en proprietary software complex kan zijn. Daarom bieden we deskundig advies om je te helpen de beste beslissing voor jouw bedrijf te nemen. Of je nu een website wilt laten maken of een webshop wilt laten maken, we staan klaar om je te begeleiden in het kiezen van de beste technologische oplossing voor jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw digitale reis te beginnen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Uitbreidingsmogelijkheden: Het Potentieel van Je Nieuwe Website laten maken of Nieuwe Webshop

Wanneer je kiest voor het laten maken van een nieuwe website laten maken of webshop, is het belangrijk om niet alleen te denken aan de huidige behoeften van je bedrijf, maar ook aan de toekomstige groei. Uitbreidingsmogelijkheden zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat je website of webshop met je bedrijf mee kan groeien.

Waarom zijn Uitbreidingsmogelijkheden Belangrijk?

Als ondernemer weet je dat stilstaan achteruitgaan betekent. Je bedrijf zal waarschijnlijk groeien en veranderen, en je online aanwezigheid moet in staat zijn om die groei bij te houden. Uitbreidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je website of webshop aangepast kan worden om nieuwe producten, diensten, functies en zelfs hele nieuwe bedrijfsonderdelen te ondersteunen.

Soorten Uitbreidingsmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop een website of webshop uitgebreid kan worden. Een van de meest voor de hand liggende is het toevoegen van nieuwe pagina’s of secties. Dit kan gaan over een blog, een nieuwssectie, een e-commerce winkel, of zelfs een gebruikersforum.

Daarnaast kan een website of webshop ook worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Denk aan integratie met social media, live chat functies, klantbeoordelingen, of geavanceerde zoek- en filtermogelijkheden.

Tot slot is er uitbreiding op het gebied van infrastructuur. Naarmate je bedrijf groeit, heb je misschien meer servercapaciteit, betere beveiligingsmaatregelen of extra dataopslag nodig.

Montix: Je Partner in Uitbreiding

Bij Montix hebben we ruime ervaring met het bouwen van uitbreidbare websites en webshops. Of je nu een website wilt laten maken of een webshop wilt laten maken, wij zorgen ervoor dat deze klaar is voor toekomstige groei. Wij kiezen voor technologieën en platforms die flexibel en schaalbaar zijn, zodat je website of webshop met je mee kan groeien.

Daarnaast bieden we ook voortdurende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je online aanwezigheid altijd up-to-date en veilig blijft, zelfs als je bedrijf groeit. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen zich online te ontwikkelen.

 

Marko van den Berg

Digital Marketeer

Contact

Laat het ons weten als u iets mist of u ondersteuning nodig heeft bij een nieuwe of vernieuwde website of webshop.

Bijzondere wensen

Bijzondere wensen: maatwerk voor je nieuwe website laten maken of nieuwe webshop

Elk bedrijf is uniek, en het is essentieel dat je online aanwezigheid dat ook weerspiegelt. Of je nu een website wilt laten maken of een webshop wilt laten maken, bijzondere wensen en unieke functies kunnen je helpen om je te onderscheiden van de concurrentie en een onvergetelijke ervaring voor je klanten te creëren.

Wat Zijn Bijzondere Wensen?

Bijzondere wensen kunnen variëren van unieke ontwerpkenmerken tot aangepaste functionaliteiten. Het kan gaan om een specifieke lay-out, op maat gemaakte graphics, interactieve elementen, integraties met externe systemen, of specifieke functionaliteiten die zijn afgestemd op je bedrijfsprocessen.

Het Belang van Maatwerk

Een standaard website of webshop kan een goede start zijn, maar om echt indruk te maken op je klanten en je bedrijf te onderscheiden, is maatwerk essentieel. Maatwerk stelt je in staat om een website of webshop te creëren die perfect past bij je merk en die is afgestemd op de specifieke behoeften van je klanten.

Hoe We Omgaan met Bijzondere Wensen

Bij Montix begrijpen we dat geen twee bedrijven gelijk zijn. Daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf, je doelen en je klanten te begrijpen. We werken nauw met je samen om je wensen en ideeën om te zetten in een aantrekkelijk en functioneel ontwerp.

Of je nu een complexe integratie nodig hebt, een innovatieve functie wilt implementeren, of een uniek ontwerp in gedachten hebt, ons ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars kan het realiseren. We gebruiken de nieuwste technologieën en volgen de beste praktijken om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect werkt.

Montix: Realiseren van Jouw Bijzondere Wensen

Of je nu een website wilt laten maken of een webshop wilt laten maken, bij Montix staan we klaar om je te helpen met al je bijzondere wensen. Met ons team van ervaren professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kunnen we je helpen om een online aanwezigheid te creëren die niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar deze overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bijzondere wensen kunnen realiseren.

Koppelingen met andere systemen

Koppeling met Andere Systemen: De Kracht van Integratie voor Je Website of Webshop

In de moderne digitale wereld is het essentieel dat je website of webshop naadloos integreert met andere systemen om de efficiëntie te verhogen, de gebruikerservaring te verbeteren en de bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Of je nu een website wilt laten maken of een webshop wilt laten maken, het koppelen van je online platform met andere systemen kan een grote impact hebben op je bedrijfsresultaten.

Het Belang van Systeemintegratie

Systeemintegratie stelt je in staat om gegevens en functionaliteiten tussen verschillende systemen te delen. Dit kan je helpen om een breed scala aan taken te automatiseren, van het bijhouden van inventaris en het beheren van klantrelaties tot het verwerken van betalingen en het verzenden van marketingberichten.

