demy digital marketing afbeelding montix

WOOCOMMERCE

Bij Montix hechten wij waarde aan professionaliteit en transparantie. Wij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie.

demy digital marketing afbeelding montix

Stel je vraag

Thijs
WooCommerce Specialist

Contact

 

Dit mag je van ons verwachten

  • Altijd respons binnen 4 uur via ons ticketsysteem
  • Helderheid omtrent de kosten
  • Alle expertises onder één dak
  • Uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk
  • Toegang tot een urenoverzicht van werkzaamheden
  • Volledige ondersteuning en advies bij onderhoud

Wat is WooCommerce?

Dit webshop-systeem baseert op het meest populaire cms, content management systeem, ter wereld. 65% van alle websites die met behulp van een cms zijn gemaakt, gebruiken WooCommerce. WooCommerce is van dezelfde makers als van WordPress en is als uitbreiding hierop te installeren.

Waar is WooCommerce geschikt voor?

Met WooCommerce kun je webshops bouwen van alle verschillende soorten en maten. Van hele kleine webshops met één product tot en met serieus grote webshops. Wat is een grote webshop: als je de grenzen van een systeem opzoekt dan spelen veel factoren mee die een systeem groot en zwaar maken waardoor je tot een grens komt. 50.000 producten zouden dit kunnen zijn. Veel producten die bijvoorbeeld in vele maten en in diverse kleuren verkrijgbaar zijn en waarbij je middels een uitgebreid filtersysteem de collectie kunt verfijnen, kan ook voor verzwaring van het systeem zorgen. Dit is prima te testen, ook voor specifieke situaties.

Is WooCommerce een complete webshop?

Met alleen de installatie hiervan ben je er nog niet. Je zult nog diverse uitbreidingen willen installeren om hem helemaal op smaak te maken. Om een idee te geven: de betaalprovider die jij wilt gebruiken heeft een plugin om deze te kunnen gebruiken. Anders zou je een webshop hebben zonder betaalmogelijkheid.

Dit zijn uitbreidingen die velen willen en die op zich niet complex zijn. Wat belangrijk is is de keuze van de juiste plugins voor jouw doel.

Wat biedt WooCommerce helpdesk Montix aan?

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Techniek

Bij Montix, de WooCommerce specialist, doen wij er alles aan om jou volledig te ontzorgen. We zorgen dat jouw WooCommerce webshop snel laadt en van alle gemakken is voorzien. Wij staan elke werkdag weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat jouw website optimaal en geheel naar jouw wens presteert. 

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Maatwerk

Op maat gemaakte website

Wil je een WooCommerce webshop deels of helemaal op maat laten aanpassen? Dat kan uiteraard bij de WooCommerce Specialist, Montix. Op basis van hetgeen jij al hebt draaien kunnen wij eventueel verder bouwen of alternatieven aanbieden. Wij nemen jouw eisen en wensen hierin mee. Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor WooCommerce webshops. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Hosting

De beste WooCommerce Hosting

Middels de juiste hosting door Montix wordt jouw website die degelijke basis zoals je hem ook nodig hebt. In die basis zit onderandere: hoog scoren in Google, de bezoeker vlot de juiste informatie laten zien en voldoen aan de AVG wetgeving. Wat je daarvoor nodig hebt is een Nederlandse webserver, een geoptimaliseerde webserver en eventueel een eigen managed server. Zo kan WooCommerce specialist Montix jou verder helpen!

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Helpdesk Support

Heb je WooCommerce webshop hulp nodig? Montix is de aanwezen plek om jouw vragen te stellen. Van systeemkoppelingen en data migratie tot onderhoud en ondersteuning. Bij onze Woocommerce helpdesk kun je al je WooCommerce vragen kwijt bij een WooCommerce specialist. Daar waar er niet direct een antwoord kan worden gegeven, wordt het doorgezet en verder bekeken door de WooCommerce specialisten, waarna je een concreet antwoord krijgt waar je mee verder kan.

Strippenkaart

Support bij Montix is eenvoudig aan te vragen: kies één van onze strippenkaarten en maak gebruik van ons ticketsysteem. Jouw vraag zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden, vaak is dit al binnen 48 uur!

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce workshops

Het doel van alle workshops bij Montix is jouw zelfstandigheid vergroten door meer inzicht te geven in de mogelijkheden en eventuele drempels weg te halen zodat je zelf verder kunt en durft.

Volg een cursus!

Wil je lekker vlot aan de slag met WooCommerce? Dan kunnen wij je helpen met een workshop WooCommerce door een echte WooCommerce specialist, waarbij alle veelgebruikte functies worden behandeld en waarbij je al inzicht krijgt in de mogelijkheden waarmee je je webshop meer op maat zou kunnen maken voor je klanten.

Gerealiseerde WooCommerce oplossingen

WooCommerce helpdesk in 5 heldere stappen

1: Bepalen gewenste support

Heb je WooCommerce webshop hulp nodig? Heb je een technisch probleem of wil je juist je website laten optimaliseren of uitbreiden? We gaan eerst kijken naar je wensen en vragen, hoeveel tijd benodigd is voor de oplossing en welke kosten dit met zich meebrengt.

2: Benodigde toegang tot de site regelen

Kan er een extra gebruiker worden aangemaakt, is toegang tot de core installatie nodig of is er overleg met de host nodig?

3: Vraag oplossen

Op een afgeschermde omgeving of middels een preview kunnen wij jouw WooCommerce support vraag oplossen.

4: Na akkoord live zetten

Heb je de preview gezien? Pas na het definitieve akkoord gaat het live. Heb je nog aanpassingen dan kan dit door ons in preview modus of in een afgeschermde omgeving worden aangepast.

5: Advies voor vervolg

Op basis van hetgeen er is uitgevoerd een advies hoe dit de volgende keer voorkomen kan worden.

Blogberichten

WooCommerce versus Shopify

Je wilt een nieuwe webshop bouwen voor jouw bedrijf. Er zijn veel verschillende content management systemen die jij hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar hoe kun jij de beste kiezen, die past bij jouw bedrijf?

Lees meer