Door je website of webshop te integreren met andere systemen, kun je ook zorgen voor een naadloze gebruikerservaring. Bijvoorbeeld, door je webshop te koppelen aan je voorraadbeheersysteem, kun je ervoor zorgen dat de productinformatie altijd up-to-date is. Of door integratie met een CRM-systeem, kun je een gepersonaliseerde ervaring bieden aan je klanten.

Soorten Systeemintegraties

Er zijn veel verschillende systemen die je kunt integreren met je website of webshop. Enkele voorbeelden zijn:

 • CRM-systemen: Om klantgegevens te beheren en marketingactiviteiten te ondersteunen.
 • ERP-systemen: Voor het beheer van bedrijfsprocessen zoals voorraadbeheer, orderverwerking en boekhouding.
 • Betalingsgateways: Om online betalingen te verwerken.
 • Sociale media platforms: Om social sharing en social login functies mogelijk te maken.
 • E-mailmarketing platforms: Voor het verzenden van nieuwsbrieven en marketingcampagnes.

Montix: Expert in Systeemintegratie

Bij Montix hebben we uitgebreide ervaring met het integreren van websites en webshops met een breed scala aan systemen. Ons team van ervaren ontwikkelaars kan ervoor zorgen dat je website of webshop naadloos samenwerkt met je andere bedrijfssystemen, waardoor je bedrijfsprocessen efficiënter worden en de gebruikerservaring verbetert.

Of je nu een nieuwe website laten maken wilt laten maken of een nieuwe webshop wilt laten maken, we zijn hier om je te helpen bij elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe systeemintegratie je online succes kan versterken.

Monitoring, Updates, Veiligheid

Het monitoren van updates en veiligheid: cruciaal voor je nieuwe website laten maken of nieuwe webshop

Elke onderneming die een robuuste online aanwezigheid wenst te hebben, moet inzien dat een website of webshop meer is dan alleen een mooi ontwerp. Het is een dynamische entiteit die constante zorg en aandacht vereist, vooral als het gaat om updates en veiligheid. Bij Montix begrijpen we dit als geen ander.

Het Belang van Het Monitoren van Updates

Updates zijn een essentieel onderdeel van een functionele en efficiënte website of webshop. Ze bevatten vaak belangrijke verbeteringen, nieuwe functies en cruciale beveiligingspatches die je site beschermen tegen mogelijke bedreigingen. Het nalaten om deze updates te monitoren en tijdig te installeren, kan leiden tot prestatieproblemen en zelfs beveiligingslekken.

Veiligheid: Een Prioriteit, Geen Optie

In een tijd waarin cybercriminaliteit steeds geavanceerder wordt, is het belang van veiligheid niet te onderschatten. Een veilige website of webshop is niet alleen belangrijk voor jouw bedrijf, maar ook voor het vertrouwen van je klanten.

Het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat alle gegevens veilig zijn opgeslagen en dat er effectieve maatregelen zijn genomen om te beschermen tegen cyberaanvallen. Dit vereist voortdurende monitoring en aanpassing om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en bedreigingen.

Montix: Monitoring, updaten en veiligheid

Bij Montix, gaan we verder dan alleen het creëren van aantrekkelijke en functionele websites en webshops. We bieden ook een uitgebreide service voor het monitoren van updates en veiligheid. Ons team van ervaren professionals blijft constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen, en implementeert deze kennis om jouw site te beschermen.

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor de veiligheid en het monitoren van updates. We houden je site niet alleen up-to-date, maar we zorgen er ook voor dat deze veilig is voor jou en je klanten.

Of je nu een nieuwe website wilt laten maken of een nieuwe webshop wilt laten maken, je kunt op ons rekenen voor al je behoeften op het gebied van updates en veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen beschermen en optimaliseren.

Snelheid van je nieuwe website: Google Pagespeed

De Snelheid van Je Website: Het Belang van Google PageSpeed bij Het Maken van een Website of Webshop

In de huidige digitale wereld verwachten gebruikers snelle, responsieve websites en webshops. Een langzame laadtijd kan leiden tot verlies van bezoekers, lagere conversieratio’s en uiteindelijk een daling in de ranking van zoekmachines. Bij Montix, erkennen we het belang van website snelheid en we monitoren en optimaliseren je site voor maximale prestaties met behulp van tools zoals Google PageSpeed.

Wat is Google PageSpeed?

Google PageSpeed is een set tools van Google die de prestaties van een website analyseert en suggesties biedt om deze te verbeteren. Het meet de snelheid van zowel de desktop- als de mobiele versie van een site, met een score van 0 tot 100. Een hogere score duidt op een snellere, beter presterende website.

Waarom is Snelheid Belangrijk?

Een snelle website is cruciaal voor het behouden en aantrekken van bezoekers. Uit onderzoek blijkt dat gebruikers snelle, responsieve sites verwachten en dat ze een site snel zullen verlaten als deze te langzaam laadt. Bovendien beïnvloedt de snelheid van je website je ranking in Google; een snellere website leidt tot betere SEO-resultaten.

Montix: Jouw Partner in Snelheid en Prestaties

Bij Montix begrijpen we dat snelheid meer is dan alleen een ‘nice-to-have’; het is een essentieel onderdeel van een succesvolle website of webshop. Daarom integreren we snelheidsoptimalisatie in onze website- en webshopontwikkelingsprocessen.

We gebruiken Google PageSpeed om de prestaties van je website te analyseren en te optimaliseren, met als doel een snelle, responsieve en gebruiksvriendelijke site te creëren. Ons team van ervaren ontwikkelaars past de nieuwste technieken toe om de laadtijd te minimaliseren en de gebruikerservaring te maximaliseren.

Of je nu een nieuwe website laten maken wilt of een nieuwe webshop wilt laten maken, je kunt erop vertrouwen dat snelheid en prestaties een topprioriteit zijn bij Montix. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we de snelheid van jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

Latere aanpassings-mogelijkheden

Latere Aanpassingsmogelijkheden: Flexibiliteit Bij Het Maken van Een Website of Webshop

In de dynamische wereld van het internet veranderen trends en technologieën in een razend tempo. Daarom is het van essentieel belang dat jouw website of webshop flexibel en aanpasbaar is. Bij Montix begrijpen we dit als geen ander. We bouwen je website of webshop met het oog op de toekomst, zodat latere aanpassingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd.

Het Belang van Flexibiliteit en Aanpassingsmogelijkheden

Een website of webshop is geen statisch geheel. Het moet kunnen evolueren en groeien samen met je bedrijf. Daarom bouwen we je site met de mogelijkheid om later aanpassingen te doen, zodat je nieuwe functionaliteiten kunt toevoegen, het ontwerp kunt bijwerken, of zelfs helemaal kunt herstructureren naargelang de behoeften van je bedrijf veranderen.

Montix: Jouw Partner in Flexibiliteit

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars maakt gebruik van de nieuwste technologieën en beste praktijken om een flexibele en schaalbare website of webshop te creëren. We zorgen ervoor dat je site is gebouwd op een stevig fundament dat eenvoudig aan te passen en uit te breiden is.

Bovendien bieden we voortdurende ondersteuning en advies om je te helpen bij eventuele latere aanpassingen. Of je nu nieuwe functionaliteiten wilt toevoegen, je SEO wilt verbeteren, of je ontwerp wilt updaten, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Creëer een Toekomstbestendige Online Aanwezigheid

Of je nu een nieuwe website laten maken wilt of een nieuwe webshop wilt laten maken, bij Montix staan we klaar om je te helpen bij het creëren van een flexibele en aanpasbare online aanwezigheid. Met ons team van professionals en onze toewijding aan flexibiliteit, kunnen we je helpen een site te bouwen die klaar is voor de toekomst en die mee kan groeien met jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw online ambities.

Niet tevreden met leverancier en dan?

Niet Tevreden Met Je Leverancier?

Het laten maken van een website of webshop is een belangrijke investering voor elk bedrijf. Het is dan ook cruciaal dat je tevreden bent met de diensten van je leverancier. Maar wat als dat niet het geval is? Bij Montix begrijpen we dat dergelijke situaties zich kunnen voordoen en we zijn hier om je te helpen navigeren door je opties.

Wat te Doen Bij Onvrede Over Je Leverancier?

Als je niet tevreden bent over de diensten van je huidige website of webshop leverancier, zijn er verschillende opties beschikbaar:

 • Communicatie: In veel gevallen kunnen problemen worden opgelost door open en eerlijke communicatie. Breng je ontevredenheid onder de aandacht van je leverancier, geef duidelijk aan wat de problemen zijn en wat je verwachtingen zijn.
 • Onderhandeling: Als communicatie niet tot de gewenste resultaten leidt, kan je proberen te onderhandelen over de voorwaarden van je overeenkomst. Dit kan betrekking hebben op zaken als prijzen, levertijden, of de aard van de diensten die worden geleverd.
 • Overstappen: Als geen van bovenstaande opties werkt, kan je overwegen om van leverancier te veranderen.

Montix: Jouw Betrouwbare Partner

Bij Montix streven we ernaar om een betrouwbare en transparante service te bieden. We luisteren naar je behoeften, communiceren duidelijk en eerlijk, en leveren diensten van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat.

Of je nu een nieuwe website laten maken wilt of een nieuwe webshop wilt laten maken, bij Montix staan we klaar om je te helpen bij het creëren van een succesvolle online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je online ambities.

Overstappen van een ander systeem

Overstappen van Een Ander Systeem: Wat Je Moet Weten Bij Het Laten Maken van Een Website of Webshop

In de wereld van webontwikkeling en e-commerce is verandering vaak de enige constante. Of het nu gaat om verouderde technologie, onvoldoende functionaliteiten, of ontevredenheid over je huidige provider, er kunnen tal van redenen zijn waarom je zou overwegen om van systeem te veranderen bij een website of webshop laten maken. Bij Montix hebben we ruime ervaring met het helpen van klanten bij deze transitie.

Wat houdt overstappen van Systeem In?

Overstappen van systeem betekent in essentie dat je je huidige website of webshop migreert naar een nieuw platform of systeem. Dit kan een complex proces zijn, afhankelijk van de omvang en complexiteit van je site en de verschillen tussen het oude en het nieuwe systeem.

Montix: Jouw Partner in Overstappen

Bij Montix begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij het overstappen van systeem. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning om je te helpen bij deze overgang. Ons team van ervaren ontwikkelaars en projectmanagers zorgt ervoor dat de migratie soepel verloopt, met minimale verstoring van je bedrijfsactiviteiten.

We beginnen met een uitgebreide evaluatie van je huidige systeem en je bedrijfsbehoeften, om een migratieplan op maat te maken. Vervolgens zorgen we voor de volledige migratie, inclusief het overzetten van data, het implementeren van nieuwe functionaliteiten, en het testen van de nieuwe site voor de livegang.

Creëer een Toekomstbestendige Online Aanwezigheid

Of je nu een nieuwe website laten maken wilt of een nieuwe webshop wilt laten maken, bij Montix staan we klaar om je te helpen bij het overstappen van systeem. Met ons team van professionals en onze toewijding aan kwaliteit, kunnen we je helpen een site te bouwen die klaar is voor de toekomst en die mee kan groeien met jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je online ambities.

Herbouwen van bestaande webshop

Het Herbouwen van Een Bestaande Webshop: Ontdek de Mogelijkheden

Het digitale landschap evolueert voortdurend, en wat ooit een voortreffelijke webshop was, kan nu verouderd of inefficiënt lijken. In plaats van kleine aanpassingen te blijven maken, kan het herbouwen van je bestaande webshop een effectieve manier zijn om de prestaties, functionaliteit en gebruikerservaring te verbeteren. Bij Montix hebben we uitgebreide ervaring in het herbouwen van webshops en kunnen we je helpen dit proces soepel en succesvol te laten verlopen. Daarom kun je bij ons een succesvolle webshop laten maken!

Waarom Een Bestaande Webshop Herbouwen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou willen overwegen om je bestaande webshop te herbouwen. Misschien heeft je webshop niet de gewenste resultaten opgeleverd, of is de technologie achterhaald. Misschien wil je nieuwe functionaliteiten toevoegen die niet compatibel zijn met je huidige platform, of wil je de gebruikerservaring verbeteren om beter te voldoen aan de veranderende verwachtingen van je klanten.

Montix: Je Partner in webshop Herbouwen

Bij Montix begrijpen we de complexiteit van het herbouwen van een webshop. Ons team van ervaren ontwikkelaars en designers werken nauw met je samen om een nieuwe, verbeterde webshop te creëren die voldoet aan je huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften.

We beginnen met een grondige analyse van je huidige webshop om de sterke punten te identificeren en de gebieden die verbeterd kunnen worden. Vervolgens creëren we een op maat gemaakt plan voor het herbouwen van je webshop, waarbij we de nieuwste technologieën en best practices gebruiken om een webshop te ontwikkelen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Creëer een Webshop Die Klaar is Voor de Toekomst

Of je nu een kleine aanpassing wilt maken of een volledige herbouwing van je webshop wilt laten maken, Montix staat klaar om je te helpen. Met onze expertise in webontwikkeling en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, kunnen we je helpen een webshop te creëren die klaar is voor de toekomst en die je bedrijf helpt groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herbouwen van je webshop.

Doe de gratis check-up of neem contact met ons op.

Start met het einddoel voor ogen

Als je een nieuwe website gaat bouwen, is het belangrijk om te starten met het einddoel voor ogen. Wat wil je bereiken met de website? Wil je meer leads genereren, je merkbekendheid vergroten, meer producten verkopen of misschien wel een community opbouwen?

Belang van een doel voor ogen hebben
Het is belangrijk om hier goed over na te denken voordat je begint met het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Door je einddoel helder te hebben, kun je de website zo inrichten dat deze optimaal bijdraagt aan het behalen van dit doel. Denk bijvoorbeeld aan de structuur van de website, de call-to-actions en de content die je gaat plaatsen.

Als je niet start met het einddoel voor ogen, loop je het risico dat de website niet goed aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Dit kan leiden tot teleurstellende resultaten en een verspilling van tijd en geld.

Een ander voordeel van het starten met het einddoel voor ogen is dat het je helpt om prioriteiten te stellen. Als je weet wat het belangrijkste doel is van je website, kun je ervoor zorgen dat dit doel goed wordt vervuld, ook als dit betekent dat andere zaken minder aandacht krijgen.

Full-service internetbureau voor jouw website 
Het definiëren van een duidelijk einddoel is van groot belang bij een nieuwe website maken. Een full-service internetbureau fungeert als een ideale partner om dit doel te bereiken, dankzij de expertise op het gebied van webdesign, ontwikkeling, marketing en onderhoud.

Montix ondersteunt op alle fronten
Bij een Montix wordt jouw visie zorgvuldig in kaart gebracht en vertaald naar een strategie die nauw aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Hierbij wordt rekening gehouden met alle aspecten van jouw website, van visuele aantrekkingskracht tot geavanceerde technieken en naadloze integraties.

Wij zijn eveneens gespecialiseerd in digitale marketing, wat onmisbaar is voor het realiseren van je einddoelen. Met kennis, ontwikkelen en implementeren we marketingstrategieën die perfect passen bij je doelstellingen. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van conversies.

Bovendien waarborgen wij de optimale prestaties en veiligheid van je website door voortdurende ondersteuning en onderhoud. Door te kiezen voor een full-service internetbureau, kun je met vertrouwen starten met het einddoel voor ogen, wetende dat jouw visie wordt omgezet in een succesvolle online aanwezigheid.

Kies voor modulair

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website is het belangrijk om te kiezen voor een modulaire aanpak. Dit houdt in dat de website wordt opgebouwd uit verschillende modules die onafhankelijk van elkaar kunnen worden ontwikkeld en aangepast. Dit heeft een aantal voordelen:

 • Flexibiliteit: Met een modulaire aanpak kun je gemakkelijk nieuwe functionaliteiten toevoegen of bestaande aanpassen zonder de hele website te hoeven herontwerpen. Dit maakt het ook makkelijker om de website aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen in de markt of veranderende bedrijfsbehoeften.
 • Schaalbaarheid: Als je website groeit, kun je gemakkelijk extra modules toevoegen om de website uit te breiden. Dit maakt het mogelijk om je website stap voor stap te ontwikkelen en aan te passen aan je groeiende bedrijf.
 • Kostenbesparend: Door te kiezen voor een modulaire aanpak hoef je niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Dit kan leiden tot kostenbesparingen doordat er minder tijd en geld nodig is voor het ontwikkelen van nieuwe onderdelen.
 • Snellere ontwikkeling: Het ontwikkelen van een modulaire website kan sneller gaan doordat verschillende modules parallel kunnen worden ontwikkeld door verschillende ontwikkelaars.
 • Makkelijker te onderhouden: Door de modulaire aanpak is het makkelijker om de website te onderhouden en te updaten. Doordat de verschillende modules onafhankelijk van elkaar kunnen worden aangepast, is de kans op fouten of problemen kleiner.

Kortom, door te kiezen voor een modulaire aanpak bij het ontwerpen en ontwikkelen van je website, kun je profiteren van verschillende voordelen. Wil je meer weten over de modulaire aanpak of wil je hulp bij het ontwikkelen van een modulaire website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wie helpt mij aan meer verkopen bij een nieuwe website laten maken?

Als je meer verkopen wilt genereren via je website, is het belangrijk om de juiste strategie te kiezen en de nodige stappen te zetten. Maar waar moet je beginnen en wie kan je hierbij helpen?

Meer verkopen via je website
Er zijn verschillende manieren om meer verkopen te genereren via je website. Dit kan bijvoorbeeld door het optimaliseren van je website voor zoekmachines (SEO), het inzetten van online advertising (SEA), het verbeteren van de user experience van je website of het opzetten van een effectieve e-mail marketingcampagne.

Als je hier zelf geen ervaring of kennis van hebt, kan het lastig zijn om de juiste strategie te kiezen en de benodigde stappen te zetten. Daarom kan het handig zijn om een professionele partner in te schakelen die je hierbij kan helpen.

Full-service internetbureau voor website optimalisatie
Een ervaren full-service internetbureau kan je helpen om de juiste strategie te kiezen en deze succesvol uit te voeren. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een effectieve SEO-strategie voor je website opzetten en uitvoeren, advertentiecampagnes opzetten en optimaliseren, je website verbeteren voor een betere user experience en je helpen bij het opzetten van een effectieve e-mail marketingcampagne.

Door te kiezen voor een professionele partner, bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar kun je ook rekenen op betere resultaten. Een ervaren full-service internetbureau beschikt over de kennis en expertise om de juiste stappen te zetten en je te helpen bij het behalen van je doelstellingen.

Dus als je meer verkopen wilt genereren via je website, kan het handig zijn om een professionele partner in te schakelen. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen bij het behalen van je online doelstellingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Houd rekening met seo bij nieuwe webshop laten maken

Als je een nieuwe website maakt of je huidige website vernieuwt, is het belangrijk om rekening te houden met SEO (Search Engine Optimization). SEO zorgt ervoor dat je website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google, waardoor je meer organisch verkeer kunt genereren en uiteindelijk meer conversies kunt behalen.

Maar waar moet je precies op letten als het gaat om SEO? Hieronder staan een aantal belangrijke aandachtspunten:

 • Keyword onderzoek: Voordat je begint met het optimaliseren van je website voor zoekmachines, is het belangrijk om te weten op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Met behulp van keyword onderzoek kun je de juiste zoekwoorden bepalen en hierop inspelen met de inhoud van je website.
 • Content: De inhoud van je website is een belangrijke factor voor SEO. Zorg ervoor dat de inhoud van je website relevant is voor je doelgroep en goed aansluit bij de zoektermen waarop je gevonden wilt worden. Maak gebruik van headings, meta beschrijvingen en interne links om de inhoud van je website te structureren en te optimaliseren voor zoekmachines.
 • Techniek: De technische kant van je website is ook belangrijk voor SEO. Zorg ervoor dat je website snel laadt, responsive is en gebruik maakt van een zoekmachine vriendelijke URL-structuur. Maak ook gebruik van een sitemap en robots.txt-bestand om zoekmachines te helpen bij het indexeren van je website.
 • Backlinks: Backlinks, oftewel links van andere websites naar jouw website, zijn ook belangrijk voor SEO. Zorg ervoor dat je kwalitatieve backlinks verzamelt van relevante websites in jouw branche. Dit kan bijvoorbeeld door het schrijven van gastblogs of het delen van interessante content op social media.

Kortom, het is belangrijk om rekening te houden met SEO bij het bouwen of vernieuwen van je website. Door aandacht te besteden aan keyword onderzoek, content, techniek en backlinks, kun je ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt in zoekmachines en meer organisch verkeer genereert. Wil je hulp bij het optimaliseren van je website voor SEO? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ga voor goede content bij nieuwe webshop laten maken

Goede content is van essentieel belang voor het succes van je website. Het creëren van kwalitatieve, relevante en unieke content is een belangrijk onderdeel van het aanspreken van je doelgroep en het behalen van jouw online doelstellingen.

Maar hoe zorg je nu voor goede content? Hieronder staan een aantal tips om je op weg te helpen:

 • Ken je doelgroep: Zorg ervoor dat je jouw doelgroep goed kent en begrijpt wat hun informatiebehoeften zijn. Maak content die relevant is voor jouw doelgroep en aansluit bij hun interesses en vragen.
 • Maak gebruik van verschillende contentvormen: Variatie in content zorgt voor een interessante en aantrekkelijke website. Maak gebruik van verschillende contentvormen zoals tekst, afbeeldingen, video’s en infographics om de inhoud van je website divers te houden.
 • Wees consistent: Zorg ervoor dat je consistent bent in de stijl, toon en kwaliteit van je content. Dit zorgt voor een herkenbare uitstraling en vertrouwen bij je doelgroep.
 • Houd het actueel: Zorg ervoor dat je website regelmatig wordt geüpdatet met nieuwe content. Dit helpt bij het aantrekken van nieuwe bezoekers en het behouden van bestaande bezoekers.
 • Optimalisatie voor zoekmachines: Door het gebruik van de juiste zoekwoorden en zoekmachineoptimalisatie (SEO) kun je ervoor zorgen dat jouw content goed vindbaar is in zoekmachines.

Kortom, goede content is van groot belang voor het succes van je website. Door aandacht te besteden aan de kwaliteit, relevantie, variatie en actualiteit van je content, kun je jouw doelgroep aanspreken en helpen bij het bereiken van jouw online doelstellingen. Wil je meer weten over goede content of heb je hierbij hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

De site of shop als onderdeel van je marketing

Het belang van een website of webshop voor jouw marketingstrategie
Een website of webshop laten maken kan een krachtig instrument zijn om jouw marketingstrategie te ondersteunen. Het stelt je in staat om online aanwezig te zijn en potentiële klanten te bereiken, waarbij je jouw merk en aanbod kunt presenteren op een manier die past bij jouw doelgroep.

Een website of webshop als hub voor jouw online marketingactiviteiten
Een website of webshop laten maken kan verschillende doelen dienen binnen jouw marketingstrategie. Zo kan het bijvoorbeeld fungeren als een hub voor al jouw online marketingactiviteiten, zoals social media en e-mailmarketing. Hierdoor kun je jouw doelgroep doorverwijzen naar jouw website of webshop en hen laten kennismaken met jouw merk en aanbod.

Een website of webshop als verkoopkanaal voor jouw producten of diensten
Daarnaast kan een website of webshop laten maken ook dienen als een verkoopkanaal. Hiermee kun je jouw producten of diensten online aanbieden en verkopen, waarbij je potentiële klanten kunt bereiken die anders wellicht niet in aanraking zouden zijn gekomen met jouw merk. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren en andere online marketingtechnieken kun je jouw webshop onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep.

Inzichten in het gedrag van jouw doelgroep door middel van een website of webshop laten maken
Een website of webshop laten maken biedt ook mogelijkheden om meer te weten te komen over jouw doelgroep en hun gedrag. Door middel van analysetools kun je inzicht krijgen in het gedrag van jouw bezoekers, zoals hun surfgedrag en conversies. Deze inzichten kun je vervolgens gebruiken om jouw marketingstrategie verder te optimaliseren en te verbeteren.

Kortom, een website of webshop kan een essentieel onderdeel zijn van jouw marketingstrategie. Het biedt een platform om jouw merk en aanbod te presenteren, als verkoopkanaal te dienen en inzichten te bieden in het gedrag van jouw doelgroep. Door slim gebruik te maken van online marketingtechnieken kun je jouw website of webshop inzetten om jouw doelgroep te bereiken en jouw merk te laten groeien.

Snel bezoekers, snel verkopen: online adverteren bij nieuwe website laten maken

Online adverteren kan een effectieve manier zijn om snel meer bezoekers naar jouw website of webshop te trekken, wat vervolgens kan leiden tot meer verkopen. Door middel van online advertenties kun je jouw merk en aanbod gericht onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep.

Voordelen van online adverteren voor het trekken van meer bezoekers naar jouw website of webshop
Een van de voordelen van online adverteren is dat je heel gericht kunt targeten. Zo kun je bijvoorbeeld jouw advertenties laten zien aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten, op basis van hun interesses, zoekopdrachten of demografische gegevens. Hierdoor kun je de juiste doelgroep bereiken en de kans vergroten dat zij overgaan tot aankoop.

Snel resultaat boeken met online adverteren ten opzichte van zoekmachine optimalisatie en contentmarketing
Daarnaast bieden online advertenties de mogelijkheid om snel resultaten te boeken. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO) of contentmarketing, waarbij het vaak langer duurt voordat je resultaten ziet, kun je met online adverteren direct meer bezoekers naar jouw website of webshop trekken. Hierdoor kun je ook snel zien welke advertenties wel of niet werken, zodat je jouw advertenties direct kunt optimaliseren.

Flexibiliteit van online adverteren voor het aanpassen van advertentiebudgetten en targeting instellingen
Een ander voordeel van online adverteren is dat het relatief flexibel is. Zo kun je bijvoorbeeld de advertentiebudgetten en targeting instellingen gemakkelijk aanpassen, afhankelijk van de resultaten en de behoeften van jouw bedrijf. Hierdoor kun je jouw online advertenties altijd laten aansluiten bij jouw marketingstrategie en doelstellingen.

Kortom, online adverteren kan een effectieve manier zijn om snel meer bezoekers naar jouw website of webshop te trekken en zo meer verkopen te genereren. Door gericht te targeten en snel resultaten te boeken, kun je jouw online advertenties aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf en marketingstrategie. Het is dan ook zeker de moeite waard om online adverteren op te nemen in jouw marketingmix.

Laat Montix je ondersteunen bij het behalen van snel en meetbaar succes met online adverteren!

Meer bezoekers tegen minder kosten

Het genereren van meer bezoekers naar jouw website of webshop hoeft niet per se hand in hand te gaan met hogere kosten. Er zijn verschillende manieren waarop je meer verkeer naar jouw website kunt krijgen, terwijl je tegelijkertijd de kosten laag houdt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor meer bezoekers
Een van de meest effectieve manieren om meer bezoekers te genereren tegen lagere kosten is zoekmachine optimalisatie (SEO). Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google, kun je organisch hoger ranken in de zoekresultaten en zo meer bezoekers naar jouw website trekken. Dit vereist weliswaar wat tijd en moeite, maar kan op de lange termijn veel opleveren en de kosten laag houden.

Contentmarketing als strategie voor het genereren van meer verkeer
Een andere manier om meer bezoekers te genereren tegen minder kosten is door middel van contentmarketing. Door waardevolle en relevante content te creëren, zoals blogs, video’s of whitepapers, kun je jouw doelgroep aantrekken en meer verkeer naar jouw website krijgen. Dit vereist ook weliswaar enige tijd en moeite, maar kan op de lange termijn veel opleveren en de kosten laag houden.

Social media voor meer verkeer naar jouw website
Daarnaast kun je ook gebruikmaken van social media om meer verkeer naar jouw website te krijgen. Door regelmatig te posten op social media en te linken naar jouw website, kun je jouw doelgroep betrekken en meer bezoekers naar jouw website trekken. Dit kan op de korte termijn veel opleveren en de kosten laag houden.

Betaalde mogelijkheden met beperkt budget om meer bezoekers te genereren
Tot slot kun je ook kijken naar betaalde mogelijkheden, zoals online adverteren, maar wel met een beperkt budget. Door bijvoorbeeld te werken met gerichte advertentiecampagnes en targeting, kun je meer bezoekers naar jouw website trekken tegen een relatief laag budget. Dit vereist weliswaar enige expertise en ervaring, maar kan zeker de moeite waard zijn om te verkennen.

Aanpak gebaseerd op data en analyses om de prestaties van jouw online marketing te optimaliseren
Onze aanpak is gebaseerd op data en analyses, waarbij we de prestaties van je online marketinginspanningen voortdurend monitoren en optimaliseren. We stellen meetbare doelen en rapporteren regelmatig over de behaalde resultaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Met onze hoogwaardige digital marketingdiensten kun je meer bezoekers genereren, je online zichtbaarheid vergroten en tegelijkertijd je marketingkosten optimaliseren. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het behalen van je online marketingdoelen en om je bedrijf te helpen groeien.

Social Media goed gebruiken bij nieuwe website laten maken

Social media is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van een succesvolle online aanwezigheid. Het biedt bedrijven en merken de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met hun doelgroep en hen te voorzien van relevante informatie en inhoud. Hieronder vind je enkele tips om social media effectief te gebruiken.

Bepaal je doelgroep en kies de juiste platforms

De eerste stap is om te bepalen wie je doelgroep is en welke platforms zij gebruiken. Dit kan per bedrijf verschillen. Als je bijvoorbeeld een jongere doelgroep hebt, dan is TikTok een relevant platform om te gebruiken, terwijl LinkedIn meer geschikt kan zijn als je je richt op de zakelijke markt. Door de juiste platformen te kiezen, kun je jouw doelgroep effectiever bereiken.

Ontwikkel een contentstrategie

Het ontwikkelen van een contentstrategie is van groot belang bij het effectief gebruiken van social media. Zorg ervoor dat de inhoud van je berichten aansluit bij je doelgroep en relevant is voor je merk of bedrijf. Houd rekening met verschillende soorten content, zoals tekst, afbeeldingen, video’s en infographics. Een goede contentstrategie kan je helpen om regelmatig boeiende inhoud te creëren en te delen.

Wees consistent en interactief

Om je doelgroep betrokken te houden, is het belangrijk om consistent te zijn met het plaatsen van berichten en regelmatig te reageren op opmerkingen en vragen. Dit kan niet alleen helpen om het vertrouwen van jouw doelgroep te winnen, maar ook om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten.

Meet je resultaten en optimaliseer je strategie

Om te weten of je social media-strategie werkt, is het belangrijk om regelmatig te meten en te analyseren. Door bijvoorbeeld te kijken naar het bereik en de betrokkenheid van je berichten, kun je zien welke inhoud het meest succesvol is. Gebruik deze inzichten om je strategie te optimaliseren en te verbeteren.

Wij als full-service internetbureau begrijpen hoe belangrijk een effectieve social media-strategie is voor bedrijven en merken. Daarom bieden wij verschillende diensten aan om te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een succesvolle social media-strategie. Van het ontwikkelen van een contentstrategie tot het meten en analyseren van je resultaten, we kunnen je helpen om het meeste uit je social media-kanalen te halen.

Heeft mijn oude website waarde?

Waarom een oude website nog steeds waardevol kan zijn
Als je een oude website hebt, vraag je je misschien af of deze nog waarde heeft. Het antwoord is ja, waarschijnlijk wel. Zelfs als de website niet meer actief is of niet meer aan je huidige behoeften voldoet, kan deze nog steeds waardevol zijn om verschillende redenen.

Hergebruiken van waardevolle inhoud van een oude website
Ten eerste kan de oude website nog steeds waardevolle inhoud bevatten, zoals blogposts, afbeeldingen of video’s. Deze inhoud kan worden hergebruikt op een nieuwe website of worden omgezet in nieuwe inhoud voor sociale media of andere marketingkanalen.

Genereren van verkeer vanuit een oude website
Ten tweede kan de oude website nog steeds verkeer genereren, zelfs als deze niet meer actief is. Dit komt doordat andere websites nog steeds links kunnen hebben die naar jouw website verwijzen, of omdat mensen nog steeds via zoekmachines naar jouw oude website kunnen worden geleid. Dit verkeer kan worden omgeleid naar een nieuwe website of worden gebruikt om nieuwe leads te genereren.

Waarde vanuit een merkperspectief van een oude website
Ten slotte kan de oude website nog steeds waarde hebben vanuit een merkperspectief. Als je bijvoorbeeld een lang bestaande website hebt met een goede reputatie, kunnen mensen nog steeds je oude website als referentie gebruiken.

Beoordelen van de waarde van een oude website
Dus ja, je oude website heeft waarschijnlijk nog waarde. Het is de moeite waard om te overwegen hoe je deze waarde kunt benutten om je bedrijf of merk te laten groeien. Als je hulp nodig hebt bij het beoordelen van de waarde van je oude website, doe de website check-up of neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nieuwe website of nieuwe webshop klaar, en dan?

Als je een website hebt, is het belangrijk om te zorgen dat deze goed blijft werken en goed vindbaar is voor potentiële klanten. Daarom is website support en vindbaarheid van groot belang. Bij ons full-service internetbureau hebben we alles onder één dak, waardoor we je op beide gebieden uitstekend kunnen ondersteunen.

Website support: zorgen voor een goed werkende en veilige website
Website support is nodig om ervoor te zorgen dat je website altijd goed werkt en optimaal presteert. Dit betekent dat we regelmatig onderhoud plegen aan de website, updates uitvoeren en back-ups maken. Zo voorkomen we problemen en zorgen we ervoor dat je website altijd snel en veilig blijft.

Vindbaarheid: zoekmachine optimalisatie
Vindbaarheid is ook van groot belang, want je wilt natuurlijk dat potentiële klanten je website kunnen vinden. Daarom zorgen we voor een zoekmachinevriendelijke website en kunnen we je helpen met zoekmachine optimalisatie. Zo wordt je website beter gevonden in zoekmachines zoals Google en krijg je meer verkeer naar je website.

Full-service internetbureau: alles onder één dak voor efficiënte en professionele ondersteuning
Bij Montix hebben we alles dat je nodig hebt, onder één dak. Waardoor we je op zowel website support als vindbaarheid uitstekend kunnen ondersteunen. We bieden een breed scala aan diensten, van webdesign en webontwikkeling tot hosting en onderhoud. Zo hoef je niet verschillende partijen in te schakelen en kunnen we je op een efficiënte en professionele manier helpen.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor website support en vindbaarheid, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jouw website kunnen betekenen.

Ondersteuning op alle fronten bij nieuwe website laten maken

Als klant wil je kunnen vertrouwen op ondersteuning op alle fronten. Dat betekent dat je niet alleen geholpen wilt worden bij de bouw van je website, maar ook daarna. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over het beheren van je website of als er technische problemen zijn.

Blijvende betrouwbare ondersteuning
Bij ons kun je rekenen op volledige ondersteuning op alle fronten. We bieden niet alleen professionele en betrouwbare ontwikkeling van je website, maar ook uitstekende ondersteuning achteraf. Of het nu gaat om hulp bij het bijwerken van de inhoud van je website, het oplossen van technische problemen of het beantwoorden van vragen over hosting, we staan voor je klaar.

Optimaal presterende en probleemloos draaiende website
We begrijpen dat jouw website een belangrijk onderdeel is van je bedrijf of persoonlijke merk, en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je website optimaal presteert en probleemloos draait.

Bovendien bieden we verschillende oplossingen aan om de kosten van de ondersteuning te beheren, zoals onderhoud en ondersteuning in de vindbaarheid van je website.

Kortom, als je op zoek bent naar volledige ondersteuning op alle fronten voor je website, neem dan contact met ons op. We zijn er om je te helpen en je te ondersteunen bij elke stap van het proces, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf of merk online.

Veel zelf doen: Handleidingen en Workshops

Handleidingen en workshops voor het zelf beheren van jouw website
Als klant wil je soms graag veel zelf doen als het gaat om het beheren van jouw website. Het is immers jouw bedrijf of persoonlijke merk en je wilt graag de controle hebben over de inhoud en het beheer van jouw website. Bij ons begrijpen we dat heel goed en daarom bieden we verschillende handleidingen en workshops aan om jou te ondersteunen bij het zelf beheren van jouw website.

Stapsgewijze instructies en visuele ondersteuning
Onze handleidingen zijn speciaal ontworpen om jou te helpen bij het beheer van jouw website. Deze handleidingen bevatten stapsgewijze instructies en visuele ondersteuning om het beheren van jouw website zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of het nu gaat om het bijwerken van de inhoud, het toevoegen van nieuwe pagina’s of het instellen van bepaalde functionaliteiten, onze handleidingen geven je de informatie die je nodig hebt om jouw website succesvol te beheren.

Workshops om je te begeleiden bij het beheren van jouw website
Naast onze handleidingen bieden we ook workshops aan. Tijdens deze workshops leer je de ins en outs van het beheren van jouw website, zodat je de controle hebt over alle aspecten van jouw website. Onze workshops worden gegeven door onze professionals die je stap voor stap begeleiden bij het beheren van jouw website. Of het nu gaat om het optimaliseren van de inhoud voor zoekmachines, het aanpassen van het design of het instellen van bepaalde functionaliteiten, onze workshops geven je de kennis die je nodig hebt om jouw website zelfstandig te kunnen beheren.

Controle hebben over de inhoud en het beheer van jouw website
Door gebruik te maken van onze handleidingen en workshops kun je zelf veel doen als het gaat om het beheren van jouw website. Je hebt de controle over de inhoud en het beheer van jouw website en kunt deze gemakkelijk aanpassen en bijwerken. En als je toch hulp nodig hebt, dan staan wij klaar om je te helpen bij het beheren van jouw website.

Kortom, als je graag veel zelf wilt doen als het gaat om het beheren van jouw website, bieden wij de ondersteuning die je nodig hebt. Met onze handleidingen en workshops kun je gemakkelijk zelf jouw website beheren en ben je verzekerd van een succesvolle website.